Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Almants Poikāns

Savicka izteikumi par un ap Rīgas "Dinamo" desmit gadu laikā: kas mainījies?

Savicka izteikumi par un ap Rīgas "Dinamo" desmit gadu laikā: kas mainījies?
Juris Savickis. Foto: Rīgas Dinamo

Vienīgā Latvijas kluba Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Rīgas "Dinamo" boss Juris Savickis ir kolorīta personība pašmāju sportā - viņam pēc izteiksmes līdzekļiem ilgi nav jāmeklē. Sportacentrs.com ieskatījās arhīvos un apkopoja Savicka starpsezonu izteikumus, izvērtējot, vai laika gaitā tajos kaut kas ir arī mainījies.

2010 – 2012
Savickis par Rīgas "Dinamo" padomes valdes priekšsēdētāju kļuva 2010. gadā. Pirmos gadus pēc komandas atjaunošanas var uzskatīt par tās ziedu laikiem, jo pirmajās četrās sezonās katru reizi tika sasniegta Gagarina kausa izcīņa. Treneru korpusā (atšķirībā no šodienas) bija zināma stabilitāte - pirmos trīs gadus vienību vadīja slovāks Jūliuss Šuplers, bet nākamos divus to darīja soms Peka Rautakallio. Savickis sākotnēji mediju uzmanības centrā nenonāca tik bieži, kā tas ir tagad.

Rīgas "Dinamo" sakarā katru gadu aktuāls bijis jautājums, cik naudas vajadzēs sastāva komplektācijai un cik liels būs sezonas budžets. Pirmajos gados tas svārstījās 12-15 miljonu eiro robežās, taču 2011. gadā Savickis "Lietišķajai Dienai" neslēpa, ka klubs sponsoru izvēlē ir ļoti izvēlīgs. Atcerēsimies, ka savulaik Rīgas "Dinamo" par godu tika ražoti pat pelmeņi. "Nav jau tā, ka mēs būtu gatavi sadarboties ar jebkuru sponsoru. Ir bijuši gadījumi, kad atnāk kompānijas, piedāvā naudu, bet mēs to nepaņemam. Esam ļoti izvēlīgi sponsoru ziņā," norādīja Savickis. Tika uzsvērts, ka klubs pieņem tikai tādu naudu, kas nopelnīta godīgi, turklāt šādam uzņēmumam jābūt labvēlīgam pret Latviju kā valsti. Līdz ar to "Dinamo" atteicies no naudas, ko piedāvāja pāris Latvijā strādājošas bankas, kuru nosaukumus Savickis neatklāja.

"(..) klubu ļoti labi apmierina tas, kas mums jau ir - Šuplers. Protams, jāatzīst, ka Rīgas "Dinamo" ir viena no tām KHL komandām, kas šajā jomā ir viena no konservatīvākajām. Bet stabilitātei vienmēr ir priekšrocība. Pirms kaut ko maina, ir jāpadomā, vai maiņa atnesīs kaut ko labāku," zīmīgus vārdus par stabilitāti toreiz teica Savickis. Šī brīža Rīgas "Dinamo" kontekstā vārds "stabilitāte" vairs neiederas. Lai nu kā, tikai dažas dienas vēlāk pēc šīm Savicka frāzēm Šuplers pārcēlās uz Maskavas CSKA, bet par Rīgas "Dinamo" treneri tika nolīgts Rautakallio.

2012. gada vasarā Savickis nāca klajā ar vienu no saviem skaļākajiem izteikumiem, kas komandu vajāja vēl pāris turpmākās sezonas – jāuzvar Gagarina kausā, jo mērķiem jābūt visaugstākajiem.

Tie vēl bija laiki, kad Rīgas "Dinamo" par savu vietu KHL čempionātā varēja justies puslīdz droši un aizdomīgu signālu, ka no austrumu kaimiņa varētu nebūt finansējuma, nebija. Līdz ar to jau maija sākumā Savickis varēja publiski klāstīt, ka nākamās sezonas sastāvs nokomplektēts par 90%-95%. Saldi, ja salīdzina ar situāciju pēdējos gados. "Pašlaik vēl ir runa par dažiem konkrētiem spēlētājiem, taču varu teikt droši, ka skatītāji gūs baudu no komandas snieguma arī nākamajā sezonā," aģentūrai LETA izteicās Savickis. Par to, ka skatītājiem būs interesanti, viņam bija taisnība, jo tika piesaistīts latviešu policists Raitis Ivanāns. Tā viņam izrādījās pēdējā karjera profesionālajā sportā.

