Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Zubovs: "Šī bija īsta komandas uzvara, kas priecē"

Zubovs: "Šī bija īsta komandas uzvara, kas priecē"
Sergejs Zubovs (pa kreisi). Foto: Artūrs Stabulniek/dinamoriga.lv

LETA. Rīgas "Dinamo" komandas hokejisti pirmdien bija noskaņojušies cīnīties jau no pirmās minūtes, pēc uzvaras uzsvēra rīdzinieku galvenais treneris Sergejs Zubovs.

Jau ziņots, ka "Dinamo" pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas tālākā izbraukuma otrajā spēlē viesos ar rezultātu 2:1 (1:0, 0:1, 1:0) pārspēja uzbrucēja Riharda Bukarta pārstāvēto Vladivostokas "Admiral" komandas.

Divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām 2:1 panāca Oskars Cibuļskis, bet pirms tam rīdziniekiem vārtus guva Lukāšs Radils.

"Izcīnījām grūtu uzvaru, ar ko gribētu apsveikt komandu. Bijām noskaņojušies cīnīties jau no pirmās minūtes, puiši ļoti labi saprata spēles plānu. Mača gaitā bija nepiekāpīga cīņa. Izdevās vairākumus, kuru realizējām. Tā bija īsta komandas uzvara, kas priecē," pēcspēles preses konferencē stāstīja Zubovs.

Rīdzinieki izbraukumu sāka sestdien, kad ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā zaudēja Habarovskas "Amur" komandai.

"Tajā spēlē atstājām laukumā daudz emociju. Bija "bullīši", neieskaitīti vārti - viss kopā. Esam noskaņojušies katrā spēlē iziet laukumā un cīnīties par diviem punktiem," teica Zubovs.

Tāpat komandas galvenais treneris bija gandarīts par pietiekami agresīvo spēli: "Ja puiši jūtās svaigi, tad vienmēr cenšamies jau no paša sākuma kontrolēt ripu un doties uzbrukumā. Pati labākā aizsardzība ir uzbrukums - tas nav nekāds noslēpums," atzīmēja treneris.

Pēc aizvadītām 13 spēlēm Rīgas "Dinamo" ar 12 izcīnītiem punktiem Rietumu grupā ierindojas 11.vietā 12 komandu konkurencē, bet "Admiral" Austrumu grupā ar astoņiem punktiem 13 dueļos ir pēdējā - 12.pozīcijā.

Pēc šī mača Rīgas komanda izbraukumā tiksies arī ar Novosibirskas apgabala "Sibir" un "Sochi" klubiem.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2021-10-04 17:24, pirms 3 gadiem
Neskatāmāku hokeju kā pie Zubova dinamiešiem neatceros. Pat pie Ankipāna un Skudras tas bija krietni skatāmāks. A šogad liekas, ka galvenais uzdevums ir iemaukt ripu zonā, kur to izcīna labi ja 20% gadījumu. Ar tādu taktiku nav brīnums, ka ir maz vārtu. Vai tiešām pietrūkst meistarības, lai ar ripu ieietu zonā?
, 2021-10-04 18:23, pirms 3 gadiem
Nu, tad sanāk, ka mēs abi no hokeja neko nesaprotam. Jo man ir pilnīgi pretējas domas. Beidzot ir redzama kaut kāda sistēma, kārtība, kas ļauj tikt pie punktiem, parasti tādās spēlēs pie Skudrām un Ankipāniem labākajā gadījumā "skaisti" zaudējām ar 1 gola starpību, vai nu bullīšos, pagarinājumā...
, 2021-10-04 18:32, pirms 3 gadiem
MuudShakez rakstīja: Nu, tad sanāk, ka mēs abi no hokeja neko nesaprotam. Jo man ir pilnīgi pretējas domas. Beidzot ir redzama kaut kāda sistēma, kārtība, kas ļauj tikt pie punktiem, parasti tādās spēlēs pie Skudrām un Ankipāniem labākajā gadījumā "skaisti" zaudējām ar 1 gola starpību, vai nu bullīšos, pagarinājumā...
Šī bija vājāka KHL komanda ar Superstaru Bukartu ierindā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-10-04 18:37, pirms 3 gadiem
Abrags1 rakstīja: mums jau ir tik daudz pamatlaikā uzvaru, kā pagajušajā sezonā!
Man neitresē kas bija pagājušajā gadā,es skatos šogad.Admiral tak pagājušajā gadā nespēlēja?
, 2021-10-04 23:24, pirms 3 gadiem
Man jau patīk analizēt-kā nerāda tiešraidē gudrā trešā programma- pagaidām RD izbraukumā cienījami rezultāti!
, 2021-10-05 13:08, pirms 3 gadiem
satikās divi pastarīši, vienam bija jāuzvar! un te pekšņi tiek slavēti dinamieši.. nekā nav un nebūs no šīs nolemtās komandas
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.