Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Ozols tiek atzīts par KHL nedēļas labāko jauno spēlētāju

Ozols tiek atzīts par KHL nedēļas labāko jauno spēlētāju
Patriks Ozols atzīmē uzvaras vārtus. Foto: Dinamo Rīga

Kontinentālā hokeja līga (KHL) paziņojusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus. Par labāko jauno hokejistu nosaukts Rīgas "Dinamo" aizsargs Patriks Ozols, kurš pagarinājumā iemeta uzvaras vārtus izbraukumā Ņižņijnovgorodā.

20 gadus vecajam Patrikam Ozolam atzinība tikusi pirmo reizi. Viņš divās spēlēs izcēlās ar diviem punktiem, abus iekrājot pagarinājuma uzvarā pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo" (4:3). Vispirms aizsargs piespēlēja Mārtiņam Karsumam, kurš otrā perioda beigās panāca izlīdzinājumu, bet 62. minūtē tieši Ozols atnesa panākumu.

Viņš divās spēlēs – vēl arī mačs pret Omskas "Avangard" – kopā bloķēja sešus metienus un katrā spēlē sagādāja komandai pa vairākumam. Mačā pret "Torpedo" Ozols sasniedza karjeras rekordu spēles laikā – 19 minūtes un viena sekunde.

Par nedēļas labāko vārtsargu tika atzīts čehs Romāns Vills no Čeļabinskas "Traktor", labākais aizsargs – zviedrs Filips Holms no Helsinku "Jokerit", bet labākais uzbrucējs – krievs Stepans Starkovs no Podoļskas "Vityaz".

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2022/01/02/...


Slēpts komentārs: relax81
, 2022-01-02 18:48, pirms 2 gadiem
Stulbi ir būt stilīgam ar pārgrieztu kaklu. Piedod, bet mazie bērni (prātiņā) tieši ir tie, kas upurē veselību dēļ stilīguma vai vēl nez kā.

Tas pats kas amatieru hokejā, spelēr ar režģi ir nestilīgi jo stilīgāk ir izsist jebaļņiku un ņemt darbnespējas lapu
, 2022-01-02 21:30, pirms 2 gadiem
Prieks par Patriku.
Tā turpināt ! Vismaz kāds no LV jaunajiem spēlētājiem ir ieguvējs spēlējoy KHL !
, 2022-01-02 23:41, pirms 2 gadiem
Ziemas klasika ir kad Dinamo izliek pārdošanā savus labākos spēlētājus pirms jaunā gada
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.