2013 – 2016
Pēc ambiciozā mērķa – iegūt Gagarina kausu – uzstādīšanas sekoja pilnīgs fiasko, jo Rīgas "Dinamo" pirmo reizi palika ārpus izslēgšanas turnīra, taču ieguva Cerības kausu! "Vēlos apsveikt visu komandu - spēlētājus, trenerus, apkalpojošo personālu, visus līdzjutējus, kuri mūs atbalstīja. Mēs vinnējām krievu komandu, ukraiņus, baltkrievus un pēc tam vēl vienu Krievijas komandu. Puiši parādīja labu sniegumu, labas emocijas, lielu motivāciju un vēlmi, un neslēpšu, ka esmu ļoti priecīgs," ar lielu prieku balsī sarunā ar mūsu portālu teica Savickis. "Jāņem vērā, ka šis bija pirmais Cerības kauss. To izcīnījām mēs! Esam iegājuši vēsturē, tas nav mazsvarīgi."

Savukārt intervijā TV6 viņš minēja frāzes, kas aktuālas tieši šobrīd. "Galvenā atziņa ir tāda – tu nevari būt stiprs, ja neesi riktīgi nokritis uz ceļiem. Ir jāpieceļas! Jāstrādā, jāstrādā un jāstrādā. Gan komandai, gan treneriem. Arī vadībai jāstrādā mazliet vairāk nekā tas bija līdz šim. Ar cerību skatos uz nākamo gadu, jo esam jau diezgan ilgi domājuši par sastāvu."

Līdz uzvarai Cerības kausā komandu aizstūrēja Artis Ābols, kura vadībā klubs 2014. gadā līdz šim pēdējo reizi sasniedza Gagarina kausa izcīņu. "Es vienmēr esmu bijis par stabiliem cilvēkiem un ilgtermiņa sadarbību. Tas piedotu papildu stabilitāti, mēs noteikti domāsim par ilgtermiņa sadarbību," toreiz par treneru kolektīvu teica Savickis. Arī zīmīgi vārdi, kuriem pamata šajos gados vairs nav – treneri un sastāvs mainās kā zeķes.

2014. gads arī iezīmēja šobrīd jau ikdienišķu tendenci. No tā laika teju katru pavasari tika spekulēts, vai Rīgas "Dinamo" turpinās spēlēt KHL un eksistēt... Togad klubs bija nopietnās finansiālās problēmās, Savickim regulāri medijos bija jāsola, ka nauda un komanda būs, bet informācija, ka klubs pie tās ticis, parādījās vien oktobrī. Bažas par Rīgas "Dinamo" nākotni turpmāk bija katru gadu, kas, iespējams, arī atspoguļojās rezultātos. Nevienā no nākamajām septiņām sezonām neizdevās sasniegt Gagarina kausa izcīņu, kaut gan iepriekš tas tika paveikts piecos no sešiem gadījumiem.

"Nedomāju, ka finansējums iespaidoja komandas sasniegtos rezultātus šajā sezonā. Kā daudzās lietās, finansējums mazliet kavējās, tomēr visu esam izpildījuši un arī izpildīsim līdz galam. Tā kā ar naudu nebija problēmu, vienīgi bija sarežģīti to visu sakārtot. Jāņem vērā, ka pa šīm septiņām sezonām esam ieguldījuši 80 miljonus eiro, kas tika iztērēti tepat Latvijā. Tā kā ir pienesums arī tīri ekonomiskajā ziņā - sapirktas mājas, dzīvokļi, mašīnas, bērni tiek sūtīti uz labām skolām un tā tālāk - mūsu hokejisti dzīvo diezgan labi, arī visi cilvēki, kuri ar to nodarbojas," par vēlo finansējuma saņemšanu taisnojās Savickis. "Izstrādāta KHL attīstības stratēģija trijiem gadiem. Tas nozīmē, ja mēs tiekam nākamajā sezonā, tad automātiski saslēgsim līgumus uz trīs gadiem un "Dinamo" trīs gadus automātiski spēlēs KHL - Eiropas labākajā līgā. Vēl ir pusotra mēneša laiks, lai iesniegtu garantijas līgai, ka finansējums ir sameklēts."

Par spīti "trīsgades plānam", katru gadu joprojām bija jautājumi par Rīgas "Dinamo" nākotni un ilgtermiņa līgumi ar treneriem vai hokejistiem netika slēgti. "Viss notiek - turpinām strādāt pie līgumiem," šī arī 2016. gadā bija ierasta frāze Savicka sarunās ar medijiem par finansējumu. "Tas varētu notikt parīt, aizparīt, varbūt nākamajā nedēļā. Viss notiek, bet ziniet - ir grūti ar līgumiem, nav tik vienkārši, kā šķiet."

