Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Enkurs nogrima

Rīgas "Dinamo" kārtēja izgāšanas un simboliskā izlase jaunajā gadsimtā!

Rīgas "Dinamo" kārtēja izgāšanas un simboliskā izlase jaunajā gadsimtā!
Vladimirs Krikunovs un Aleksandrs Ņiživijs. Foto: Dinamo Rīga

Rīgas "Dinamo" kārtējo reizi mērķis bija iekļūt izslēgšanas spēlēs, diemžēl fiasko ar treneri, pieviltie līdzjutēji un daudzas likstas ar komandu, kārtējo reizi noved komandu pie apkaunojoša snieguma!

Rīgas "Dinamo" katra sezona ir kā attiecības ar sievieti pirmie 3-4 mēneši (3-4 sezonas), viss lieliski, fantastiski, rozā brilles, dāvanas, prieki, lieliskas emocijas un fotogrāfija bilžu rāmītī.
Tad nāk pirmais lielais strīds, nesaprašanās (5. sezona), bet ātri viss tiek piedots, sieviete sola laboties un nākamajā mēnesī tas arī notiek, sieviete ir labojies, vīrs smaidīgs, abi aizbrauc uz kalnu paslēpo, aiziet uz kino apēd popkornu un noskatās kādu jaunāko filmu.

Bet te pēkšņi, viss sāk brukt, atkal strīds, saplēsti šķīvji, emociju gammas, asaras, tiek iejaukti pat vecāki, tiek runāts par šķiršanos, bet pāris kopā turās un turās, katru mēnesi cerot ka nākamajā mēnesi nu tak tiešām viss bus labi.
Rozā brilles saplēstas, cerības ar katru mēnesi aizvien izplēn un liekas ka pāris drīz šķirsies (6-14. Sezona)

Bet pāra labākie draugi vienmēr ir ticējuši un cer ka viņi salabs, ka tomēr viss izdosies, ka nepieciešama pāra terapija, nepieciešams ceļojums, jaunas vēsmas un tas viņus iespējams noturēs arī piecpadsmitajā mēnesī kopā.

Lai kā nebūtu Rīgas "Dinamo" ir komanda par kuru fano veljoprojam, no viņas katru gadu gaida izslēgšanas spēles un katru gadu viņa mūs pārsteidz, biežāk negatīvi, nekā pozitīvi.

Sergeja Zubova ēra - Skaļš paziņojums 12. Aprīli, ka šis leģendārais hokejists vadīs mūsu komandu, lielākie Dinamo fani protams bija patīkami pārsteigti, bet skeptiķi bija pārliecināti ka nekas nemainīsies pat ja Dinamo nolīgs 2021. gada labāko NHL treneri Rob Brind'Amour.

Personiskais viedoklis, Zubovs beidzot sakārtoja hokeju, tas nebija haotisks, tika strādāts pie vairākuma, nebija vairs tās koka kājas un sezonas sākums bija viens no labākajiem kāds pieredzēts pēdējas 8 sezonas. Protams tas nebija izcils, bet Zubovs ātri prata sadarboties ar mūsu hokejistiem un turēties pie play-off pozīcijas.
Diemžēl šis stāsts nebeidzās ar laimīgām beigām, jo Sergejs Zubovs izdomāja "uzmest" savu klubu lai trenētu Krievijas juniorus kuri aplauzās tāpat smagi jo PČ u-20 kas jau noritēja atcēla.

Tas arī iedragāja turpmāko sezonu, spēlētāji satriekti, sākas zaudejumu sērijas, jo galvena trenera vietas izpildītājs Huļibaba, rupji sakot atstāvēja visu savu atveltīto laiku, nevis lai trenētu, bet saņemtu naudu par neko, tajā pašā brīdi uz soliņa bija daudz aktīvāks Lūsiņš, Ņiživijs un protams ja nav treneris ar lielu vārdu vai potenciālu, spēlētāji neņem galvā, kas pierādijās uz ledus turpmākas spēles.

Kuģis jau ir ietriecies uz aisberga bet Savickis uz klāja aicina nākamo cilvēku, Krikunovs laikam bija tik lielā izmisumā, ka vismaz kaut kāda nauda ienāks, bet tas tiešām jau ir grimstošs kuģis, šobrīd sliktas spēles mijās ar labām, bet objektīvi mēs nevaram spriest, jo savainoto spēlētāju soliņš ir pagarinājies manuprāt līdz 11 komandas spēlētājiem.
Iespējams ka Krikunovam jādod iespēja komplektēt savu komandu uz nākamo sezonu un varbūt, mēs Rīgas "Dinamo" redzēsim izslēgšanas spēlēs!

Un kā jau solīts, mana gadsimta simboliskā izlase!

1. Maiņa
Marcel Hossa - Linus Videll - Lauris Dārziņš
Sandis Ozoliņš - Kristaps Sotnieks

2. Maiņa
Miķelis Redlihs - Aleksandrs Ņiživijs - Mārtiņš Karsums
Guntis Galviņš - Krišjānis Redlihs

3. Maiņa
Pols Šehura - Marks Hartigans - Miks Indrašis
Metju Majone - Oskars Cibuļskis

4. Maiņa
Ģirts Ankipāns - Jānis Sprukts - Gints Meija

Vārtusargi:
Kriss Holts
Mīkaels Telkvists

Treneris: Jūliuss Šuplers


, 2022-01-05 22:56, pirms 2 gadiem
Karsumu ārā, Elisonu iekšā.
, 2022-01-05 23:11, pirms 2 gadiem
Nopietni runājot, tad kur ir Robinsons?(Gagarina kauss, OS medaļnieks)?
Pēdējais playoff gads!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-01-05 23:18, pirms 2 gadiem
A kurš bija galvenais spīdeklis Nadeždas kausa triumfa gadā?
, 2022-01-05 23:21, pirms 2 gadiem
Enkurs nogrima rakstīja: Elisons Dinamo Rīga nospēlēja tikai 1. Sezonu, jā statistika diezgan zolīda 55 spēles 37 punkti, bet nu nedomāju ka vienas sezonas sniegums ļauj viņam tikt simboliskajā izlasē.

