Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Oficiāli: arī Rihardam Bukartam pārbaudes laika līgums ar Rīgas "Dinamo"

Oficiāli: arī Rihardam Bukartam pārbaudes laika līgums ar Rīgas "Dinamo"
Rihards Bukarts. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālās hokeja līgas klubu Rīgas “Dinamo” papildinājis 24 gadus vecais Latvijas izlases uzbrucējs Rihards Bukarts, kurš šosezon bija bez komandas.

Rihards Bukarts Rīgas “Dinamo” rindās spēlēja arī 2017./18. gada sezonā, kad 14 mačos izcēlās ar vieniem vārtiem, tos gūstot mačā zem klajas debess pret Minskas “Dinamo”. Sezonas ievadā Bukarts pārstāvēja Čehijas vienību Zlīnas “Aukro Berani”, bet pēc 14 spēlēm “Dinamo” kreklā devās uz sezonas trešo komandu - viņš pievienojās Berlīnes “Eisbaren”.

Arī nākamās divas sezonas Bukarts aizvadīja Vācijas čempionātā, kopā 90 spēlēs tiekot pie 19 vārtiem un 41 punkta. Vācijas augstākās līgas sezona pagaidām nav atsākusies, un līdz šim Bukarts bija bez darba. Nule viņš palīdzēja Latvijas izlasei uzvarēt “Deutschland Cup”, uzbrucējam trīs mačos izceļoties ar vieniem vārtiem.

Pirms iepriekšējās spēles rīdzinieku galvenais treneris Pēteris Skudra apstiprināja Bukarta pievienošanos komandai, vienlaikus piebilstot, ka tuvākajos mačos uzbrucēju laukumā neredzēsim, jo viņam vēl jāuzņem sportiskā forma. Pirms neilga laika pārbaudes laika līgumu ar “Dinamo” parakstīja arī Gunārs Skvorcovs un krievu uzbrucējs Gļebs Zirjanovs.

“Dinamo” piedzīvojis 11 zaudējumus pēc kārtas (šīs sērijas laikā vēl piešķirti divi tehniskie zaudējumi), ieņemot pēdējo vietu KHL. Šovakar rīdzinieki savā laukumā spēkosies pret Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Izmantotie resursi:
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...


, 2020-11-14 11:54, pirms 3 gadiem
Laikam jau baigais izmisums. Sevi cienošs spēlētājs uz šitādu miskasti neietu. :/
, 2020-11-14 12:36, pirms 3 gadiem
Bukarts paņemts , kurš prom ?
, 2020-11-14 12:42, pirms 3 gadiem
Ja salīdzina Skudras un Ankipāna spēlētāju selekciju, tad Ankipāns izrādās ir baigais meistars. Mani interesē, ko Skudra gaidīja, piemēram, no krieviem. Paņēma veterānus, rekur redzam rezultativitāti. Vārtsargi jau uzreiz šķita apšaubāmi, tagad redzam, ka neviens nav ķērājs. Tad ir visādi ārzemnieki, kā Lipons, Marejs utt, kuri arī uzreiz likās, ka nebūs nekādi vilcēji. Skudram vismaz paveicies, ka pie visa var vainot covidnieku.
, 2020-11-14 12:55, pirms 3 gadiem
Gūža rakstīja: Laikam jau baigais izmisums. Sevi cienošs spēlētājs uz šitādu miskasti neietu. :/
Darbs ir darbs, cik daudzi no mums miskastēs strādā? Un ko, tu sevi necieni tad vai? Kas par glupībām, hokejs ir tāds pats bizness kā tirdzniecība, tikai daudz vairāk nabagiem jāstrādā lai sportiskā forma būtu, daudz lielāka traumēšanās iespēja un tūkstošreiz vairāk tādu mudaku kā tu, kas skatās uz viņiem un gudri pirž komentos, līz ar to katra kļūda tiek pārspriesta simtreiz bez jelkādas jēgas.
, 2020-11-14 13:21, pirms 3 gadiem
Gūža rakstīja: Laikam jau baigais izmisums. Sevi cienošs spēlētājs uz šitādu miskasti neietu. :/
Nemuldi! Pat Kovaļčuks atskrietu, ja būtu piķis!
, 2020-11-14 13:25, pirms 3 gadiem
Rihard, Tu esi labs, bet ne KHL limenim. To jau redzājām, kad biji pirmo reizi DR.
, 2020-11-14 15:01, pirms 3 gadiem
Nu nafi.. viņš uz tiem pab.. dodas, citur nav kur??
, 2020-11-14 15:15, pirms 3 gadiem
arcuna rakstīja: Nemuldi! Pat Kovaļčuks atskrietu, ja būtu piķis!
Bet piķa jau Dinamo nav un nebūs
, 2020-11-14 23:42, pirms 3 gadiem
Gūža rakstīja: Ja salīdzina Skudras un Ankipāna spēlētāju selekciju, tad Ankipāns izrādās ir baigais meistars. Mani interesē, ko Skudra gaidīja, piemēram, no krieviem. Paņēma veterānus, rekur redzam rezultativitāti. Vārtsargi jau uzreiz šķita apšaubāmi, tagad redzam, ka neviens nav ķērājs. Tad ir visādi ārzemnieki, kā Lipons, Marejs utt, kuri arī uzreiz likās, ka nebūs nekādi vilcēji. Skudram vismaz paveicies, ka pie visa var vainot covidnieku.
Sezonas sākumā un pirmssezonā tu to viņa selekciju slavēji.
, 2020-11-15 04:51, pirms 3 gadiem
heh rakstīja: Darbs ir darbs, cik daudzi no mums miskastēs strādā? Un ko, tu sevi necieni tad vai? Kas par glupībām, hokejs ir tāds pats bizness kā tirdzniecība, tikai daudz vairāk nabagiem jāstrādā lai sportiskā forma būtu, daudz lielāka traumēšanās iespēja un tūkstošreiz vairāk tādu mudaku kā tu, kas skatās uz viņiem un gudri pirž komentos, līz ar to katra kļūda tiek pārspriesta simtreiz bez jelkādas jēgas.
Ja tu esi labs darbinieks,tad vari izvēlēties kur strādāt,nevis izmisumā līst tīrīt maxima tualeti. Ja esi izcils - par tevi pat cīnīsies. Tā ka Gūžam taisnība vien būs
, 2020-11-15 04:53, pirms 3 gadiem
zaxx rakstīja: Nu nafi.. viņš uz tiem pab.. dodas, citur nav kur??
Rēķini nāk,ja vēl ģimene jāuztur.. cilvēciski saprotu un piedodu
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.