Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Naumova CSKA izmanto nūjas salūšanu un rietumu fināla startā pieveic SKA

Naumova CSKA izmanto nūjas salūšanu un rietumu fināla startā pieveic SKA
Sergejs Naumovs. Foto: cska-hockey.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) pienācis laiks Gagarina kausa pusfināliem jeb konferenču fināliem. Latvijas vārtsargu trenera Sergeja Naumova pārstāvētais Maskavas CSKA šovakar savā laukumā ar 3:0 pieveica Sanktpēterburgas SKA. Rietumu fināla sērijā tagad ir 1-0.

Abu konferenču finālos iekļuvušas komandas, kas regulārajā sezonā finišēja pirmajās divās vietās. Rietumos tagad risinās "armijnieku" derbijs, savukārt austrumos rīt cīņu sāks Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētais Omskas "Avangard" un Kazaņas "Ak Bars".

Maskavas mača pirmajā periodā risinājās līdzvērtīga spēkošanās, tomēr divas ripas iemeta laukuma saimnieki. Vispirms pie zilās līnijas pretinieku zonā SKA zviedram Lukasam Bengtsonam metiena brīdī salūza nūja, pie ripas tika CSKA spēlētāji, kuri trijatā izrāvās pret vārtsargu un bez nūjas palikušo aizsargu, tādējādi Ivans Teļegins panāca 1:0. Tajā pašā 19. minūtē viesu zonā CSKA ar aktīvu cīņu ieguva ripu, un Antons Šļepiševs noformēja 2:0.

Otrajā nogrieznī pārsvars bija viesiem no Sanktpēterburgas, taču rezultāts nemainījās. Starta cīņas pēdējā periodā CSKA nesēdēja ierakumos un ņēma grožus savās rokās. 45. minūtē Konstantīns Okulovs no aizvārtes piespēlēja Maksimam Šalunovam - 3:0. Līdz ar to sērijas pirmajā mačā triumfēja regulārās sezonas čempioni.

KHL Gagarina kausa rietumu un austrumu fināli

Duelis (vieta reg. sez.)1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.6. sp.7. sp.Sērijā
CSKA (1.) - SKA (2.)3:0------1-0
Ak Bars (1.) - Avangard (2.)-------0-0

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2021-04-02 22:06, pirms 3 gadiem
Sērijā man viss skaidrs, Naumovs-SKA 4-0.
, 2021-04-02 22:06, pirms 3 gadiem
SKA te izteikts pastarītis bez argumentiem!
, 2021-04-02 22:17, pirms 3 gadiem
Tiešām neviens no "žurnālistiem" nepārzin latviešu valodu? Naumova "CSKA", viņam pieder tas klubs? Naumova pārstāvētā pat nebūtu pareizi, jo viņš ir treneris, turklāt ne galvenais. Džeki, parādiet skolotāju, kas jums mācīja latviešu valodu, ar sūdainu mietu no skolas izdzīšu.
, 2021-04-02 23:52, pirms 3 gadiem
Krisons_bez_olām2 rakstīja: Tiešām neviens no "žurnālistiem" nepārzin latviešu valodu? Naumova "CSKA", viņam pieder tas klubs? Naumova pārstāvētā pat nebūtu pareizi, jo viņš ir treneris, turklāt ne galvenais. Džeki, parādiet skolotāju, kas jums mācīja latviešu valodu, ar sūdainu mietu no skolas izdzīšu.
Neiespringsti par sportacentrs skribentiem, intelekta līmenis tur ir ļoti zems. Es reizēm rakstu lasu 3x ilgāk un dažus teikumus pārlasu vairākas reizes, lai saprastu, ko autors mēģinājis pateikt.
, 2021-04-03 00:10, pirms 3 gadiem
Ar nūju jāmauc pa ripu, nevis pa ledu
, 2021-04-03 10:47, pirms 3 gadiem
Labi, kļūdas var labot, bet raksta uzbūve ar viģikiem, koncentrētais atstāsts - perfekti... Ātri uzzināju, kas interesēja...
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.