Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Karsums: "Neveiksmīga spēle - tas laikam ir vismaigākais, ko var pateikt"

Karsums: "Neveiksmīga spēle - tas laikam ir vismaigākais, ko var pateikt"
Mārtiņš Karsums. Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" šodien viesos piekāpās Nursultanas "Barys" - 1:7. Rīdzinieku vienīgo ripu iemeta Mārtiņš Karsums, kuram tas ir 300 rezultativitātes punkts šajā līgā. Latviešu uzbrucējs uzskata, ka mača 35. minūtē (1:3) viss jau bija beidzies.

Kā jau ziņots, rīdziniekiem nevarēja palīdzēt 11 svarīgi spēlētāji, turklāt galvenais treneris Vladimirs Krikunovs norādīja uz ierindā esošo hokejistu negatavību cīnīties. "Laukumā neviens nebija gatavs, vienīgais Jūliuss Hudāčeks glāba, bet mēs viņam vispār nepalīdzējām," atzīst Karsums.

Rīgas "Dinamo sanāca neveiksmīga spēle. Kādas sajūtas? "Neveiksmīga spēle - tas laikam ir vismaigākais, ko varēja pateikt," pauž Mārtiņš Karsums, kurš tuvojas 36 gadu slieksnim. "Mūsu izpildījumā droši vien visdrausmīgākā spēle šosezon, jau no pirmajām minūtēm. Diezgan maz viņi mūs tur kruķīja zonā. Viņi bija divreiz trīsreiz ātrāki nekā mēs. Neko daudz nevarējām izdarīt. Otrajā periodā, kad mēs iemetām (1:2), varbūt varējām kaut ko vēl saglābt, bet ielaidām trešo [1:3] un tad jau viss bija beidzies." Trešajā periodā kazahu vienība iemeta vēl četras ripas, līdz ar to rīdzinieki piedzīvoja sagrāvi - 1:7.

Karsums šajā līgā tagad sakrājis 300 (148+152) rezultativitātes punktus 587 spēlēs. "Par 300 punktiem? Kādas var būt sajūtas pēc 1:7? Nē, protams, ir prieks un tā tālāk. Bet pēc tā 1:7 īsti nav par ko priecāties," saka pieredzējušais uzbrucējs. "Ja atskatās uz visām tām sezonām, tad droši vien pozitīvo momentu bija vairāk nekā negatīvo. Bez palīgiem, ar kuriem kopā spēlēju, es to nebūtu izdarījis. Liels paldies visiem, ar kuriem kopā spēlēju!"

Nākamais mačs rīdziniekiem būs 5. janvārī plkst. 13.30 Ufā pret vietējo "Salavat Yulaev".

Rīgas ''Dinamo'' spēles janvārī

DatumsSpēleRez.
03.01Nursultanas "Barys'' - Rīgas ''Dinamo"7:1
05.01Ufas "Salavat Yulaev" - Rīgas "Dinamo"
07.01Rīgas "Dinamo" - Jekaterinburgas ''Avtomobilist''
10.01Rīgas "Dinamo" - Ufas "Salavat Yulaev"
12.01Rīgas "Dinamo" - Minskas "Dinamo"
15.01Magņitogorskas ''Metallurg'' - Rīgas ''Dinamo"
17.01Jekaterinburgas ''Avtomobilist" - Rīgas "Dinamo"
19.01Čeļabinskas ''Traktor'' - Rīgas ''Dinamo''
23.01Minskas ''Dinamo'' - Rīgas ''Dinamo''

Izmantotie resursi:


, 2022-01-03 17:55, pirms 2 gadiem
Kauns par shadu sniegumu..neciena pret faniem
, 2022-01-03 17:58, pirms 2 gadiem
Fanu jau nav klubam, kkadi 100 pajolini palikushi. To ari zina hokejisti, tapat vini zina ka tas ir chekas projekts ar nenopietnu vadibu un nenopietnim merkjiem. Hokejisti pagaida piedavajumus, ja nav nekur nekas pienaciigs tad iet uz Dinamo atslidot.
, 2022-01-03 18:04, pirms 2 gadiem
Da beidz,normāla spēle.
, 2022-01-03 18:27, pirms 2 gadiem
terex rakstīja: Da beidz,normāla spēle.
tieši tā.. kā jau ierasts pēdējās desmitgades sniegums.. nekāda krituma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-01-03 20:04, pirms 2 gadiem
Nākošā spēle būs labāka-cerēsim...
, 2022-01-03 21:06, pirms 2 gadiem
Regbists rakstīja: Kauns par shadu sniegumu..neciena pret faniem
Kādiem vel faniem ?
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.