Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Zubovs: ''Bija iespējas uzvarēt pamatlaikā''

Zubovs: ''Bija iespējas uzvarēt pamatlaikā''
Sergejs Zubovs. Foto: spartak.ru

Rīgas ''Dinamo'' galvenais treneris Sergejs Zubovs pēc devītā zaudējuma sezonā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) ietvaros, kad pēcspēles metienos ar 2:3 tika atzīts Habarovskas ''Amur'' pārākums, atklāja, ka pirmais periods nav bijis labs, taču kopumā bijušas iespējas uzvarēt pamatlaikā.

Devīto zaudējumu sezonā šodien piedzīvoja Rīgas ''Dinamo'', kura izbraukumā pēcspēles metienos ar 2:3 zaudēja Habarovskas ''Amur''. Pirmos vārtus sezonā rīdzinieku labā šodien guva Kristaps Zīle, kamēr jau sestos šī brīža uzbrukuma līderis Nikolajs Jeļisejevs.

''Spēle izdevās laba. Pirmo periodu nogulējām, bet otrajā un trešajā trešdaļā jau spēlējām labāk. Beigās mums pat bija iespējas uzvarēt pamatlaikā. Bullīšos zaudējām ar 2:3 un punktu uzdāvinājām pretiniekam,'' kā ierasts preses konferencēs ne sevišķi runīgs bija ''Dinamo'' galvenais treneris Sergejs Zubovs.

Sezonu ''Dinamo'' turpinās 4. oktobrī, kad viesosies pie Riharda Bukarta pārstāvētās Vladivostokas ''Admiral''. Kopumā oktobrī no 12 spēlēm rīdziniekiem septiņas paredzētas izbraukumā, bet piecas savā laukumā. Ar desmit punktiem 13 mačos ''Dinamo'' ir priekšpēdējie Rietumu konferencē.

Rīgas ''Dinamo'' oktobra kalendārs

DatumsSpēleRezultāts
02.10Habarovskas Amur - Rīgas Dinamo3:2 PM
04.10Vladivostokas Admiral - Rīgas Dinamo
06.10Novosibirskas Sibir - Rīgas Dinamo
08.10HK Sochi - Rīgas Dinamo
12.10Rīgas Dinamo - Novosibirskas Sibir
14.10Rīgas Dinamo - Ņižņekamsas Neftekhimik
16.10Podoļskas Vityaz - Rīgas Dinamo
19.10Rīgas Dinamo - Magņitogorskas Metallurg
22.10Čerepovecas Severstal - Rīgas Dinamo
24.10Helsinku Jokerit - Rīgas Dinamo
27.10Rīgas Dinamo - Sanktpēterburgas SKA
31.10Rīgas Dinamo - Maskavas Dynamo

, 2021-10-02 14:10, pirms 3 gadiem
Bija iespejas ari zaudet pamatlaika.
Spēle izdevās laba -- ??
Varbut ari papildlaiks patika ar 0 ripas kontroli? Un Meijas bullits?

10/10
, 2021-10-02 14:36, pirms 3 gadiem
Cik var gulēt tajos periodos?
, 2021-10-02 17:03, pirms 3 gadiem
Treneris kļūdījās,uzticot par universālu( spēlē gan vairākumā,gan mazākumā) kļuvušam Gintam bullīti.2x pirms viņa jau goli tika gūti starp kājsargiem un 3.x to pašu vienā spēlē mēģināt nebija prāta darbs.
Bet vispār-kā būtu,ja būtu..
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.