Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Kurbads" gūst divus vārtus mazākumā, vēlreiz sakaujot Igaunijas čempioni

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Kurbads" gūst divus vārtus mazākumā, vēlreiz sakaujot Igaunijas čempioni
Jēkabs Rēdlihs (Nr. 38) spēlē pret Tartu "Välk 494". Foto: HK Kurbads

Igaunijas "Coolbet" hokeja līgā otro panākumu diennakts laikā svinējusi divkārtējā Latvijas čempione "Kurbads", kas savā laukumā ar 8:4 apspēlēja iepriekšējo trīs sezonu kaimiņvalsts čempioni Tartu "Välk 494", kuru šosezon pārstāv latviešu uzbrucējs Miks Lipsbergs un aizsargs Jānis Brakšs.

Pēc "Kurbads" "Facebook" kontā pieejamajiem avotiem zināms, ka "Välk 494" jau pirmajā minūtē guva mača pirmos vārtus, pēcāk viesiem izvirzoties vadībā ar 2:1. Pirmajā trešdaļā abas komandas kopā guva septiņus vārtus, "Kurbadam" iegūstot minimālu pārsvaru - 4:3.

Otrajā trešdaļā rīdzinieki palielināja vadību līdz 6:3, savukārt pēdējā periodā "Kurbads" savam rēķinam pievienoja vēl divus vārtus, igauņiem atbildot ar vienu precīzu metienu. No ierobežotās informācijas zināms, ka vismaz divas reizes "Kurbada" labā izcēlās 19 gadus vecais Emīls Ločmelis, kā arī pa vienai reizei "Välk 494" cietoksni iekaroja pieredzējušais Hārdijs Parādnieks un Matīss Bīriņš. Jāatzīmē, ka uzvarētāji divus vārtus guva skaitliskajā mazākumā.

"Kurbads" Igaunijas meistarsacīkstēs aizvadītajās trīs cīņās svinējusi divus panākumus, ar četriem punktiem kopvērtējumā pakāpjoties uz otro pozīciju. Nākamnedēļ Latvijas klubs dosies izbraukumā uz Austrumigauniju, kur 16. un 17. oktobrī spēkosies pret Narvas "PSK" vienību.

Izmantotie avoti:
https://www.facebook.com/HKKurbads
https://ehis.eestihoki.ee/game/2541/

  +1 [+] [-]

, 2021-10-10 18:06, pirms 2 gadiem
Justovič, Brakšs ir aizsargs

     [+] [-]

, 2021-10-11 10:41, pirms 2 gadiem
Kāpēc nav pieejami un publicēti komandu sastāvi?

     [+] [-]

, 2021-10-11 10:44, pirms 2 gadiem
Regbists rakstīja: Kāpēc nav pieejami un publicēti komandu sastāvi?
tāpēc, ka Karluha māk tikai ieiet flashscorā un uzzināt rezultātus, bet igaunijas līgas mājaslapā nemāk

     [+] [-]

, 2021-10-11 15:17, pirms 2 gadiem
Vispār baigi skopi ar informāciju , pieļauju , ka tikai zinātāji zin par Kurbada spēlēšanu pie igauņiem .