Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: ervins_v

"Metallurg'' pēc abpusējas vienošanās pārtrauc sadarbību ar Plotņikovu

"Metallurg'' pēc abpusējas vienošanās pārtrauc sadarbību ar Plotņikovu
Sergejs Plotņikovs. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Magņitogorskas "Metallurg" savā mājaslapā paziņojis, ka pēc abpusējas vienošanās pārtraukta sadarbību ar 31 gadu veco krievu hokejistu Sergeju Plotņikovu.

Ņemot vērā, ka pagājušajā sezonā stājās spēkā algu griesti, Sanktpēterburgas SKA mēģināja vienoties ar Plotņikovu par līguma samazināšanu, taču uzbrucējs iebilda. Kā rezultātā tika pieņemts lēmums Plotņikovu aizmainīt uz dzimto komandu Habarovskas "Amur". Tomēr tās rindās Plotņikovs bija mazliet vairāk par desmit dienām, jo tika aizmainīts uz Magņitogorskas "Metallurg". Ar "Metallurg" krievu uzbrucējs noslēdza divu gadu līgumu līdz 2022. gada 30. aprīlim.

Aizvadītajā sezonā Plotņikovs nospēlēja 58 spēles, izceļoties ar 43 (13+30) punktiem. Izslēgšanas spēlēs uzbrucējs iekrāja deviņus (3+6) punktus 12 spēlēs. "Metallurg" pagājušo sezonu noslēdza ar 81 punktu 60 spēlēs, kas to ierindoja trešajā vietā Austrumu konferencē. Neskatoties uz regulārās sezonas sasniegumiem, Plotņikova pārstāvētā komanda izstājās jau otrajā kārtā, ar 4-2 piekāpjoties Gagarina kausa čempionei Omskas "Avangard".

Plotņikovs savu karjeru iesāka Habarovskas "Amur" vienībā, līdz 2012. gadam pārstāvot to. Pēc tam sekoja pārcelšanās uz Jaroslavļas "Lokomotiv" un savu spēku izmēģināšana Nacionālajā hokeja līgā, kopā aizvadot 45 spēles Pitsburgas "Penguins" un Arizonas "Coyotes" sastāvos. 2016. gadā hokejists pievienojās SKA un izcīnīja savu līdz šim vienīgo Gagarina kausu.

Izmantotie resursi:
https://www.metallurg.ru/press/club...


, 2021-07-05 22:15, pirms 3 gadiem
Nu baigi svarīga ziņa, kam tas intresē
, 2021-07-06 00:45, pirms 3 gadiem
zaudē ar 2-4. ar 4-2 vinnē
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.