Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Ventspils trešo gadu pēc kārtas uzņem Bārtuļa un Skrastiņa nometni

Ventspils trešo gadu pēc kārtas uzņem Bārtuļa un Skrastiņa nometni
Oskars Bārtulis
Foto: hcadmiral.ru

No sestdienas, 4. jūnija, Olimpiskā centra “Ventspils” ledus hallē sākusies hokeja treniņu aktivitātes Oskara Bārtuļa un Kārļa Skrastiņa starptautiskās hokeja nometnes dalībniekiem.

Nometne Ventspilī notiek jau trešo gadu pēc kārtas, un tā norisināsies no 4. līdz 16.jūnijam. Jaunos hokejistus apmācīs pasaulē zināmi hokeja speciālisti no Kanādas un Latvijas. To starpā būs NHL klubu "Carolina Hurricanes" un "Tampa Bay Lightning" sistēmas treneris Tims Turks, kurš ir metienu speciālists, kā arī "Dinamo Rīga" treneris Juris Klodāns un Ventspils hokeja kluba "Venta 2002" treneri.

Hokeja meistarības nometne paredzēta bērniem un jauniešiem vecumā no astoņiem līdz 17 gadiem. Šogad nometne pulcēs aptuveni 150 dalībniekus no Latvijas, Lietuvas, Somijas, Zviedrijas, Baltkrievijas, Vācijas, Kazahstānas, Krievijas un Polijas.

Paralēli bērnu un jauniešu treniņiem savu sportisko meistarību pie augstas klases treneriem pilnveidos arī Kontinentālas hokeja līgas pieaugušie spēlētāji, tostarp arī pats Oskars Bārtulis.

Nometnes programmā tiek īstenoti divi ledus treniņi un viens vispārējās fiziskās sagatavošanās treniņš dienā. Treniņu laikā tiek apgūta, attīstīta un atstrādāta ripas kontroles un metienu tehnika, kā arī slidošanas tehnika.

Treniņiem tiks izmantotas dažādas sporta bāzes: gan ledus halle, gan vieglatlētikas manēža un stadions. Sportisti trenēsies arī piedzīvojumu parkā esošajā sintētiskā ledus slidotavā. Nometnes laikā dalībnieki un treneri uzturēsies Olimpiskā centra "Ventspils" viesnīcā.

Atpūtas brīžos starp treniņiem notiks video skatīšanās ar treneru līdzdalību – komentāriem un skaidrojumiem.

Informāciju sagatavoja:
Rolands Gorškovs
OCV mārketinga menedžeris


, 2017-06-05 13:00, pirms 7 gadiem
Prieks ka kāds kaut ko dara bērnu labā
, 2017-06-05 14:59, pirms 7 gadiem
izredzētais rakstīja: Prieks ka kāds kaut ko dara bērnu labā
Tagad daudzi to dara tikai nereklamējas tik dikti. Tagad pat tāda nometne ir Volvo hallē, kaut kas līdzīgs Mārupē.
Laiks tāds jokains - sezonas beigas. Būtu labāk jūlija beigas, kad puikas sāk iziet uz ledus jaunajai sezonai. Taču tad treneri jau aizņemti citos darbos.
, 2017-06-05 15:47, pirms 7 gadiem
(O_O) rakstīja: Tagad daudzi to dara tikai nereklamējas tik dikti. Tagad pat tāda nometne ir Volvo hallē, kaut kas līdzīgs Mārupē.
Laiks tāds jokains - sezonas beigas. Būtu labāk jūlija beigas, kad puikas sāk iziet uz ledus jaunajai sezonai. Taču tad treneri jau aizņemti citos darbos.
Domāju no profesionāļiem . Ar taviem elkiem trenējoties tak vairāk vilks rokas nekā vienkāršā nometnē , vai ne?
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Porziņģa ''Celtics'' vēlreiz viesosies Atlantā, ''Canucks'' Austrumu līderu cīņa

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) naktī uz piektdienu mačs paredzēts Kristapam Porziņģim un viņa pārstāvētajai Bostonas ''Celtics''. Savukārt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēle Teodora Bļugera un Artūra Šilova ''Canucks'', kā arī Elvja Merzļikina ''Blue Jackets''.
Harri Saintula. Foto: LHF
3

Latvijas sieviešu izlase paziņo galīgo sastāvu IB divīzijas čempionātam Rīgā

Šodien, 28. martā, tika izziņots sastāvs Latvijas nacionālās sieviešu hokeja izlases dalībai pasaules hokeja čempionāta hokejā IB divīzijā sievietēm, kas norisināsies Latvijas galvaspilsētā Rīgā. Čempionāts startēs no 31.03.2024. līdz 06.04.2024. "Volvo" ledus hallē
Edgars Lūsiņš un "Pinguins" vārtsargi. Foto: Fischtown Pinguins
8

Lūsiņš vienojies par jaunu līgumu ar DEL regulārās sezonas uzvarētāju

Latvijas hokeja treneris Edgars Lūsiņš vienojies par jaunu divu gadu līgumu ar Vācijas hokeja augstākās līgas klubu "Fischtown Pinguins", viņš apstiprināja portālam Sportacentrs.com.