Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Neskatoties uz palikšanu bez medaļas, Larionovs turpinās vadīt Krievijas U20 izlasi

Neskatoties uz palikšanu bez medaļas, Larionovs turpinās vadīt Krievijas U20 izlasi
Igors Larionovs. Foto:AP/Scanpix

Krievijas U20 izlase pasaules čempionāta pusfinālā piekāpās Kanādai, bet bronzas mačā zaudēja arī somiem. Neskatoties uz neizpildīto mērķi, Igors Larionovs paliks galvenā trenera amatā.

“Mūsu uzdevums bija izcīnīt zelta medaļas, taču to neizpildījām. Tagad kopā ar treneru sastāvu un Krievijas Hokeja federāciju kopā analizēsim un tiksim skaidrībā par kļūdām, kas tika pielaistas. Izdarīsim secinājumus, un tie tiks ņemti vērā, gatavojoties nākamā gada pasaules čempionātam. Turpināsim strādāt federācijas pašreizējās stratēģijas rāmjos,” šodien pauda Igors Larionovs.

“Federācijas un štāba vārdā pateicos līdzjutējiem, kuri mūs atbalstīja līdz beigām un ticēja mūsu komandas uzvarai. Nākotnē centīsimies attaisnot jūsu uzticību un atbalstu,” teica speciālists, kuram šonedēļ noslēgtais turnīrs bija pirmais čempionāts pie Krievijas U20 izlases stūres. Pērn viņš bija Valērija Bragina asistents.

Pusfinālā Krievijas izlase ar 0:5 zaudēja mājiniecei Kanādai, bet cīņā par bronzu ar 1:4 atzina arī Somijas pārākumu.

Izmantotie resursi:
https://fhr.ru/news/item/74906/


Foto: LHF
10

Nosaukts Latvijas U18 izlases sastāvs pasaules čempionātam

Latvijas U-18 izlases galvenais treneris Oļegs Sorokins nosaucis valstsvienības sastāvu gaidāmajam pasaules čempionātam elitē, kas no 25. aprīļa līdz 5. maijam norisināsies Somijas pilsētās Espo un Vantā.
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
6

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Džordans Martinūks. Foto: AFP/Scanpix
4

"Hurricanes" atspēlējas no 0:3, Makdeividam piecas piespēles uzvarā pār "Kings"

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītās vairākas Stenlija kausa izcīņas spēles. Karolīnas "Hurricanes" veica lielisku atspēlēšanos pret Ņujorkas "Islanders", tiekot pie otrās uzvaras sērijā, savukārt čempione Lasvegasas "Golden Knights" sēriju pret Dalasas "Stars" iesāka ar minimālu uzvaru septiņu vārtu spēlē (4:3).Citā spēlē Edmontonas "Oilers" ar 7:4 uzveica Losandželosas "Kings". Zakam Haimenam hat-trick, bet Konors Makdeivids tika pie piecām rezultatīvām piespēlēm.