Kamēr Mārtiņš Karsums Dinamo sastāvā aizvada jau piekto sezonu 197 spēlēs, 115 punkti, bet svarīgākais fakts ir nevis Point per game, bet gan tas ka no šim 5 sezonām, 3 sezonas viņš ar Dinamo bija playoff.
Un ne jau tā ka viņš neko nedarija, bet 27 spēlēs, 11 punkti ir normāls pienesums.
ok, ja godīgi likās ka viņs maz bijis, uz vecumu jau piemirstas. nu lai ir. Bet nu Elisons lai arī nav topā, viņs ir spilgtākais kas man iesēdies. Pat par Hosu, kas tur meta un meta man Elisons atstāja spilgtāku iespaidu. baigais kadrs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-01-05 23:37, pirms 2 gadiem
Enkurs nogrima rakstīja: Roberts Bukarts ar 14 punktiem, 12 spēlēs!
Varēji varbū ielikt izlasē, tā tomēr ir vienīgā trofeja.
, 2022-01-05 23:40, pirms 2 gadiem
Enkurs nogrima rakstīja: Par viņu domāju, bet arī vienas sezonas spēlētājs, vai tādus liek simboliskajās izlasēs? Varbūt tikai tad ja viņš atvestu Dinamo gagarina kausu. Bet tas ir mans viedoklis.
Lasīju, ka vienīgais Kanādas OS izlasē, kuram nebija NHL spēļu pieredzes!
AHL tikai 6 spēles nospēlēja!
Reāli Dinamo pacēla viņa karjeru un arī Dinamo- pēdējā sezona playoff!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-01-06 00:58, pirms 2 gadiem
2022 gadz rakstīja: Elisons tiesham kka palicis spilgti atmina, gan vizuaali gan speles zina. Pat neticas ka tikai 1 sezonu aizvadija

Vel mazais kkads kadrs palicis atminaa, Mikela un Darza labakajos gados bija izteikta vilcejmaina un plovos ievilka!pie shuupja...

Vilsons, arnasons?
Bija tāds Karija, zem 180 cm augumā, Šuplera laikos. Varbūt Tu par šo?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2022-01-06 10:08, pirms 2 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Bija tāds Karija, zem 180 cm augumā, Šuplera laikos. Varbūt Tu par šo?
Tas bija kārtējais "neīstais" špīlers ar īsto uzvārdu. Tādi "neīstie" bija arī Hosa un Petrovickis. Vēlāk gan ģinamā uzslidoja arī īstais Petrovickis. Karija izskatījās bik komiski, bet golus jau sameta. Kā reiz atceros kā Obšuts šo ielika burtā un dabūja 5+20. Lai gan nekas tur nebija, vnk Obšutam elkonis bij šamā galvas augstumā, tik liela tā augumu starpība. Man liekas viņs bija ap 170
, 2022-01-08 22:05, pirms 2 gadiem
2022 gadz rakstīja: Elisons tiesham kka palicis spilgti atmina, gan vizuaali gan speles zina. Pat neticas ka tikai 1 sezonu aizvadija

Vel mazais kkads kadrs palicis atminaa, Mikela un Darza labakajos gados bija izteikta vilcejmaina un plovos ievilka!pie shuupja...

Vilsons, arnasons?
Mazais kadrs bija Broks Troters.
Foto: Zemgale/LBTU

OHL fināls: ''Zemgale'' pēc izlīdzinājuma sērijā, ''Mogo'' - 2-0 vadības

Šodien plkst. 13:00 Jelgavā tiks aizvadīta Optibet hokeja līgas finālsērijas otrā spēle starp ''Zemgale''/LBTU un ''Mogo''/LSPA komandām. Pirmajā ar 3:2 uzvarēja ''Mogo'', sērijā izvirzoties vadībā ar 1-0. Tiešraide kanālā TV6.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix
8

Bļugeram piespēle zaudējumā pret Dalasu, Elvis paliek ''Blue Jackets'' rezervē

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) zaudēja gan Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', gan Elvja Merzļikina Kolumbusas ''Blue Jackets''. Pirmajiem neveiksme ar 1:3 pret Dalasas ''Stars'', bet otrajiem ar 2:3 pret ''Penguins''. Spēlēja vienīgi Teodors Bļugers, kurš rezultatīvi asistēja vienīgajos ''Canucks'' gūtajos vārtos.
4

Klausītava | Devītnieks: Kauslis no naktskluba, Skudras bļaušana ausī. Renārs Krastenbergs

Bērnības mīļākais ēdiens – makaroni ar sieru un kečupu. 17 stundas autobusā cauri Amerikai. Treneris, pie kura negribējās iet uz halli – atkal vajadzēs klausīties lamāšanu. Komanda, kas padevās. Kauslis, kurš ieradās ar miskastes maisu rokās. Hokeja podkāsts Devītnieks apaļajā izlaidumā ciemos aicināja Latvijas izlases hokejistu, kurš piedalījies Pekinas olimpiskajās spēlēs un trīs pasaules čempionātos – uzbrucējs Renārs Krastenbergs.Paldies par atbalstu Venden, EHR, Balcia apdrošināšana