Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Nosaukti KHL mēneša labākie

Nosaukti KHL mēneša labākie
Zaripovs pārspēj Maskavas "Dinamo"
vārtsargu Vitāliju Jeremejevu
Foto: RIA Novosti

Par pagājušā mēneša labākajiem Kontinentālās hokeja līgas spēlētājiem ir nosaukti - vārtsargs Dmitrijs Kočņevs (''Spartak''), aizsargs Peters Podhradskijs (''Torpedo''), uzbrucējs no Kazaņas "Ak Bars" Daniss Zaripovs, bet par mēneša labāko jauno spēlētāju atzīts Stepans Zaharčuks (''Lada'').

Dmitrijs Kočņevs savai komandai četrās nospēlētās spēlēs palīdzēja izcīnīt četras uzvaras, no kurām divas reizes vārtsargs nostāvēja sausā.

Peters Podhradskijs ''Torpedo'' sastāvā pagājušajā mēnesī aizvadīja deviņas spēles, kurās guva vienus vārtus un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.

Uzbrucējs Daniss Zaripovs, kurš KHL regulārajā turnīrā rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ar 65 punktiem ieņēma ceturto vietu, divās spēlēs guva pa trijiem vārtiem, kā arī atdeva divas piespēles, kopā nopelnot astoņus rezultativitātes punktus.

Stepans Zaharčuks no ''Lada'' komandas guva vienus vārtus (pret Ufas "Salavat Julajev") un atdeva vienu rezultatīvu piespēli (pret Magņitogorskas "Metallurg").

Izmantotie resursi:
khl.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-03 01:14, pirms 15 gadiem
peec 2 PO speeleem, noteikti labaakie ir no R.D.!!!
, 2009-03-03 21:49, pirms 15 gadiem
Pirmajā PO spēlē Pruseks labi nospēlēja, bet par otro spēli neteiksim,ka var saukt par labāko khl spēlētāju.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.