Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Freibergs divreiz piespēlē un kļūst par līgas rezultatīvāko aizsargu

Freibergs divreiz piespēlē un kļūst par līgas rezultatīvāko aizsargu
Ralfs Freibergs
Foto: texastornadobc.com

Ar divām rezultatīvām piespēlēm Ziemeļamerikas hokeja līgā (NAHL) izcēlās Latvijas hokejists Ralfs Freibergs, bet viņa pārstāvētā Teksasas "Tornado" komanda ar 5:0 sagrāva Korpuskristī "IceRays".

Spēli izšķirošo pārsvaru Teksasas hokejisti guva otrajā trešdaļā, kad pretinieku vārtos raidīja četras ripas, kas kopā ar pirmā perioda vieniem gūtiem vārtiem, arī deva mača galarezultātu. Jāpiebilst, ka trešajā periodā abas komandas sāka spēlēt rupji, par ko arī tika sodītas.

Ralfs Freibergs šajā mačā atdeva divas piespēles, komandas otro un piekto vārtu guvumā un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības rādītāju, plus trīs.

Jāpiebilst, ka pēc šīs spēles Ralfs Freibergs atkal ir atgriezies līgas rezultatīvākā spēlētājā godā (pagaidām gan dalītā), jo 26 spēlēs Ralfs ir guvis 27 (3+24) punktus.

Savukārt citā NAHL spēlē Nila Semjonova Aberdīnas "Wings" pēcspēles metienu sērijā ar 1:2 piekāpās Ovatūnas "Express". Mūsu hokejists ar rezultativitāti neizcēlās.

Savienoto valstu hokeja līgā (USHL) zaudējumu piedzīvoja Dabjūkas "Fighting Saints", kuri ar 1:3 atzina Indianas "Ice" pārākumu.
Zemgus Girgensons šajā mačā punktus neguva, taču nopelnīja divas soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu – mīnus viens.

Divas soda minūtes nopelnīja arī Rietumu hokeja līgā (WHL) spēlējošais Kristiāns Pelšs, kurš pēc divām divu punktu spēlēm, šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem, taču viņa pārstāvētā Edmontonas "Oil Kings" ar 3:1 pārspēja Kalgari "Hitmen".

Visbeidzot Kvebekas augstākajā junioru hokeja līgā (QMJHL) Valdoras "Foreurs" ar 3:2 uzveica Beikomo "Drakkar". Vitālijs Hvorostiņins šai spēle netika pieteikts.

Izmantotie resursi:
United States Hockey League | USHL
North American Hockey League (NAHL)
QMJHL Network
WHL Network


Slēpts komentārs: GirtissimoX
Slēpts komentārs: miljums
, 2010-11-28 10:49, pirms 13 gadiem
GirtissimoX rakstīja: Ja vakar mūsu sportistiem bija izcili neveiksmīga diena, tad šodien, vismaz no rīta, ir ideāla.
viens no pieciem jaunajiem hokejistiem gust punktus un diena skaitas ''ideali iesakusies''?
, 2010-11-28 13:16, pirms 13 gadiem
sajūsmai neredzu iemeslu. Protams prieks ka puiši savā līmenī spēlē un pelna punktus un atzinību, bet bez tādas lielas cerības nākotnē uz augstķās raudzes rezultātiem. Vienīgais ko var darīt ir cerēt uz kādu brīnumainu attīstību.
, 2010-11-28 14:11, pirms 13 gadiem
kukberns rakstīja: sajūsmai neredzu iemeslu. Protams prieks ka puiši savā līmenī spēlē un pelna punktus un atzinību, bet bez tādas lielas cerības nākotnē uz augstķās raudzes rezultātiem. Vienīgais ko var darīt ir cerēt uz kādu brīnumainu attīstību.
nu tā gan nav, ka nebūtu iespējas uz attīsību. Piemēram, tas pats Freibergs ir iekļauts NAHL Top Prospects turnīrā, kur noteikti būs kādi skauti.
Kārlis Čukste pēc vārtu guvuma. Foto: Jens Carlsson/Bildbyrån
2

Čukstem divu minūšu laikā izšķirošs 1+1 "Allsvenskan" otrajā finālcīņā

Zviedrijas "Allsvenskan" hokeja līgas otrajā finālspēlē galvenā varoņa lomā izvirījās latviešu aizsargs Kārlis Čukste, kurš trešās trešdaļas pirmajās sešās minūtēs rezultatīvi piespēlēja un guva savus pirmos vārtus kluba rindās, palīdzot Jēvles "Brynäs" atspēlēties un ar 2:1 pieveikt Stokholmas "Djurgården".
Gustavs Grigals. Foto: Atlanta Gladiators
6

Vankūveras pretiniece Nešvila pirms Stenlija kausa izsauc vārtsargu Grigalu

Nacionālās hokeja līgas komanda Nešvilas "Predators" pirmdienas rītā Vankūverā sāks Stenlija kausa izcīņu, bet šovakar pavēstījusi par 25 gadus vecā latviešu vārtsarga Gustava Grigala izsaukšanu.
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF
17

Latvijas hokeja izlasei pievienojas Slovākijas pusfinālisti – kapteinis Daugaviņš un Bindulis

Latvijas Hokeja federācija (LHF) šodien pavēstījusi, ka izlases treniņprocesam, gatavojoties 2024. gada pasaules čempionātam hokejā, pievienojies Kaspars Daugaviņš un Kristofers Bindulis.