Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

"Dinamo" saglabā tiesības uz pieciem latviešu hokejistiem

"Dinamo" saglabā tiesības uz pieciem latviešu hokejistiem
Oskars Cibuļskis, Andris Džeriņš un Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Svētdien, 31. maijā beidzās termiņš, līdz kuram Kontinentālās hokeja līgas (KHL), Krievijas Augstākās līgas (VHL) un Jaunatnes hokeja līgas (MHL) spēlētāji, kuriem bija ierobežota brīvā aģenta statuss, varēja pieņemt konkrētus citu klubu piedāvājumus.

No Rīgas "Dinamo" spēlētājiem starp ierobežotajiem aģentiem, kuri nav pieņēmuši pašreizējā kluba kvalifikācijas līguma piedāvājumu un nav uzrādījuši citu klubu līguma piedāvājumus, atrodami Andris Džeriņš, Miks Indrašis, Kaspars Saulietis un Oskars Cibuļskis. Tāpat ierobežoto brīvo aģentu sarakstā atrodams arī Māris Bičevskis, taču viņa gadījumā nav norādīts, ka viņš būtu atteicies no piedāvātā kvalifikācijas līguma.

Pēc KHL nolikuma, "ja spēlētājs nav pieņēmis kvalifikācijas līgumu vai uzrādījis līgumu no cita kluba, sportiskās tiesības uz spēlētāju paliek "vecajam" klubam". Tādējādi Džeriņš, Indrašis, Saulietis, Cibuļskis un Bičevskis paliek Rīgas "Dinamo" īpašumā.

Ierobežoto brīvo aģentu sarakstā no VHL iekļauti Karagandas "Sariarka" komandas spēlētāji Artūrs Kuzmenkovs un Ēriks Ševčenko, kā arī Edgars Siksna no Balašihas "Dynamo".

Kā zināms, joprojām nav skaidrības par to, vai Rīgas "Dinamo" arī nākamajā sezonā startēs KHL čempionātā, jo finansiālo garantiju nodrošināšana ir vairākkārt atlikta.

