Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Indrašim vārti un piespēle komandas biedra rekordā pret latviešu "Spartak"

Indrašim vārti un piespēle komandas biedra rekordā pret latviešu "Spartak"
Miks Indrašis. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Ceturto rezultatīvo spēli pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) aizvadījis uzbrucējs Miks Indrašis, kurš atzīmējās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, palīdzot Maskavas "Dynamo" ar 4:0 sagraut Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto, kā arī Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas "Spartak".

Indrašis laukumā pavadītajās 16:34 minūtēs papildināja savu rēķinu līdz 21. (6+15) rezultativitātes punktam šajā sezonā, iemetot uzvaras ripu, kā arī rezultatīvi asistējot čeha Dmitrija Jaškina 27. vārtos sezonā. Jaškins atkārtoja zviedra Matiasa Veinhandla pirmajā sezonā iespēto, atkārtojot vienības rekordu.

Pretinieku nometnē Daugaviņš uz ledus bija 18:06 minūtes, uzvarot abos iemetienos un izdarot divus metienus. Karsumam tikmēr 14:54 minūšu laikā trīs spēka paņēmieni, viens metiens un viens no trim uzvarētiem iemetieniem.

"Dynamo" pēc ceturtās uzvaras pēc kārtas ar 73 punktiem pacēlās uz trešo vietu Rietumu konferencē. "Spartak" ar 68 punktiem saglabā stabilu piekto vietu.

Ļoti neveiksmīgu spēli šodien aizvadīja vārtsargs Jānis Kalniņš, kurš atvairīja 21 no 26 pretinieku metieniem, viņa pārstāvētajai Helsinku "Jokerit" viesos ar 0:5 kapitulējot Jaroslavļas "Lokomotiv" priekšā. Divus vārtus uzvarētājiem guva francūzis Stefāns Da Kosta. Ar 73 punktiem līdz ceturtajai vietai Rietumos nokritušajai "Jokerit" pārtrūka četru uzvaru sērija, kamēr ar 64 punktiem sestajā vietā šajā konferencē esošajai "Lokomotiv" šis bija ceturtais panākums pēc kārtas.

Četru zaudējumu sēriju pārtrauca trenera asistenta Sanda Ozoliņa Ņižņijnovgorodas "Torpedo", ar 5:0 sagraujot aizsarga Artūra Kuldas (18:55 minūšu laikā izdarīja trīs metienus pa vārtiem un veica vienu spēka paņēmienu) Čerepovecas "Severstal", tādējādi ar 58 punktiem pakāpjoties uz septīto vietu Rietumos. Savukārt 48 punktus līdz šim ieguvusī "Severstal" uz iekļūšanu "play-off" reālistiski vairs nevar cerēt.

Toties uz kāroto astoto vietu turpina tiekties ar 52 punktiem devītajā pozīcijā esošā "Sochi", kas savā laukumā atspēlēja divu vārtu deficītu (2:4), ar 5:4 pieveicot tuvāko sekotāju Podoļskas "Vityaz" (58 punkti). Pa divām reizēm komandu rindās izcēlās Ņikita Točinskis (Sochi) un Aleksandrs Sjomins (Vityaz).

Visbeidzot Austrumu konferences kopvērtējuma augšgala komandu duelī Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā vicelīdere Omskas "Avangard" viesos aizraujošā cīņā teju spēja atspēlēt trīs vārtu deficītu, taču beigās ar 3:4 atzina vietu zemāk atrodošās Nursultanas "Barys" (73 punkti) pārākumu.

KHL 1. februāra spēles

KomandasRez.KomandasRez.
Sibir - Dinamo Mn2:1Lokomotiv - Jokerit5:0
Ak Bars - Dinamo R2:0Barys - Avangard4:3
Sochi - Vityaz5:4Torpedo - Severstal5:0
Metallurg - Avtomobilist2:3Spartak - Dynamo M0:4

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...


, 2020-02-01 19:01, pirms 4 gadiem
Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli autor!!!
, 2020-02-01 19:04, pirms 4 gadiem
Indrašim 1+1. Pirmos vārtus iemeta arī.
, 2020-02-01 19:27, pirms 4 gadiem
Indrašis pierāda savu all star statusu. Prieks par viņu, kārtīgs Maskavas džeks, intervijās jau arī labāk runā krieviski !
Kalniņam , nu gadās spēles, ka neiet ne komandai ne GK. Tikai, uz playoff, Kalniņam jābūt maksimāli labam, jāpierāda ka arī playoff spriedzē viņš ir vilcējs..
, 2020-02-01 19:53, pirms 4 gadiem
Toties uz kāroto astoto vietu turpina tiekties ar 52 punktiem devītajā pozīcijā esošā "Sochi", kas savā laukumā atspēlēja divu vārtu deficītu (2:4), ar 5:4 pieveicot tuvāko sekotāju Podoļskas "Vityaz" (58 punkti). Autor tu kādreiz pārlasi ko esi sarakstījis??? Tuvākais sekotājs ar 58 punktiem,seko tam kam 52 punkti nu vienkārši ahujs.
, 2020-02-01 21:06, pirms 4 gadiem
Jā,ar autoriem te ir bēdīgi!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.