Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Oficiāli: Zabusovs no Rīgas "Dinamo" pārceļas uz Čehijas "Zlin"

Oficiāli: Zabusovs no Rīgas "Dinamo" pārceļas uz Čehijas "Zlin"
Patriks Zabusovs. Foto: HK Rīga

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas ''Dinamo'' oficiāli pavēstījusi, ka pārtraukusi trīs gadus ilgo sadarbību ar 20 gadus veco uzbrucēju Patriku Zabusovu. Kā liecina ''Sportacentrs.com'' rīcībā esošā informācija, latvietis karjeru turpinās Čehijā, ko pirmdienas vakarā apstiprināja Čehijas klubs "Berani Zlin", pavēstot par Zabusova pievienošanos komandai.

20 gadus vecais uzbrucējs Patriks Zabusovs šajā sezonā aizvadīja tikai trīs spēles Rīgas ''Dinamo'' kreklā, bet rezultatīvi hokejists spēlēja Latvijas čempionātā ''Zemgale/LLU'', kā arī Krievijas Jaunatnes līgā HK ''Rīga'' sastāvā. Jelgavas komandas rindās Zabusovs 11 spēlēs izcēlās ar 26 rezultativitātes punktiem (14+12), bet ''Rīga'' sastāvā astoņās cīņās ar 12 rezultativitātes punktiem (8+4).

Šodien ''Dinamo'' oficiāli paziņojis, ka ar Zabusovu sadarbība ir pārtraukta. Trijās sezonās uzbrucējs KHL aizvadīja 17 spēles, kurās izcēlās ar vienu precīzu metienu. Kā intervijā portālam ''Sportacentrs.com'' atklāja ''Dinamo'' ģenerālmenedžeris Edgars Buncis, tad jaunais uzbrucējs karjeru turpinās Čehijā: ''Mēs nonācām pie secinājuma, ka Patrikam ir jāmaina vide tīri no psiholoģiskās puses. Viņš var spēlēt, viņš ir perspektīvs un to pierāda viņa rezultativitāte. Lai pamainītu vidi, kurā viņš atrodas, un lai viņš pats saprastu hokeja sāli – kad esi ārzemnieks un no tevis prasa rezultātu, nevis atnāc un uzspēlē –, tika pieņemts abpusēji izrunāts lēmums un viņš dodas uz Čehiju.''

Kā liecina ''Sportacentrs.com'' rīcībā esošā informācija, Zabusovs karjeru turpinās ''PSG Berani Zlin'' komandā, kurā jau spēlē cits bijušais dinamietis Roberts Mamčičs. Klubs to oficiāli apstiprināja pirmdienas vakarā.

"Mūsu komandai pievienojies nozīmīgs pastiprinājums," rakstīts Zlīnas komandas mājaslapā. "No "Dinamo Rīga" komandas ieradies Patriks Zabusovs, ar kuru noslēgts līgums uz 2021./22. gada sezonu. Viņš pirmo spēli jaunajā komandā aizvadīs piektdien, piedaloties mačā pret "Olomouc"."

"Strādājām pie tā, lai pastiprinātu mūsu uzbrukumu, tāpēc izteicām piedāvājumu jaunajam latviešu uzbrucējam," "Zlin" citē kluba sporta menedžeri Martinu Kotāseku. "Ar viņa piesaisti ceram uzlabot mūsu sniegumu vārtu gūšanā, viņš ieradīsies komandā kā spēlētājs, no kuram gaidām vārtu guvumus."

Izmantotie resursi:
https://www.beranizlin.cz/clanek.as...


, 2021-11-15 14:19, pirms 2 gadiem
Gaidu rakstu, ka Zabusovs točna ir iekāpis lidmašīnā uz Čehiju
, 2021-11-15 16:15, pirms 2 gadiem
Buncis: Mēs nonācām pie secinājuma, ka Patrikam ir jāmaina vide tīri no psiholoģiskās puses. Viņš var spēlēt, viņš ir perspektīvs un to pierāda viņa rezultativitāte. Lai pamainītu vidi, kurā viņš atrodas, un lai viņš pats saprastu hokeja sāli - arī citur algu kavēs un čakarēs tāpat kā pie mums
, 2021-11-15 17:09, pirms 2 gadiem
šēmiņas
, 2021-11-15 18:35, pirms 2 gadiem
huy rakstīja: Gaidu rakstu, ka Zabusovs točna ir iekāpis lidmašīnā uz Čehiju
https://www.beranizlin.cz/clanek.as...
, 2021-11-15 21:39, pirms 2 gadiem
Khl līmenis jau nav,bet vismaz spēlēt tiks. Veiksmi viņam !
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.