Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Zeltiņam divi vārti,''Metalurgs'' kārtējā uzvara BAČ

Zeltiņam divi vārti,''Metalurgs'' kārtējā uzvara BAČ
Hokeja klubs ''Liepājas metalurgs''
Foto: skliepajasmetalurgs.lv

‘’Liepājas metalurgs’’ hokejisti šovakar izvadīja kārtējo spēli Baltkrievijas Atklātā hokeja čempionāta (BAČ) ietvaros, kurā tie izbraukumā tikās ar hokeja kluba ‘’Vitebsk’’ spēlētājiem. Šovakar pēc spēles liepājnieki varēja svinēt uzvaru ar rezultātu 5:3.

Ar hokeja klubu ‘’Vitebsk’’ liepājnieki pagājušās nedēļas nogalē divreiz tikās Liepājā. Pirmajā spēlē metalurgi saspringtā spēles izskaņā nosargāja uzvaru ar rezultātu 4:3, bet otrā spēlē savus pretiniekus sagrāva ar rekorda cienīgu rezultātu 12:3. Liepājnieku rezultatīvākais spēlētājs A.Kuzmenkovs šai spēlē savā personiskā statistikā ierakstīja 5 punktus (2+3).

Pirms šīvakara spēles liepājnieki BAČ kopvērtējuma tabulā pēc aizvadītām 17 spēlēm ar izcīnītiem 35 punktiem ieņem 4. vietu, bet ‘’Vitebsk’’ 21 spēlē tikuši pie 15 punktiem, kas viņiem dod 8. vietu. Metalurgiem joprojām ir vairāku spēļu deficīts attiecībā pret pārājām BAČ komandām.

Arī šodien metalurgu vārtus sargāja Jānis Auziņš, bet kā rezerves vārtsargs tika pieteikts Nauris Grīnvalds. Metalurgu laukuma spēlētāju sastāvā būtiskas izmaiņas nebija notikušas, un viesi laukumā varēja doties labākajā sastāvā.

Spēli veiksmīgāk sāka mājinieki, kuri pirmā perioda ceturtajā minūtē atklāja spēles rezultātu izmantojot liepājnieku noraidījumu. Vārtu guvums I. Busilko. Perioda turpinājumā R.Tūbelis panāca izlīdzinājumu, un tas notika 12. minūtē. Otros vārtus liepājnieki guva perioda 16. minūtē, un tie R. Birziņa kontā.

Otrā periodā septītajā minūtē liepājniekiem bija izdevība mest soda metienu, tomēr A. Kuzmenkovam neizdevās pārspēt mājinieku vārtsargu A. Lukjanovu. Perioda turpinājumā tika gūti tikai vieni vārti, un mājinieki otrreiz izmantoja vairākumu, kad S. Golubevs 18. minūtē ripu raidīja viesu vārtos.

Trešo periodu liepājnieki sāka ļoti apņēmīgi, un T.Zeltiņš jau otrā minūtē atkal vadībā izvirzīja metalurgus. Pēc trīs minūtēm S. Voroņins viesu pārsvaru jau dubultoja. Perioda 17. minūtē mājinieku spēlētājs P. Stepanovs vienus vārtus atguva.Tomēr mājinieku prieki nebija ilgi, jo mazliet vairāk kā pēc vienas minūtes liepājnieki iemeta savus piektos vārtus. Otrie vārti šajā spēlē T. Zeltiņam.

‘’Liepājas metalurgs’’ hokeja komanda nākošo BAČ regulārā čempionāta spēli aizvadīs 13. novembrī pulksten 17:30, kad tie Baltkrievijas pilsētā Lida tiksies ar vietējo hokeja klubu ‘’Lida’’.

BAČ 2012/2013. gada sezonas regulārais čempionāts
_________________________________________________________________________________________________

‘’Vitebsk’’ - ‘’Liepājas metalurgs’’- 3:5 (1:2,1:0,1:3)

Vārti: 03:04 1:0 Busilko (vairākumā) (Korotkevičs; Stepanovs), 11:31 1:1 Tūbelis (Straupe; Verenis), 15:53 1:2 Birziņš (Bajaruns; Skvorcovs), 37:21 2:2 Golubevs (vairākumā) (Stepanovs; Busilko), 41:13 2:3 Zeltiņš (Tūbelis; Kalns), 44:47 2:4 Voroņins (Kalns), 56:05 3:4 Stepanovs (Korotkevičs), 57:16 3:5 Zeltiņš (Voroņins; Kalns)

Vārtsargi: Artūrs Lukjanovs – Jānis Auziņš

Soda minūtes: 6:12

Izmantotais resurs: pointstreak.com
pointstreak.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-04 19:11, pirms 12 gadiem
LM jau nav Ģinamka.

