Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Indrašis: "Gan jau kādas piecas dienas nāksies staigāt ar šuvēm"

Indrašis: "Gan jau kādas piecas dienas nāksies staigāt ar šuvēm"
Miks Indrašis. Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Dynamo" jauno sezonu sāka ar uzvaru mājās pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo" (3:2). Pret Miku Indraši tika nopelnīts lielais noraidījums, bet tas netraucēja latvietim maču pabeigt.

"Uz šī ledus patrenējāmies trīs dienas. Protams, vienmēr gribētos vairāk laika, lai sagatavotos. Turpinājumā būs labāk. Šajos virknējumos tomēr esam darbojušies tikai pāris dienas. Tālāk saspēlēsimies. Uzvarējām, visi priecājas, ir labs noskaņojums," pēc sezonas pirmā panākuma teica Indrašis, kuram sagatavošanās posma beigās nācās izlaist pārbaudes spēles savainojuma dēļ.

Duelis pret "Torpedo" viņam sākās sāpīgi – jau trešajā minūtē asu spēka paņēmienu izdarīja sāncenšu aizsargs Antons Volčenkovs, kurš nopelnīja 5+20 soda minūtes par bloķēšanu. Indrašis laukumu pameta saviem spēkiem un vēlāk varēja turpināt spēli, bet "Dynamo" šajā vairākumā guva vārtus, pārņemot vadību ar 2:1.

"Bija grūti atgriezties uz ledus, bet tagad ar mani viss ir kārtībā. Jāprasa ārstam, pēc cik ilga laika šuves noņems. Gan jau kādas piecas dienas būs nepieciešamas. Kā viss notika? Gaidīju piespēli, kas man tika atdota vienā vietā, un tā arī viss notika," skaidroja Indrašis. Piespēle nāca no mugurpuses, latvietim nācās paskatīties pār plecu, un šajā brīdī viņu neitrālajā zonā sagaidīja Volčenkovs.

Epizodi iespējams noskatīties šeit: https://video.khl.ru/quotes/612377

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...


, 2019-09-03 16:59, pirms 5 gadiem
Ļoti rupji nospēlēja pret Indraši, varēja pat izslēgt.
, 2019-09-03 17:12, pirms 5 gadiem
otins rakstīja: Ļoti rupji nospēlēja pret Indraši, varēja pat izslēgt.
Rupjs parkapums protams bija. Tiesa, Indulim pasam taja epizode vajadzeja spelet verigak, jo skatoties atkartojumus, redzams, ka galvu bija nolaidis, ko nedrikst darit, galvai jabut augsa. Indulis gan pats to norakstija uz to, ka partneris iedevis ne tik precizu piespeli ka gribetos. Bet nu viss labs, kas labi beidzas. Pats galvenais, veselibu Indulim!
, 2019-09-03 20:10, pirms 5 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Rupjs parkapums protams bija. Tiesa, Indulim pasam taja epizode vajadzeja spelet verigak, jo skatoties atkartojumus, redzams, ka galvu bija nolaidis, ko nedrikst darit, galvai jabut augsa. Indulis gan pats to norakstija uz to, ka partneris iedevis ne tik precizu piespeli ka gribetos. Bet nu viss labs, kas labi beidzas. Pats galvenais, veselibu Indulim!
Ripa ir apaļa un spēle sākas ar 0:0
, 2019-09-03 21:04, pirms 5 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Rupjs parkapums protams bija. Tiesa, Indulim pasam taja epizode vajadzeja spelet verigak, jo skatoties atkartojumus, redzams, ka galvu bija nolaidis, ko nedrikst darit, galvai jabut augsa. Indulis gan pats to norakstija uz to, ka partneris iedevis ne tik precizu piespeli ka gribetos. Bet nu viss labs, kas labi beidzas. Pats galvenais, veselibu Indulim!
viņam tur praktiski nebija manevra iespējas, alternatīva bija atklāti mukt no ripas un attiecīgi arī sadursmes, nekāds sakars ar nolaistu galvu, ar to jēlo piespēli partneris viņu ieveda tieši pretinieka korpusā, tā gadās, partneris sliktu negribēja, aizsargam arī grūti neizmantot šādu dāvanu noķert, lai kāds tur sods var sanākt.
, 2019-09-03 21:13, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: viņam tur praktiski nebija manevra iespējas, alternatīva bija atklāti mukt no ripas un attiecīgi arī sadursmes, nekāds sakars ar nolaistu galvu, ar to jēlo piespēli partneris viņu ieveda tieši pretinieka korpusā, tā gadās, partneris sliktu negribēja, aizsargam arī grūti neizmantot šādu dāvanu noķert, lai kāds tur sods var sanākt.
Ok, pienemsim ka tev taisniba. Bet mes jau varetu pajautat, vai un ko vins taja epizode butu darijis savadak. Bet nu - kas bijis, bijis.
, 2019-09-03 21:18, pirms 5 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Ok, pienemsim ka tev taisniba. Bet mes jau varetu pajautat, vai un ko vins taja epizode butu darijis savadak. Bet nu - kas bijis, bijis.
video viss ir redzams
, 2019-09-03 22:06, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: video viss ir redzams
Starp citu, Volchenkovs par so epizodi ir sodits "tikai" ar naudas sodu, diskvalifikacija vinam pieskirta nav. Mans rezume - so epizodi varam uzskatit tikai par "nelaimes gadijumu". Kadi hokeja nereti notiek.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.