Izmantotie resursi:
khl.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-01 20:38, pirms 9 gadiem
Bet kur ir nauda
, 2015-06-01 20:52, pirms 9 gadiem
izskatās, ka arī pašam autoram nav īsti skaidrs, par ko pats raksta...
, 2015-06-01 21:01, pirms 9 gadiem
Četri no pieciem ir Latvijas čempionāta līmeņa spēlētāji, kuri nevienam citam kolhoza klubam nav vajadzīgi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-01 21:13, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: izskatās, ka arī pašam autoram nav īsti skaidrs, par ko pats raksta...
Tāpat nekas skaidrs par nākamo sezonu nav st. Jurim ar visu svītu.
, 2015-06-01 21:20, pirms 9 gadiem
Cik saprotu, tad šonedēļ visam ir jābūt skaidram.
Nedēļa tūlīt būs pagājusi.
, 2015-06-01 21:32, pirms 9 gadiem
Drīz tā makaronu karināšana uz ausīm beigsies.Rīgas Dinamo var pieteikt savu līdzdalību Latvijas čempionātam.Tik daudz naudas tad Savicka kungs "sakacēs"
, 2015-06-01 21:55, pirms 9 gadiem
Smiekliigi. Ne kluba ne naudas ne garantijas. Karoc ap pliku p*mpi,bet kaukaadi mistiski ligumi uzvardi... Kad tok zini tad raksti, nevis kauko pa roku galam.... Ja 100% dinama ir tad var kauko fantazeet... Tukša *irsana
, 2015-06-01 21:57, pirms 9 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Cik saprotu, tad šonedēļ visam ir jābūt skaidram.
Nedēļa tūlīt būs pagājusi.
??? Tev nedēļa ar pirmdienu beidzas?
, 2015-06-01 22:11, pirms 9 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Cik saprotu, tad šonedēļ visam ir jābūt skaidram.
Nedēļa tūlīt būs pagājusi.
Līdz septembrim vēl laika daudz.
, 2015-06-01 22:56, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: ??? Tev nedēļa ar pirmdienu beidzas?
Tas nebija domāts tā, Abrag!
Nākamreiz paskaidrošu sīkāk savu domu.
, 2015-06-02 00:29, pirms 9 gadiem
1:5 ka nakamaja sezona DR nespeles KHL
, 2015-06-02 08:19, pirms 9 gadiem
sandza rakstīja: 1:5 ka nakamaja sezona DR nespeles KHL
Gan jau spēlēs!
, 2015-06-02 08:39, pirms 9 gadiem
Pat pieļaujot to pašāko mazāko variantu procentu,ka Rīgas Dinamo tomēr šosezon atkal spēlēs KHL,paceļas pavisam loģisks jautājums.Vai skatītāju tas interesēs,jo klubs diez vai spētu savākt konkurētspējīgu komandu.Neglābs pat tas ,ka šosezon kopējais KHL līmenis krietni kritīsies,jo līgu pametīs daudzi labas klases spēlētāju.Jau šosezon Rīgas Dinamo no līdzjutējiem saņēma pietiekoši daudz kritikas,neiekļūstot izslēgšanas spēlēs.Ar minimāliem līdzekļiem un vāju sastāvu spēlējot šogad jau līdz Jaunam gadam visiem interese par Dinamo būs zudusi.Tad jau tiešām ,labāk lai spēlē Latvijas čempionātā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-02 09:36, pirms 9 gadiem
sandza rakstīja: 1:5 ka nakamaja sezona DR nespeles KHL
Man patik kaa cilveki metajas Ar savam statistikas zinasanam. 1:5 iespeja ka nespeles ir 80% iespeja, ka speles. Tas ir tas tu domaji?
, 2015-06-02 10:52, pirms 9 gadiem
A-BURTS ar lielo "A" rakstīja: Viss ir vienkārši, būs uzvaras, būs punkti, būs arī interese, bet ja uzvaru nebūs, značit nekā tur nebūs Par Latvijas čempionātu runājot, tie, kurus nekur citur neņems pretī, labāk lai izklīst pa visu LHV, nekā piedalās tajā vienā komandā Vai būtu vajadzīgi bieži divciparu rezultāti?
Tavs apgalvojums neiztur jebkādu kritiku! Pagājušo sezonu bija brīdis, kad ģinamo izcīnīja 5 uzvaras pēc kārtas un atradās 3 punktus no play-off zonas. Mājas sērijā tāpat vairāk par 3-4 tūkstošiem skatītāju nenāca!
Samierinies, pašreizējajā ģeopolitiskajā situācijā tas čekas perēklis Latvijā neiederās. Šogad, domāju, kritīs apmeklējumu rekords un uz spēlēm nāks ap 2000.
, 2015-06-02 10:53, pirms 9 gadiem
A-BURTS ar lielo "A" rakstīja: Viss ir vienkārši, būs uzvaras, būs punkti, būs arī interese, bet ja uzvaru nebūs, značit nekā tur nebūs Par Latvijas čempionātu runājot, tie, kurus nekur citur neņems pretī, labāk lai izklīst pa visu LHV, nekā piedalās tajā vienā komandā Vai būtu vajadzīgi bieži divciparu rezultāti?
Un vēl, "divciparu rezultātus" mēs lieliski redzējām Kurbads - Liepāja duelī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-02 12:24, pirms 9 gadiem
A-BURTS ar lielo "A" rakstīja: Vari iebāzt pakaļā to savu ģeopolitiku,lielākāi daļai tā ir absolūti pie kājas Būs uzvaras pašā sezonas sakumā, būs arī apmeklējums! Tā uzvaru serija, par ko ieminējies, nāca jau par vēlu pagajušā sezonā
Pekas laikos komandas rezultāti arī bija vāji, bet skatītāji vienalga nāca. Tas, ka tu par tādām lietām neinteresējies un neko nesaproti un neredzi, nenozīmē, ka visiem ir tā. Tu neesi "lielākā daļa"! Jābūt pilnīgi aklam lai neredzētu kolerāciju starp Ukrainas karu un ģinamas apmeklējumu. Atceros, Matulis sezonas sākumā SWH raidījumā to skaidroja ar to, ka esot "pārāk silts un patīkams laiks", ka cilvēki tieši tādēļ neejot uz hokeju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-04 13:37, pirms 9 gadiem
Lai Dinamo paraksta līgumu ar Edžu Siksnu. Nenožēlos!
Armands Bērziņš. Foto: Guntis Lazdāns/OHL
148

''Dinamo'' publicē sastāvu OHL sezonai, A. Bērziņš atgriežas ''Prizmā''

''Optibet'' Hokeja līgas mājaslapā parādījusies informācija par Rīgas ''Dinamo'' sastāvu gaidāmajā sezonā. Tikmēr ''Prizmas'' rindās atgriezies pieredzējušais centra uzbrucējs Armands Bērziņš.
Miks Indrašis. Foto: Rīgas "Dinamo"
42

Nauda Eiropas hokejā. Cik brangs ir KHL klubu solītais kumoss?

Laikā, kad Krievija izvērš asiņainu un naidpilnu agresiju Ukrainā, Latvijas izlases hokejisti liek parakstus uz līgumiem ar Krievijas klubiem. Kā viņi nonāk līdz šādu lēmumu pieņemšanai? Visi kā viens saprot, kas šobrīd notiek Ukrainā, un ka tas, ko dara krievi, ir ,maigi izsakoties, zvērības, taču visam ir sava cena, arī lēmumiem doties strādāt uz Krieviju. Papētot nedaudz dziļāk, secinām, ka Krievijā solītā nauda, salīdzinājumā ar to, ko spēj maksāt Eiropas vadošajās līgās, tiešām ir kosmiska.
Sandis Riekstiņš. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64
58

Saeima aizliedz Latvijas sportistu un komandu sacenšanos Krievijā un Baltkrievijā

Saeima ceturtdien, 28. aprīlī, galīgajā lasījumā atbalstīja par steidzamiem atzītos grozījumus Sporta likumā, kas paredz aizliegumu Latvijā reģistrētām sporta spēļu komandām piedalīties Krievijas vai Baltkrievijas nacionālajos čempionātos un kausu izcīņās, informē Saeimas Preses dienests.