Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Ankipāns: "Iepriekš kritizētie līderi šoreiz parādīja labu sniegumu"

Ankipāns: "Iepriekš kritizētie līderi šoreiz parādīja labu sniegumu"
Ģirts Ankipāns. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Rīgas "Dinamo" svētdien mačā pret Sanktpēterburgas SKA komandu parādīja labu sniegumu, izteicās vienības galvenais treneris Ģirts Ankipāns, paužot, ka uzvaru, iespējams, liedza izcīnīt Laura Dārziņa nespēlēšana trešajā periodā traumas dēļ.

Aizvadītajā spēlē rīdzinieki piedzīvoja neveiksmi pēcspēles metienu sērijā ar 3:4. Cīņas gaitā Rīgas "Dinamo" spēja no 0:2 pārņemt vadību ar 3:2.

"Principā esam apmierināti, ka atspēlējāmies no 0:2 - pielikām ātrumā un guvām trīs labus vārtus. Diemžēl, mūsu labākais spēlētājs Lauris Dārziņš guva traumu, nespēlējot visu trešo periodu. Pagarinājumam viņš nepaspēja saģērbties, bet izgāja laukumā bullīšos. Iespējams, ja viņš spēlētu, arī iegūtu divus punktus," preses konferencē stāstīja Ankipāns. "Šodien laikam nepaveicās. Tomēr atsevišķs paldies līderiem, kurus kritizēju pēc iepriekšējā mača - šodien viņi parādīja labu spēli un izvilka maču."

“Esmu priecīgs, ka spējām atrast savu spēli. Izvērtās līdzvērtīga cīņa. Papildlaikā bija iespējas spēli uzvarēt, manuprāt, vārtu guvums bija jāskaita. Papildlaikā laikam šādi gūtus vārtus var arī neieskaitīt. Eštonam gan tika pārsista lūpa, ja jau strikti skatāmies noteikumus, tad skatāmies uz visām pusēm," teica divus vārtus iemetušais rīdzinieku spēlētājs Brendons Makmilans. "Šeit mums vienmēr ir ļoti aizraujoši mači, to ir grūti izskaidrot. Iepriekšējā spēle Sočos mums neizdevās, vēlējāmies uzlabot sniegumu. Protams, arī pretinieka meistarības līmenis ietekmē sniegumu, koncentrēšanos.”

Tagad gaidāms valstsvienību pārtraukums, kurā pēc Makmilana vārdiem pirmais uzdevums būs savest kārtībā ķermeni. "Mēs spēlējam pašaizliedzīgi, daudz bloķējam ripas, tā spēlējot, ir neiespējami būt bez traumām. Jāievelk elpa un kārtīgi jāsagatavojas nākamajām spēlēm. Tupinājumā mums būs ļoti svarīgas spēles pret savas konferences komandām.”

"Kopumā esam apmierināti ar maču, izņemot nogriezni otrajā periodā, kurā izlaidām pārsvaru. Tomēr galvenais, ka uzvarējām un izcīnījām divus punktus," stāstīja SKA galvenais treneris Aleksejs Kudašovs, kurš uzreiz pēc spēles nevarēja komentēt cik nopietnu traumu guvis vārtsargs Aleksejs Meļņičuks.

Izmantotie resursi:
https://www.ska.ru/news/view/ska-di...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...


, 2019-11-04 07:46, pirms 4 gadiem
Nu traki, ka katru spēli jāpaļaujas uz 2 uzbrucējiem 😁
, 2019-11-04 08:40, pirms 4 gadiem
Gūža rakstīja: Nu traki, ka katru spēli jāpaļaujas uz 2 uzbrucējiem 😁
vēl trakāk ir tad, ja šie līderi spēlē nesavāc pa 3 - 4 punktiem...
tad uz uzvaru nav ko cerēt...
, 2019-11-04 12:17, pirms 4 gadiem
Šogad komandā 2 džeki (Dārziņš un Makmilans) vāc lielāko daļu komandas rezultivitātes punktu, pagājušosezon to pašu darīja 3 džeki (Videls, Dārziņš, Majone) - diezgan nelāga tendence komandu sportā.
, 2019-11-04 12:58, pirms 4 gadiem
Ja tiesnesis nebūtu apturējis spēli, tad Salaks būtu izskrējis 1:1 izgājienā ar pretinieka vārtsargu... To arī nedrixt aizmirst 😁
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.