Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Čehs atgriežas hokeja vārtos un turpinās pārstāvēt Anglijas zemākās līgas komandu

Čehs atgriežas hokeja vārtos un turpinās pārstāvēt Anglijas zemākās līgas komandu
Petrs Čehs. Foto: chelseafc.com

Slavenais futbola vārtsargs Petrs Čehs parakstījis jaunu līgumu ar "Guildford Phoenix", kas spēlē Anglijas pēc spēka ceturtajā hokeja līgā. Čehs vienību pārstāvējis jau iepriekš.

Noslēdzot futbolista karjeru, Petrs Čehs atzina, ka viņa sapnis ir izmēģināt spēlēšanu hokeja vārtos un 2019. gadā pievienojās "Guildford Phoenix" komandai. Laukumā dodoties sešos mačos, Čehs demonstrēja atzīstamu sniegumu, atvairot 93,4% metienu un aizvadot divas sausās spēles.

Pagājušajā sezonā Čehs nespēlēja, bet tagad viņš atgriezies "Phoenix" rindās, parakstot jaunu līgumu uz vienu sezonu. Komanda arī piedāvājusi tieši uz vārtsarga krekla izvietot savu sponsoru logo. Anglijas hokejā tā ir populāra prakse.

Šobrīd 39 gadus vecais Čehs lielākos panākumus futbolista karjeras laikā guva Londonas "Chelsea" rindās, četras reizes kļūstot par Anglijas Premjerlīgas čempionu un triumfējot arī UEFA Čempionu līgā. Viņš ticis iekļauts Eiropas čempionāta simboliskajā izlasē, vairākkārt atzīts par Premjerlīgas labāko vārtsargu un Čehijas labāko futbolistu.

Arī hokejista karjerā Čeham ir viens apbalvojums – 2020. gada janvārī viņš tika atzīts par līgas labāko spēlētāju.

Galvenais apsvērums, kāpēc Čehs pievienojās tieši "Phoenix", ir tuvā atrašanās no Londonas.


, 2021-08-28 15:26, pirms 3 gadiem
Baigā ziņa ka Futbola Veterāns hobija līmenī uzspēlēs hokeju;

Anglijas 4 līga Hokeja - galīgs amatieru līmenis, iespējams vēl zemāks par to Krievijas Nakts Līgu, kur Putins pa laikam uzspelē.
, 2021-08-28 22:03, pirms 3 gadiem
oxa rakstīja: Anglijas 4 līga Hokeja - galīgs amatieru līmenis, iespējams vēl zemāks par to Krievijas Nakts Līgu, kur Putins pa laikam uzspelē.
mhm, šie gan jau saliktu OHL zemā gala komandas.
, 2021-08-29 22:42, pirms 3 gadiem
Ja jau paraksta līgumus, tad nav pilnīga amatieru līga
, 2021-08-30 09:51, pirms 3 gadiem
komandas logo ļoti oriģināls, noteikti neatgādina kādas NHL komandas logo
, 2021-08-30 22:51, pirms 3 gadiem
Un kāpēc nē? Naudu viņš saplenījis līdz dzīves beigām, tagad var izbaudīt dzīvi un darīt to, ko gribas. Pieprasījums ir.
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
4

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
1

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.