Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Kalns

Video: Arī "Liepāja" tiek pie uzvaras pret "Dinaburgu"

Optibet Latvijas hokeja līgās spēlē HK "Liepāja" uzņēma tālu ceļu mērojošo HK "Dinaburga", kura šosezon pagaidām nevienā spēlē nebija izcīnījusi uzvaru, kas turpinājās arī Liepājā – 2:5. Viesi 49. minūtē panāca izlīdzinājumu 2:2, bet 38 sekundes vēlāk ielaida vārtus, un turpinājumā "Liepāja" nostiprināja pārsvaru. Ar vārtiem un divām piespēlēm panākumu kaldināja aizsargs Reinis Demiters.

Tomāšs Tatars. Foto: AP/Scanpix
6

Latvijas pretiniecei Slovākijai nākamajā nedēļā pievienosies pieci NHL spēlētāji

Slovākijas valstsvienības treniņiem, gatavojoties pasaules čempionātam hokejā, nākamajā nedēļā pievienosies pieci spēlētāji no Nacionālās hokeja līgas (NHL).
Miks Indrašis. Foto: brynas.se
6

Indrašis Zviedrijas augstākajā līgā iekļuvušo "Brynas" pārstāvēs arī nākamsezon

LETA. Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynas", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.
Līans Bihsels. Foto: Rogle BK
5

Šveices zvaigznei Bihselam pēc atteikuma U20 durvis uz izlasi slēgtas

Šveices hokeja izlasi maijā gaidāmajā pasaules čempionātā nepārstāvēs 19 gadus vecais aizsargs Līans Bihsels, kurš Nacionālajā hokeja līgā draftēts ar 18. numuru. Durvis uz valstsvienību slēgtas, jo Bihsels decembrī atteica U20 izlasei.