  +2 [+] [-]

, 2012-11-04 19:57, pirms 12 gadiem
Prieks par Liepājniekiem!!!! Nav prieks par sevi, jo nevaru aizvilkt savu dibenu uz LM halli - viss aiziešu esmu šogad bijis tikai uz divām spēlēm, kaut gan LM veči ir pelnījuši, lai uz viņu spēlēm iet visi un vienmēr!!!!
Par LM!

     [+] [-]

, 2012-11-04 20:00, pirms 12 gadiem
fanojam pa LM

  +2 [+] [-]

, 2012-11-04 20:04, pirms 12 gadiem
Irbe123 rakstīja: Prieks par Liepājniekiem!!!! Nav prieks par sevi, jo nevaru aizvilkt savu dibenu uz LM halli - viss aiziešu esmu šogad bijis tikai uz divām spēlēm, kaut gan LM veči ir pelnījuši, lai uz viņu spēlēm iet visi un vienmēr!!!!
Par LM!
18. un 19. novembrī LM spēlēs pret BAČ līderiem Žlobinas ''Metalurg''.
Vajadzētu būt aizraujošām spēlēm.

  -1 [+] [-]

, 2012-11-04 20:33, pirms 12 gadiem
būtu labi, ja metalurgs spēlētu VHL.

     [+] [-]

, 2012-11-04 20:38, pirms 12 gadiem
vajag draudzibas speli ar RD!!!lai izcet to galvinu un parejos lohus!!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-04 21:32, pirms 12 gadiem
arnis bauris rakstīja: vajag draudzibas speli ar RD!!!lai izcet to galvinu un parejos lohus!!
ja reāli abas komes spēlētu uz 100%, tad slapja vieta no LM nepaliktu. Nedomājiet, ka es esmu LM nīdējs, vnk jāpaskatās ir reāli, veči. LM būtu problēmas vinnēt jau HK Rīga, kur nu vēl nerunājot par KHL blici, kaut arī vienu no pēdējām, kas spēlē līgā, kas ir gaismas gadus priekšā BAČ. Piemērs Bukarts, kam LM bija 8 spēlēs 6 punkti un kas ir sauss RD spēlējot pēdējā maiņā knapi.....

Tie nav salīdzināmi lielumi, lai kā kādam nepatiktu RD sniegums vai patiktu LM sniegums. Vityaz tādu Žlobinu, kas ir līderi pirms sezonas ar 4:1 vai 5:1 izcirta...... Tas ir vienkārši fakts. Tas ir tāds pats absurds, kas apgalvot, ka tāda pati Žlobina, kas ir krutāka par LM varētu vinnēt Kolumbusas Blue Jackets... TIE IR PAVISAM CITI LĪMEŅI...

RD šobrīd arī spēlē tik sūdīgi pa lielam tikai tāpēc, ka visi pārējie ir piepirkuši papildspēkus no NHL. Ja tā nebūtu, tad mēs joprojām kā citus gadus par play-off sistos... Un Liepāja ir tur, kur ir tikai tāpēc, ka BAČ lejasgaam limenis ir krities diezgan ievērojami un līga palikusi tikai daži labi klubi, kam LM ari ir aizmugurē....

  +2 [+] [-]

, 2012-11-04 21:38, pirms 12 gadiem
Negribu ne slavēt RD, ne noniecināt LM.... Gribu tikai noniecināt muļķības, ko te daži runā par to kas kuru izcirtīs u.t.t. Ja jau LM būtu tāds superlīmenis, tad viņi KK nebūtu kāsuši kazahu zem vidējā līmena blicei un somiem, un tikai knapi ungārus pielauzusi, un ja RD būtu tik sūdīgi, tad vini SKA vel paris dienas atpakaļ nevinnetu.

Vnk te daži ir safanojušies, ka RD katru gadu būs play-off un nu tik būs... NHL ir ļoti labas komes, kas JAU GADIEM nespēlē play-off un tur fani to uztver normāli, jo tā tas arī ir- visi nevar būt krutākie. Tas pats ar angļu premjerīgu un visām normālām līgām, kur vairāk kā 8 komes spēlē... VNK LETIŅU BAURIS IR PIERADIS PIE LETIŅLĪGAS AR 8 KOMEM NO KURAM 6 TIEK PLAY-OFF, KA VIŅAM LIEKAS, KA NETIKŠANA PLAY-OFF IR KAUT KĀDA DRAUSMĪGA TRAĢĒDIJA.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja