Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Almants Poikāns

Rīgas "Dinamo" korekti pārtraukusi līgumus ar visiem spēlētājiem

Rīgas "Dinamo" korekti pārtraukusi līgumus ar visiem spēlētājiem
Lauris Dārziņš. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv

Kontinentālo hokeja līgu (KHL) pametusī Latvijas komanda Rīgas “Dinamo” pārtraukusi līgumus ar visiem spēlētājiem, kas bija tās rīcībā, portālam Sportacentrs.com apstiprināja vienības ģenerālmenedžeris Edgars Buncis.

Rīgas “Dinamo” pēc Krievijas armijas agresīvās iebrukšanas Ukrainas teritorijā paziņoja par izstāšanos no visām KHL struktūrām. Jau pirms tam vienība sezonu bija beigusi, un vairāki spēlētāji atrada jaunas darbavietas Eiropas līgās.

“Esam izpildījuši visas līgumsaistības pret visiem spēlētājiem,” skaidroja Buncis. “Kā redzat, liela daļa mūsu spēlētāju ir atraduši jaunas darbavietas.”

Neoficiālās sarunās informāciju par korektu līgumattiecību pārtraukšanu portālam Sportacentrs.com apstiprināja arī vairāki komandas spēlētāji.

Buncis arī uzsvēra, ka viņš ir kategoriski pret karu un Krievijas agresiju un nepamatoto darbību Ukrainā. No plašākiem komentāriem par Rīgas “Dinamo” viņš gan atturējās.

KHL mājaslapas komandu sadaļā zem Rīgas “Dinamo” šobrīd ir tikai viens spēlētājs – pieredzējušais Kristaps Sotnieks, ar kuru decembrī tika pagarināts līgums līdz 2023. gada pavasarim. Tas pats tika izdarīts arī ar tādiem hokejistiem kā Rūdolfu Červeniju, Nikolaju Jeļisejevu un Arsēnu Hisamutdinovu.


, 2022-03-02 14:35, pirms 2 gadiem
Kāpēc tas kremļa projekts vēl nav izformēts juridiski? Savickis kā aģents ir jāapsūdz terorisma un kara atbalstīšanā, jo paziņojuma par atteikšanos un nostāju nav!!!
, 2022-03-02 15:45, pirms 2 gadiem
Červenijs jau sen Karpatā ir un līgums lauzts.
, 2022-03-02 16:27, pirms 2 gadiem
PROJEKTS IR SLĒGTS!

Āmen!
, 2022-03-02 17:46, pirms 2 gadiem
Puse no šitiem, mūžīgi perspektīvajiem, varēs slidināties Oļimpā un citās joberlīgās. Iestāsies šoks, ka lai kko nopelnītu ir arī jāstrādā. dažam labam karjēra būs jāturpina ar citām nodarbēm. Vienreiz jābeidz šitā superstāru lielība.
, 2022-03-02 18:14, pirms 2 gadiem
Iģinakuj ŗižskaja ģinamo !
Slēpts komentārs: hokejists77
Slēpts komentārs: hokejists77
, 2022-03-02 18:30, pirms 2 gadiem
hokejists77 rakstīja: Latvijas hokejs ir miris
Lai dzīvo latviešu hokejs !
, 2022-03-02 18:36, pirms 2 gadiem
norcha 172 rakstīja: Kāpēc tas kremļa projekts vēl nav izformēts juridiski? Savickis kā aģents ir jāapsūdz terorisma un kara atbalstīšanā, jo paziņojuma par atteikšanos un nostāju nav!!!
Paziņojums bija un bija vēl pirms LHF
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...
, 2022-03-02 18:38, pirms 2 gadiem
hokejists77 rakstīja: Latvijas hokejs ir miris
Kas tev miris? Pirms Dinamo hokeja nebija? Cik no izlases līderiem ir nospēlējuši Dinamo vairāk par pāris sezonām? Viss paliks ierastajās sliedēs - perspektīvākie jaunie uz ZA vai top Eiropas junioru līgām, pārējie sitīs kur kurais un labākie pro vecumā bez darba nepaliks. Vienīgie, kas varbūt cietīs - vēlie augļi.
, 2022-03-02 18:55, pirms 2 gadiem
hokejists77 rakstīja: Kādi visiem prieki ka palikām bez hokeja
sezonu apakal bija 5 uzvaras pamatlaika pa visu sezonu..lielaka dala komandu parstaveja arzemnieki,kops 2019 sezonas pamat sastava uz speli tika videji 7 speletaji no Latvijas laukuma.. komanda jau bija mirusi paris gadus apakal,ja speletaji zaudeja praksi spelete KHL bet tas nenozime ka hokejs ir miris,Somijas un Sveices & Zviedrijas ligas var konkuret mierigi ar KHL jau pieradits vairakart taja pasa Olimpiade vai PC.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-03-02 20:49, pirms 2 gadiem
Roku Rokā rakstīja: Kāds man var pateikt kapēc Astanas Barys spēlē KHL?
Kazaki ar krieviem ķipa draugi ir?
Spēlēs uz dabīgajiem laukumiem un tikai kara krōpļi bez kājām.
, 2022-03-02 21:39, pirms 2 gadiem
hokejists77 rakstīja: Latvijas hokejs ir miris
Ej uz poda, kremlin!
, 2022-03-02 21:50, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Paziņojums bija un bija vēl pirms LHF
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/kluba-zinas/as-dinamo-riga-pazinojums
Bērniņ! Paziņot par izstāšanos no KHL un juridiska kluba izformēšana (likvidācija) ir divas dažādas lietas.Klubs turpina eksistēt, pie tam ar Gazprom naudu un Kremļa (teroristu) svētību.
, 2022-03-02 21:52, pirms 2 gadiem
Restartētājs rakstīja: Spēlēs uz dabīgajiem laukumiem un tikai kara krōpļi bez kājām.
Tu tak pats esi kr.plis, pie tam morālais. Tiešām nav iemācījuši, ka ir lietas par ko pat jokoties ir slimi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-03-02 23:28, pirms 2 gadiem
norcha 172 rakstīja: Bērniņ! Paziņot par izstāšanos no KHL un juridiska kluba izformēšana (likvidācija) ir divas dažādas lietas.Klubs turpina eksistēt, pie tam ar Gazprom naudu un Kremļa (teroristu) svētību.
Pie pilnā paziņojuma Juris norādīja, ka pastāvot ideja par ES valstīs bāzētu klubu līgu. Protams, kuru tieši un kas par to maksās nenorādīja. Visticamāk - muldēšana. Kā būs realitātē - paskatīsimies.
, 2022-03-02 23:55, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Pie pilnā paziņojuma Juris norādīja, ka pastāvot ideja par ES valstīs bāzētu klubu līgu. Protams, kuru tieši un kas par to maksās nenorādīja. Visticamāk - muldēšana. Kā būs realitātē - paskatīsimies.
100% muldēšana! Brīnos par Tavu naivumu, ka Tu tomēr kaut mazdrusciņ pieļāvi domu par to "Eiropas līgu"
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.