Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

NHL nav NBA, jeb Girgensonu gatavo maiņai

NHL nav NBA, jeb Girgensonu gatavo maiņai
Keisijs Mitelstats un Zemgus Girgensons. Foto: AP/Scanpix

Šovakar tviterī skaļas sarunas par Bufallo "Sabres" ceturtās maiņas uzbrucēju Zemgusu Girgensonu, ir pierasts ka NBA parasti dod atpūtu spēlētājiem, gan pēc traumas, gan pēc back to back spēlēm, bet NHL biežākā praksē rāda ka spēlētājs tiek gatavots maiņai, lai nesatraumētos.

Nav noslēpums ka Girgensons ir dārgākais ceturtās maiņas uzbrucējs visā NHL, bet ne velti labākais čekeris un šogad arī lielisks vairākuma spēlētājs kas guvis 3+1 punktus spēlējot skaitliskajā vairākuma. Varbūt daudzas potenciālās stenlija kausa pretendentes nevar viņu atļauties, bet ir komandas kuram viņš noderētu un būtu gatavas dot savas drafta izvēles vai spēlētājus.

Manā redzes lokā ir divas komandas kas par viņu cīnīsies "Vegasa" un labākās līgas aizsardzības komanda "Huricanes", abas ir potenciālās stenlija kausa ieguvējas un vēlas pastiprināt savu aizsardzības līniju vēl stiprāku kā tā ir šobrīd, arī algu griesti to atļauj.

Pretī dodot maksimālo, pirmās kārtas izvēles, jo šobrīd iet uz maksimumu, vai nu stenlija kauss šogad, vai tuvākos 2-3 gadus. Girgensons ir atzīts par labāko aizsardzības uzbrucēju pēdējos gados un ne velti viņš ir mazākuma labākais spēlētājs bufalo vēsture. Ļoti dārgs, bet savu darbību atmaksā.

     [+] [-]

, 2022-01-29 21:18, pirms 2 gadiem
Bufallo!!! Kur Tu savu fallu iebāzi?

Huricanes!!!

Par saturu vispār nerunāšu - kad beigsi dzert, izdzēs šito südu, ja?

     [+] [-]

, 2022-01-30 00:39, pirms 2 gadiem
pirma karta
domaju ka aizmainis, ja ne sogad tad nakoso sezonu 99%.

     [+] [-]

, 2022-01-30 12:23, pirms 2 gadiem
Dārgākais 4. maiņās spēlētājs? Ļoti dārgs. Nu ja troļļo, tad ar glanci nevis šitādu buļļa sūdu Uz vegasu un par 1. drafta kārtas izvēli? A kā ar salary cup ? Tālāk nemaz nerunāšu.

     [+] [-]

, 2022-01-30 18:33, pirms 2 gadiem
Vegas? Viņiem 8 milj. cap space jāatbrīvo, lai Eichel sastāvā varētu paņemt

     [+] [-]

, 2022-02-01 00:42, pirms 2 gadiem
topik gavno, avtor mudak

     [+] [-]

, 2022-02-01 00:43, pirms 2 gadiem
topik mudak, avtor gavno