Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Indulis sveicina no Maskavas

Pēdējā laikā dzirdētas daudz spekulācijas par Mika Indraša iespējamo līguma laušanu ar piemaskavas Vitjaz komandu un potenciālo pievienošanos Dinamo Rīga, tāpēc nolēmu sazināties ar pašu spēlētāju un noskaidrot, cik pamatotas ir šīs runas.

Dārgais Anatolij, -teica mans draugs Miks,- nav patreiz nekādu priekšnoteikumu, lai piepildītos šāds scenārijs!
Lai arī labprāt uzspēlētu roku rokā kopā ar vareno Gunāru Skvorcovu, pagaidām turpinu to darīt Podołskas bruninieku rindās tandēmā ar spriganajiem somu puikām Ojamaki un Āltonenu.Jāpiezīmē, ka tieši no Ojamaki piespēles Miks guva kārtējos vārtus aizvakardienas spēlē pret spēcīgo Sergeja Viktoroviča Fjodorova vadīto CSKA vienību.
Tāpat ,izmantojot skype radīto iespēju, Miks lūdza pasveicināt visus Latvijas hokeja draugus un piebilda, ka ar nepacietību gaida atkalredzēšanos ar valstsvienības biedriem un Hariju Harija dēlu Vītolińu Pekinas olimpiskajās spēlēs.

     [+] [-]

, 2021-11-07 10:39, pirms 2 gadiem
Tu pat sazinājies pats personīgi ar Miku. Labs, Anatolij! Tu iepriecini lasītājus!

     [+] [-]

, 2021-11-07 12:29, pirms 2 gadiem
Tiešām "savdabīgais" pusaudzis Toļiks, kas izceļas ar dīvainiem video sācis drukāt SC rakstus vai arī kāds vietējais trollis, izdomājis uz viņa rēķina uztaisīt klonu?

     [+] [-]

, 2021-11-07 12:45, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Tiešām "savdabīgais" pusaudzis Toļiks, kas izceļas ar dīvainiem video sācis drukāt SC rakstus vai arī kāds vietējais trollis, izdomājis uz viņa rēķina uztaisīt klonu?
Viņš ir mainījies uz labo pusi. Tie video ir ļoti veci.

     [+] [-]

, 2021-11-07 14:11, pirms 2 gadiem
Paldies autoram! Biju jau mazliet satraucies par Miku, tomēr stabila izlases vērtība. Prieks, ka kāds beidzot uzdrīkstējās sazināties un visu noskaidrot. Tagad varētu uzjautāt Rihardam Bukartam, kas par lietu, jo pēdējā laikā atkal nespēlē, bet nav skaidrs, kādu veselības apsvērumu dēļ viņš netiek iekļauts sastāvā.