2017 – 2020
Tiesa, 2017. gadā gan bija neierasti mazāk runu par kluba nākotnes perspektīvām. Latvijas izlases stūri bija pārņēmis slavenais kanādietis Bobs Hārtlijs, kurš tika piesaukts arī kā viens no Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amata kandidātiem, taču jau pēc pasaules čempionāta postenī apstiprināja Sandi Ozoliņu. "Mēs joprojām esam vieni no līgas dibinātājiem, KHL spēlējam kopš paša sākuma. "Dinamo" jūtas labi šajā līgā. Mūsu dalību nekas neapdraud. "Dinamo" turpinās attīstīties un iet uz priekšu kopā ar līgu," informēja funkcionārs.

Mierīgos ūdeņos bažas par Rīgas "Dinamo" nākotni peldēja tikai vienu vasaru, bet 2018. gadā no KHL atskaitīja Toljati "Lada" un Hantimansijskas "Jugra". Rīdzinieki varēja uzelpot, par spīti baumām. "Domāju, ka šī ir pēdējā spēle sezonā, nevis pēdējā spēle vispār," Savickis sezonas izskaņā TV6 studijā komentēja ziņas par "Dinamo" aiziešanu no KHL starpsezonā. "Nav iemesla, lai teiktu pretējo. Par tām ziņām krievu medijos – man tās likās tādas kā "Fake news", jo nav bijušas vēl nekādas oficiālas sarunas par šo tēmu."

Arī 2019. gadā Latvijas komanda turpināja kavēties ar finanšu garantiju un citu dokumentu iesniegšanu. "Latvijas Avīze" toreiz rakstīja, ka "Dinamo" līdz ar sezonas noslēgumu beidzies līgums ar ģenerālsponsoru "Gazprom Express", taču Savickis nesatraucoties par kluba finansiālo nākotni, kas varētu ietekmēt startu nākamajā sezonā.

"Dārgie draugi, kas būtu ar Latvijas hokeju bez "Dinamo"? Garlaicība - tas ir pirmais, kas nāk prātā," tolaik skaļi runāja Savickis, iespējams, tādā veidā cenšoties pārliecināt arī naudas devējus. "KHL - tas ir sports, tā ir draudzība." Padomes priekšsēdētājs lepojās, ka "Dinamo" šajā līgā spēlē jau 11 gadu, un tas "Latvijai ļauj nebūt provincei vai tuksnesim pasaules hokeja kartē."

Diemžēl vēl smagāka bija 2020. gada starpsezona, jo neziņa, vai Rīgas "Dinamo" vispār spēlēt KHL, bija ļoti ilgi, bet nauda beidzot taustāmā formā atradās vasaras vidū. Tas galvenajam trenerim Pēterim Skudram sastāva komplektāciju ļāva sākt vien jūlijā... "Šim projektam noteikti jābūt, jo tas ir labs Krievijai, bet Latvijai - vienkārši kolosāls un ideāls. Latvijas sporta un hokeja attīstībai KHL ir Dieva dāvana," pamatojumu, kāpēc Rīgas "Dinamo" jābūt, skaidroja Savickis. Gados, kad bijušas šaubas par Rīgas "Dinamo" nākotni, šādi viņa izteikumi par kluba labumu Latvijai un Krievijai parādījušies diezgan regulāri.

Skudra izvēlējās gūzmu leģionāru, no kuriem lērums tika atlaisti sezonas gaitā, kaut gan pirms speciālista iecelšanas amatā Savickis norādīja uz pretējo. "Prioritāte kā līdz šim būs Latvijas hokeja attīstība, līdz ar to priekšroka tiks dota vietējiem spēlētājiem, kuriem piepulcēti hokejisti no rietumiem un austrumiem."

Ar ko tas viss beidzās? Rīgas "Dinamo" pārrakstīja vēsturi, jo aizvadīja visu laiku sliktāko KHL sezonu.


