Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

Pelšam piespēle pirmajā "play-off" mačā

Pelšam piespēle pirmajā "play-off" mačā
Kristiāns Pelšs
Foto: oilkings.ca

Ar rezultatīvu piespēli aizvadītajā naktī, Rietumu hokeja līgas (WHL) izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā izcēlās Kristiāns Pelšs, taču viņa paŗstāvētā Edmontonas "Oil Kings" nespēja uzveikt Redīras "Rebels" – 3:5.

Spēles sākumā divu vārtu pārsvaru ieguva "Rebels" hokejisti, taču edmontonieši prata atspēlēties – vieni vārti tika gūti vēl pirmajā trešdaļā, bet otri – otrajā, taču ar to bēgšanas-pakaļdzīšanās spēle nebeidzās. Redīras hokejisti vēlreiz izvirzījās vadībā, bet "Oil Kings" vēlreiz atspēlējās. Diemžēl trešajai atspēlēšanās reizei spēka un laika "naftas karaļiem" pietrūka, līdz ar to arī rezultāts – 3:5. Jāpiebilst, ka izšķirošo ripu (tāpat kā rezultativitāti noslēdzošo vārtu guvumu) "noorganizēja" viens no šī gada talantīgākajiem jaunajiem spēlētājiem un pretendents uz augstām vietām NHL draftā – Raiens Nagnets-Hopkinss, kurš arī tika atzīts par mača pirmo zvaigzni.

Kristiāns Pelšs, savukārt, rezultatīvi asistēja komandas trešo vārtu guvumā. Tāpat uzbrucēja kontā divas soda minūtes un pozitīvs lietderības koeficients – plus divi (otrs labākais spēlē).

Līdz ar to pēc šī mača WHL izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Edmontonas komanda ir nonākusi zaudētāju pozīcijās – 0:1. Nākamais mačs paredzēts jau rītdien.

Citā Ziemeļamerikas junioru hokeja līgā – Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL) zaudējumu piedzīvoja Dabjūkas "Fighting Saints", kuri ar 1:4 atzina Grīnbejas "Gamblers" pārākumu. Zemgus Girgensons maču noslēdza bez rezultativitātes punktiem, taču ar diviem metieniem pa vārtiem un negatīvu lietderības rādītāju – mīnus viens.

Visbeidzot Ziemeļamerikas hokeja līgā (NAHL) pie uzvaras tika Aberdīnas "Wings", kuri ar 5:4 uzveica Ostinas "Bruins". Nils Semjonovs šajā mačā izcēlās ar diviem metieniem pa pretinieku vārtiem.

Izmantotie resursi:
North American Hockey League (NAHL)
United States Hockey League | USHL
WHL Network


, 2011-03-26 09:07, pirms 13 gadiem
Malacis!
, 2011-03-26 09:41, pirms 13 gadiem
Ja izstājas no play - off pirmajā kārtā, vai brauks uz izlases treninnometni, vai ir uzaicināts?
, 2011-03-26 09:41, pirms 13 gadiem
3:5 bet koeficents +2 - tas i rkaut kas!

Pievienošos chau malacis!
, 2011-03-26 09:44, pirms 13 gadiem
Nebūs laika ...finālā jāspēlē ..
Harri Saintula. Foto: LHF
2

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
6

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix
1

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.