Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Krikunovs: ''Neierasti atbraukt uz spēli mača dienā. Paspējām tikai pārģērbties''

Krikunovs: ''Neierasti atbraukt uz spēli mača dienā. Paspējām tikai pārģērbties''
Rīgas "Dinamo" treneri Vladimirs Krikunovs un Valērijs Kuļibaba. Foto: Dinamo Rīga

Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Vladimirs Krikunovs pēc izcīnītās uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros ar 4:3 pār Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' akcentēja Rīgā esošos laikapstākļus un vēlo ierašanās laiku uz spēli, kamēr vārtu guvējs Filips Buncis pauda prieku par gūto panākumu.

Šodien sešu zaudējumu sēriju pārtrauca Rīgas ''Dinamo'', kas izbraukumā pēcspēles metienos ar 4:3 apspēlēja Ņižņijnovgorodas ''Torpedo''. Uzvaras bullīti iemeta Lauris Dārziņš, kas ļāvis ''Dinamo'' pamest pēdējo vietu Rietumu konferencē. Nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs 6. decembrī pret Boba Hārtlija trenēto Omskas ''Avangard''.

''Teikšu atklāti - nebija viegli nokļūt Ņižņijnovgorodā. Tāpat neierasti atbraukt uz spēli mača dienā. Paspējām tikai pārģērbties,'' komentāru par spēli iesāka galvenais treneris Vladimirs Krikunovs, kuram tā bija pirmā uzvara kā Rīgas ''Dinamo'' galvenajam trenerim. ''Vēlos uzslavēt visus puišus, kas tik sarežģītā situācijā cīnījās un atdeva spēkus, lai izcīnītu punktus,'' komentāru noslēdza pieredzējušais speciālists.

Pirmos vārtus sezonā guva Filips Buncis, kurš pirmā perioda beigās panāca 2:1 par labu rīdziniekiem. ''Šķiet, ka pēc precīzā metiena no maniem pleciem novēlās 50 kilogrami. Jūtos forši. Ilgi nāca. Liels prieks, ka izcīnījām arī uzvaru,'' tā gūtos vārtus pēc spēles komentēja spēlētājs.

''Manuprāt, spēli iesākām labi – pieturējāmies pie zīmējuma un saglabājām mieru. Tāpat arī labi aizsargājām savu vārtu priekšu, kas deva rezultātu,'' kopumā spēli komentēja Buncis. ''Savukārt otrajā periodā ''Torpedo'' uzņēma apgriezienus. Nedaudz mums nepaveicās ar iemestajiem vārtiem, kurus neieskaitīja. Līdz spēles pamatlaika beigām spējām izturēt mājinieku spiedienu,'' turpināja uzbrucējs.

Rīgas "Dinamo" spēles decembrī

DatumsSpēleRez.
01.12.Rīgas "Dinamo" - Čerepovecas "Severstal"2:3 PM
04.12.Ņižņijnovgorodas "Torpedo" - Rīgas "Dinamo"3:4 PM
06.12.Omskas "Avangard" - Rīgas "Dinamo"
08.12.Rīgas "Dinamo" - Habarovskas "Amur"
10.12.Rīgas "Dinamo" - Podoļskas "Vityaz"
12.12.Rīgas "Dinamo" - Ņižņijnovgorodas "Torpedo"
20.12.Rīgas "Dinamo" - Minskas "Dinamo"
22.12.Podoļskas "Vityaz" - Rīgas "Dinamo"
26.12.Rīgas "Dinamo" - Pekinas "Kunlun Red Star"
28.12.Rīgas "Dinamo" - Omskas "Avangard"
30.12.Ņižņijnovgorodas "Torpedo" - Rīgas "Dinamo"

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...


, 2021-12-04 21:04, pirms 2 gadiem
Pirmās Krikunova intervijas gaidu ar piesardzību. Labi treneri publiski nekritizē spēlētājus. Tam visam jāpaliek komandas iekšienē. Patīkami ka treneris slavē puišus. Trenerim publiskā telpā ir jāuzsver pozitīvās lietas kuras ir , negatīvām jāpaliek ģērbtuvē. Cerams, pat padomju laika treneri šo treneru aksiomu būs apguvuši.
, 2021-12-04 21:10, pirms 2 gadiem
tagad katru reizi jālido spēles dienā, ja grib uzvarēt. citādi ģinamo grab!
, 2021-12-04 21:20, pirms 2 gadiem
Čaļi molodčiki! Teicami pierādīja sevi sarežģītajos apstākļos!
, 2021-12-04 21:41, pirms 2 gadiem
Baigi plashais Krikuna komentaars ...
, 2021-12-04 21:56, pirms 2 gadiem
Patīkami malači. Skatījāmies spēli, godīgi sakot bauda bija skatīties, augstas raudzes hokejam. Paldies Dinamo par Latvijas hokeja izaugsmi.
Un protams beidzot pie stūres ir pasaules klases treneris. Uz priekšu Dinamo Rīga.
, 2021-12-05 10:46, pirms 2 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Čaļi molodčiki! Teicami pierādīja sevi sarežģītajos apstākļos!
Laikam nakts krievijas viesnīcā nomoka vairāk kā lidojums
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.