Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Razgals un Balinskis nespēlēs pret "Slovan"

Razgals un Balinskis nespēlēs pret "Slovan"
Uvis Balinskis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" vēstī, ka komandai nākamajā izbraukuma spēlē pret Bratislavas "Slovan" nevarēs palīdzēt divi hokejisti - Frenks Razgals guvis savainojumu, bet Uvis Balinskis saslimis.

Razgals spēlē pret Minskas "Dinamo" guvis pleca savainojumu, savukārt Balinskis apslimis, tāpēc abi jau devušies uz Rīgu, lai veiktu tālāku izmeklēšanu. Tas nozīmē, ka ne viens, ne otrs nevarēs palīdzēt "Dinamo" nākamajā mačā, rītdien Slovākijā tiekoties ar līgas sliktāko komandu Bratislavas "Slovan".

22 gadus vecais Razgals šajā sezonā "Dinamo" rindās aizvadījis 32 spēles, izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm, četrām soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu (-8). Razgala vienaudzis Balinskis 37 mačos guvis vienus vārtus un atdevis desmit rezultatīvas piespēles, kā arī sakrājis 16 soda minūtes un koeficientu -8.

Rīgas komandai cīņa pret "Slovan" būs pēdējā spēle pirms izlašu pārtraukuma. Tajā "dinamieši", kuru izlases sastāvā turnīram Dienvidkorejā nav, aizvadīs pārbaudes spēli. 6. februārī "Dinamo" spēkosies ar Lielbritānijas izlasi, kas gatavosies startam pasaules čempionāta elitē, kur pavasarī atgriezīsies pēc 24 gadu pārtraukuma.

"Dinamo" tikmēr turpina cīņu par iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā. Šobrīd rīdziniekiem 54 punkti 56 spēlēs un devītā vieta Rietumu konferencē, bet astotajā vietā esošajai "Sochi" par diviem punktiem vairāk, taču aizvadīta viena spēle mazāk.


, 2019-02-03 15:16, pirms 5 gadiem
Nu kā lai bez šiem rezgaļiem uzvar Slovan???
, 2019-02-03 16:42, pirms 5 gadiem
Sliktāk kā pret Minsku tāpat nebūs!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.