Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Sporta Karalis

X Faktora 4. Sezonā uzvar Grēta Grantiņa

X Faktora 4. Sezonā uzvar Grēta Grantiņa
Foto: Basket.lv

Svētdien, 12. decembrī, notika šova "X Faktors" ceturtās sezonas fināls, kur par uzvarētāja titulu cīnījās Grēta Grantiņa, Eduards Rediko un Viktors Buntovskis. Skatītāji lēma, ka 1. vietu iegūst Grēta Grantiņa!

Vakaru atklāja Eduards Rediko ar Maikla Džeksonu dziesmu "Man in the Mirror". Pēc tam sekoja Grētas Grantiņas priekšnesums - "Queen" dziesma "Somebody To Love", savukārt trešais uzstājās Viktors Buntovskis ar "The Beatles" balādi "Yesterday".

Pēc tam dalībnieki uzstājās kopā ar kādu pazīstamu pašmāju grupu vai mākslinieku. Rediko izpildīja dziesmu "Maiga vara" kopā ar Aminatu, Grantiņa - kopā ar savu mentoru Intaru Busuli - "Miglas rīts", bet Buntovskis uz skatuves kāpa kopā ar grupu "Astro'n'out" un izpildīja "Dejot trakāk".

Savukārt "Superfinālā" Grantiņa dziedāja Maikla Džeksona un Džastina Timberleika kopdarbu "Love Never Felt So Good" bet Buntovskis - "Smile", ko izpilda Nat King Cole.

Skatītājus šova "X Faktors" ceturtās sezonas finālā priecēja arī viesmākslinieku uzstāšanās. Uz skatuves kāpa “Prāta vētra”, Dons, kā arī Aija Andrejeva un “Very cool people”.

Jau vēstīts, ka uzvarētājs balvā iegūst 10 000 eiro un līgumu ar mūzikas ierakstu kompāniju "Universal Music Group".

Fināls bija īpašs ar to, ka visi balsojumā iegūtie ienākumi tiks ziedoti labdarības akcijai ”Eņģeļi pār Latviju”, kas šogad aicina palīdzēt 176 bērniem, kuru veselības uzlabošanai kopumā ir nepieciešami 373 217,32 eiro.


, 2021-12-20 16:18, pirms 2 gadiem
ģinamo atkal netika finālā?
Ēriks Vītols. Foto: Keuruulla Printek

Vārtsargs Vītols un aizsargs Tumānovs panāk vienošanās ar somu klubu JYP

LETA. Somijas augstākās hokeja līgas klubs Jiveskiles JYP noslēdzis līgumus ar diviem latviešu hokejistiem - vārtsargu Ēriku Vītolu un aizsargu Miku Tumānovu.
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix

Bļugeram otrā spēle pret Nešvilu, "Panthers" lūkos dubultot pārsvaru Floridas sērijā

Nacionālas hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu turnīrā šonakt otrās spēles aizvadīs Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas. Piecos no rīta savu pārsvaru pār Nešvilas "Predators" lūkos palielināt Teodors Bļugers un Vankūveras "Canucks". Savukārt divas ar pusi stundas agrāk sāksies Floridas komandu derbija otrā cīņa.
Foto: LHF
10

Nosaukts Latvijas U18 izlases sastāvs pasaules čempionātam

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins nosaucis valstsvienības sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam elitē, kas no 25. aprīļa līdz 5. maijam norisināsies Somijas pilsētās Espo un Vantā.