Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Lauris Bērziņš

"AIK" cieš sagrāvi Timro

Zviedrijas "Elitserien" hokeja līgas maču izbraukumā pret "Timrå" ārkārtīgi neveiksmīgi aizvadījis Atvara Tribuncova pārstāvētais Šellefteo klubs "AIK", piedzīvojot pamatīgu zaudējumu ar 0:8.

Spēles pirmajā trešdaļā viesi ielaida četrus vārtus, nākamajā vēl vienus, bet pēdējā trešdaļā kapitulēja ar 0:3. Uzvarētāju sastāvā rezultatīvākais spēlētājs bija kanādietis Neits di Kašmiro – viņa rēķinā hat-trick un viena rezultatīva piespēle.

Atvars Tribuncovs spēlēja 19 minūtes, izdarīja trīs metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -2.

Nākamo maču "AIK" aizvadīs 21. februārī savā laukumā pret "Rögle" vienību.

Izmantotie resursi:
www.hockeyligan.se


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-19 23:17, pirms 15 gadiem
nu sejchas voroni ponaletjat
poklevat'
, 2009-02-20 12:45, pirms 15 gadiem
kāds tu brīnums, ja Atvars ir aizsardzībā, tas mani nepārsteidz....
Harri Saintula. Foto: LHF
3

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
8

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.
Emīls Veckaktiņš. Foto: AP/Scanpix
2

U20 izlases uzbrucējs Veckaktiņš maina klubu un paraksta līgumu Šveices augstākajā līgā

Šveices augstākās hokeja līgas klubs "Ajoie", kā trenera asistents ir Latvijas izlasē strādājošais soms Peteri Nummelins, pavēstījis par līguma parakstīšanu uz 1+1 sezonu ar 19 gadus veco latviešu uzbrucēju Emīlu Veckaktiņu, kuram ir vietējā spēlētāja licence.