Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Harijs Vītoliņš varētu pievienoties Šveices klubam "Davos" trenera štābam

Harijs Vītoliņš varētu pievienoties Šveices klubam "Davos" trenera štābam
Harijs Vītoliņš Phjončhanā. Foto: fhr.ru

Internetā pašlaik klīst dažadas baumas par to, ka Latvijas specialists un trīskartējais Gagārina kausa ieguvējs Harijs Vītoliņš, varētu pievienoties Šveices līgas NLA klubam HC "Davos". Protams, asistena lomā!

Harijs Vītoliņš kā zināms pašlaik atrodas bez darba un iepriekš kādu laiku treneja Optibet Hokeja Līgas klubu HK "Kurbads", kura piedalījās arī šosezon Kontinentalajā kausā. Bet sporta interneta lappusēs izskanējušas vairākas ziņas par to, ka Vītoliņš varētu doties palīgā Davosa klubam.

Arī pats Vītoliņš kā spēlētajs koši spēlējis Šveicē "NLB" līgā. NLB spēlējot Harijs bija sakrājis kopēji 450 punktus, gūstot 180 vārtus un atdodot 270 rezultatīvas piespēles. Arī turpat kur Davos atrodas "NLA" līgā, Harijs spelēja mazāk un arī punktu skaits ir citādāks, tur Viņš nospēlēja 89 spēles gūstot 72 punktus, 34 vārti un 38 rezultatīvas piespēles.

Kontinentalajā Hokeja Līgā Vītoliņš strādājis vairāk ar plaši pazīstamo Oļegu Znaroku. Kā ieprieks minēts, Vītoliņš asistējot "SKA" un Maskavas "Dynamo" izcīnija trīs galvenos Gagārina kausa titulus. 2015./16. gada sezonā ar Maskavas "Dynamo" klubu strādāja kā galvenais treneris, taču 2015. gada 29. Decembrī tika atlaists no Galvenā trenera amata pienākumiem!

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/p/Brlczeb...
https://www.instagram.com/davos1921/