Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

NHL atsaka Latvijas izlasei

Šonedēł vadošajās Eiropas hokeja līgās ir pauze nacionālajos čempionātos, kura tiek izmantota valstsvienību spēlēm dažādos turnīros.

Tomēr aizokeāna vadošā Nacionālā hokeja līga neievēro šo pauzi. Līdz ar to lieliskie Latvijas pārstāvji Girgensons, Blugers, Balcers , Merzlikins un pat aiszargs Rubīns, kurš gan NHL vēl nav debitējis, netika atlaisti uz Latvijas izlases spēlēm, Kā rezultātā mūsu valstsvienība uz turnīru Dānijā bija spiesta doties stipri novājinātā sastāvā (slavenā trenera Harija Vītolińa vadībā). Diemžēl tika piedzīvots zaudējums pret mājiniekiem- Dānijas izlasi ar rezultātu 1-5. Ja Latvijas izlasei būtu palīdzējuši iepriekš nosauktie spēlētāji, tad rezultāts noteikti būtu savādāks! Rezumējums- kauns un negods Betmena un Deilija kungiem, kuri neievēroja Latvijas izlases intereses un nepalaida spēlētājus uz turnīru.

Ar cieńu un sveicienu visiem lasītājiem,
Jūsu Anatolijs Krūklis #realToliXXX

     [+] [-]

, 2021-11-15 12:32, pirms 2 gadiem
*impji!