Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

KHL Krievijas izlases interesēs pārceļ vairākas spēles, arī Rīgas "Dinamo" maču

KHL Krievijas izlases interesēs pārceļ vairākas spēles, arī Rīgas "Dinamo" maču
Rīgas "Dinamo" hokejisti. Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālā hokeja līga (KHL) paziņojusi par astoņu spēļu pārcelšanu no 21. uz 15. janvāri, lai palīdzētu Krievijas izlasei labāk sagatavoties Pekinas olimpisko spēļu hokeja turnīram.

Paziņojumā par astoņu spēļu pārcelšanu KHL pavēstījusi, ka tas nepieciešams, lai Krievijas izlases kandidātiem varētu veikt padziļinātas medicīniskās pārbaudes un lai pirms došanās uz olimpiskajām spēlēm varētu izpildīt visus obligātos pretinficēšanās pasākumus. Spēles pārceltas uz laiku, kad bija paredzēta Zvaigžņu spēle, kas nesen tika atcelta.

Starp astoņiem pārceltajiem mačiem ir arī Rīgas "Dinamo" izbraukuma cīņa pret Magņitogorskas "Metallurg", kas Austrumu konferences kopvērtējumā ieņem otro vietu un ir viena no divām KHL komandām, kas jau tagad garantējusi dalību Gagarina kausa izcīņā. Rīgā notikušajā mačā "Metallurg" uzvarēja ar 5:4 bullīšos.

Rīdziniekiem pēdējais mačs pirms Pekinas olimpiskajām spēlēm būs 23. janvārī izbraukumā pret Minskas "Dinamo".

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2021/12/30/...


, 2021-12-31 10:24, pirms 2 gadiem
Viens likums viena taisnība,tad arī visu citu izlašu spēlētājiem no khl jādod tādas pat tiesības gatavojoties OS.Jo savādāk vaņkām atkal OS tiek radītas priekšrocības.
, 2021-12-31 10:26, pirms 2 gadiem
coffijs rakstīja: Viens likums viena taisnība,tad arī visu citu izlašu spēlētājiem no khl jādod tādas pat tiesības gatavojoties OS.Jo savādāk vaņkām atkal OS tiek radītas priekšrocības.
Krievija taču nestartē OS
, 2021-12-31 10:34, pirms 2 gadiem
Jānis_Pļava rakstīja: Krievija taču nestartē OS
Vai tad viņš pieminēja Krieviju,viņš runāja par vaņkām ,kuri spēlēs ROC vai KOK,vai vēl nezin kā to komandu sauks
, 2021-12-31 10:53, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Vai tad viņš pieminēja Krieviju,viņš runāja par vaņkām ,kuri spēlēs ROC vai KOK,vai vēl nezin kā to komandu sauks
Jebkurā gadījumā tas bija rasistisks izteikums, coffijs arī laikam no woke un covid kustības, kam krievi, baltie ir visa ļaunuma sakne
, 2021-12-31 11:23, pirms 2 gadiem
Jānis_Pļava rakstīja: Jebkurā gadījumā tas bija rasistisks izteikums, coffijs arī laikam no woke un covid kustības, kam krievi, baltie ir visa ļaunuma sakne
Varbūt, pirms lietot vārdiņus, derētu iemācīties viņu nozīmi un tikai tad izrādīt savu stulbumu?
, 2021-12-31 11:36, pirms 2 gadiem
Jānis_Pļava rakstīja: Jebkurā gadījumā tas bija rasistisks izteikums, coffijs arī laikam no woke un covid kustības, kam krievi, baltie ir visa ļaunuma sakne
Nezināju ,ka vaņkas ir melnie,kurus korekti jāsauc par afrovaņkām.Lai gan viena viņu tv sižetā rādīja,ka daļa āfrikāņu esot senie krievi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2021-12-31 12:24, pirms 2 gadiem
Tas taču jau sen bija skaidrs, ka KHL atļaus sūtīt labākos sev pieejamos krievus pārstāvēt Krieviju... gluži kā Korejā... tas, ka NHL spēlētāji nebūs, ir kā medusmaize viņiem, jo viņi labi saprot, ka tā ir viņiem labākā iespēja izcīnīt zeltu, ņemot vērā, ka nebūs reālas konkurences...
, 2021-12-31 13:22, pirms 2 gadiem
1994.gada olimpiskos čempjus kāds atceras?
, 2021-12-31 14:57, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: 1994.gada olimpiskos čempjus kāds atceras?
Bez apskatīšanos atceros ,ka uzvarēja zviedri un to ,ka sastāvā bija divi bijušie NHL līderi Neslunds un Lobs kā arī jaunais tolaik Forsbergs un vārtos Salo.Pie tam ja atmiņa neviļ,tad vai tik tieši Forsbergs neizšķīra spēles likteni iemetot izškirošo bullīti.Atceros ,ka tajā olimpiādē biju par zviedriem tieši Neslunda un Loba dēļ,kuri bija beiguši karjeru NHL.
, 2021-12-31 15:02, pirms 2 gadiem
Gribeetu pirms Jaungada no.irst Liepaajas Ivaru,bet,laikam ,iedzeeris dargo konjaku,triis glaazites ,laikam jau chau..
, 2021-12-31 15:05, pirms 2 gadiem
d ,man neljav a nupat jaklausaas SWH gada top40
, 2021-12-31 15:18, pirms 2 gadiem
Izskatās ka olimpiādi atcels
, 2021-12-31 15:19, pirms 2 gadiem
coffijs rakstīja: Bez apskatīšanos atceros ,ka uzvarēja zviedri un to ,ka sastāvā bija divi bijušie NHL līderi Neslunds un Lobs kā arī jaunais tolaik Forsbergs un vārtos Salo.Pie tam ja atmiņa neviļ,tad vai tik tieši Forsbergs neizšķīra spēles likteni iemetot izškirošo bullīti.Atceros ,ka tajā olimpiādē biju par zviedriem tieši Neslunda un Loba dēļ,kuri bija beiguši karjeru NHL.
malacis. es ar tā nedaudz iespringu. Kanādu laikam vinnēja finālā. a kas tur Kanādā spēlēja hvz. tāpat kā šajā čempī Rīgā, bet krievi taisa revanšu eirotūrē..
Neslunds man liekas Bostonas lāčos vēl padauzīja šaibu pēc OS.
Palfijs tur plosījās manuprāt. slovāki . bet nu laikam pat medaļas nedabūja.
, 2021-12-31 15:23, pirms 2 gadiem
Liepajas bocma.im ,piekriitu,tik,par Liepajas roku ..nobalsoju par Ivo Fominu
, 2021-12-31 15:27, pirms 2 gadiem
Liepaja ,Ivo Fomins
, 2021-12-31 16:11, pirms 2 gadiem
Kolhozs
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.