Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Krievijas vārtsarga niknums Kazahstānā – aizmestas divas nūjas un sadauzīta siena

Krievijas vārtsarga niknums Kazahstānā – aizmestas divas nūjas un sadauzīta siena
Vladimirs Kramars triec nūju pret sienu. Foto no video

Šodien Kazahstānas čempionātā par nesportisku uzvedību līdz spēles beigām tika noraidīts Nursultānas "Nomad" krievu vārtsargs Vladimirs Kramars, kurš par to saniknojās vēl vairāk, pa ceļam uz tribīnēm aizsviežot savu nūju, triecot savus cimdus pret sienu, tad paņemot jaunu nūju, ar kuru sāka dauzīt sienu, un aizsviežot arī to.

Vladimirs Kramars ir 27 gadus vecs Krievijas vārtsargs, Omskas "Avangard" sistēmas audzēknis. Viņš savulaik spēlēja Krievijas U17 izlasē un tika pie iespējām KHL, taču pārsvarā spēlējis Krievijas zemākajās līgā un izmēģinājis spēkus Kazahstānas izlasē. Šajā valstī viņš spēlē kopš 2016. gada, pārstāvot "Nomad" vienību.

Šodienas mačā pret tabulā daudz zemāk esošo "Kulager" Kramars atkal stājās savas komandas vārtos un nostāvēja sausā līdz otrā perioda vidum, kad viņa komanda bija nonākusi mazākumā. "Nomad" ilgstoši neizdevās nomainīties (otrajā periodā rezervistu soliņš ir tālāk), spēki pamazām izsīka, un "Kulager" svaigākie spēlētāji to izmantoja, izkārtojot metienu, kas tobrīd panāca neizšķirtu 1:1.

"Nomad" mazākuma vienība nebija nospēlējusi izcili, taču reizē arī neizdarīja neko pilnīgi aplamu, vismaz spriežot pēc spēles video ieraksta. Taču pretēji uzskatīja Kramars, kurš uz ielaistajiem vārtiem reaģēja ļoti nikni un ar plašu atvēzienu aizlidināja savu nūju pa gaisu, tēmējot vai nē, bet savu spēlētāju virzienā.

Kramars mirkli pēc tam likās nomierinājies, taču tie izrādījās tikai ziediņi – tiesneši pēc ilgākas apspriedes nolēma, ka šādi tās lietas tomēr nenotiks un ka Kramars noraidāms līdz spēles beigām par nesportisku uzvedību. Uz to Krievijas vārtsargs reaģēja ar vēl nesportiskāku uzvedību, ar skaļiem vārdiem dodoties nost no laukuma. Slidojot uz rezervistu soliņu, Kramars vēlreiz spēcīgi aizsvieda nūju pa gaisu, pie rezervistu soliņa viņš novilka cimdus un trieca tos pret stikla barjeru, trāpot tikai nedaudz virs savas komanda pārstāvja galvas. Ar to Kramaram nepietika, viņš uz rezervistu soliņa paņēma citu nūju un sāka ar to dauzīt sienu un pēc tam aizsvieda arī to, beidzot dodoties uz ģērbtuvēm.

"Kāpēc tā psihot? Likme neizgāja, vai kas?" ierakstā sociālajos tīklos zobojās Kazahstānas hokeja portāls "Shaiba.kz". Taču skaidrs ir tas, ka spēle gan neaizgāja "Nomad" virzienā, beigās ciešot zaudējumu ar 2:3.

Izmantotie resursi:
https://www.ligasy.kz/ru/game/551-n...


, 2021-01-19 20:26, pirms 3 gadiem
Tā ir tā pati komanda, kas ielaida golu pēc iemetiena laukuma centrā, un šis inteliģentais kungs toreiz nomainīja to pašu vārtsargu, kurš šeit nomaina viņu. Ļoti interesanta komanda
, 2021-01-20 11:07, pirms 3 gadiem
tupais mongoļu čurbans
, 2021-01-20 17:41, pirms 3 gadiem
Kluba vadības vietā aizsūtītu viņu uz pārbaudi psihiatriskajā slimnīcā. Uz paša rēķina.
, 2021-01-21 18:51, pirms 3 gadiem
Laikam visu algu bija uzlicis, ka neielaidīs komanda 2. periodā
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
5

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
1

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.