, 2021-03-04 18:05, pirms 3 gadiem
Nākamsezon būs! 1/8. Kad abonementi?
Spēlētājiem ir jābūt stipriem garā, lai slidotu klaunu cirkā.
, 2021-03-04 18:33, pirms 3 gadiem
Mēs esam izvēlīgi sponsoru izvēlē un daļai atsakām,tas tā smieklīgi skan.
, 2021-03-04 18:37, pirms 3 gadiem
Vecajam čigānam jāņem apsardze, savādāk dusmīgie fani nolinčos
, 2021-03-04 18:46, pirms 3 gadiem
Vai Mīksto Juri negaida Aivariņa liktenis ?
, 2021-03-04 19:06, pirms 3 gadiem
ice F-1 rakstīja: Pārsteidzoši rezultāti ASV pirmajos atlases mačos:
Men’s two-man bobsled

1. Frank Del Duca and Blaine McConnell 1:36.33 (48.08, 48.25);

2. Sam Moeller and Boone Niederhofer 1:36.39 (48.30, 48.09);

3. Hunter Church and Hakeem Abdul Saboor 1:36.45 (48.17, 48.28);

3. Codie Bascue and Carlo Valdes 1:36.45 (48.23, 48.22);

5. Geoff Gadbois and Kris Horn 1:36.47 (48.20, 48.27);

6. Tyler Hickey and David Simon 1:36.73 (48.34, 48.39);
kas tas par sūdu?
, 2021-03-04 19:07, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: kas tas par sūdu?
Jura mīļākais sports
, 2021-03-04 19:13, pirms 3 gadiem
ice F-1 rakstīja: Jura mīļākais sports
pustrubas spodrinātāji?
, 2021-03-04 19:13, pirms 3 gadiem
Ar runāšanu medijos vecais Juris regulāri izcēlies, un bieži galīgi greizi šāvis. Šajā jomā viņam absolūts antitalants. Bet lai nu kā bijis, varbūt pietiks te vilkt ārā no pagātnes visādu negatīvu informāciju, jo šādas no konteksta izrautas negatīvas informācijas drupatas nedod nekādu pievienoto vērtību, tik vairāk negāciju raida, un nevis uz pašu Savicki, bet gk. uz visu klubu, hokejistiem, treneriem, darbiniekiem un līdzjutējiem, bet apmierinājumu rada vienīgi Dinamo nīdējiem. Apriebies jau tas viss. Sezona nu beigusies, lai kāda bijusi, būtu labāk veltījuši savus spēkus kādam citam notikumam. Ja nav ko vērtīgu teikt, tad nesakiet neko, un ļaujiet līdzjutējiem atpūsties!
, 2021-03-04 19:24, pirms 3 gadiem
denebs rakstīja: Ar runāšanu medijos vecais Juris regulāri izcēlies, un bieži galīgi greizi šāvis. Šajā jomā viņam absolūts antitalants. Bet lai nu kā bijis, varbūt pietiks te vilkt ārā no pagātnes visādu negatīvu informāciju, jo šādas no konteksta izrautas negatīvas informācijas drupatas nedod nekādu pievienoto vērtību, tik vairāk negāciju raida, un nevis uz pašu Savicki, bet gk. uz visu klubu, hokejistiem, treneriem, darbiniekiem un līdzjutējiem, bet apmierinājumu rada vienīgi Dinamo nīdējiem. Apriebies jau tas viss. Sezona nu beigusies, lai kāda bijusi, būtu labāk veltījuši savus spēkus kādam citam notikumam. Ja nav ko vērtīgu teikt, tad nesakiet neko, un ļaujiet līdzjutējiem atpūsties!
Ja nespēj samierināties ar faktiem, tiešām - atpūties.
, 2021-03-04 19:25, pirms 3 gadiem
ice F-1 rakstīja: Jura mīļākais sports
vai ta jurkam labāk nepatika, ja šļūc ar galvu pa priekšu?
, 2021-03-04 19:26, pirms 3 gadiem
Molodets in veselību !
, 2021-03-04 19:30, pirms 3 gadiem
Banss rakstīja: vai ta jurkam labāk nepatika, ja šļūc ar galvu pa priekšu?
beidz smīdināt
, 2021-03-04 19:31, pirms 3 gadiem
putina stabule
, 2021-03-04 19:56, pirms 3 gadiem
vecais kgb suns
, 2021-03-04 19:59, pirms 3 gadiem
kremļa paklājs
, 2021-03-04 20:03, pirms 3 gadiem
denebs rakstīja: Ar runāšanu medijos vecais Juris regulāri izcēlies, un bieži galīgi greizi šāvis. Šajā jomā viņam absolūts antitalants. Bet lai nu kā bijis, varbūt pietiks te vilkt ārā no pagātnes visādu negatīvu informāciju, jo šādas no konteksta izrautas negatīvas informācijas drupatas nedod nekādu pievienoto vērtību, tik vairāk negāciju raida, un nevis uz pašu Savicki, bet gk. uz visu klubu, hokejistiem, treneriem, darbiniekiem un līdzjutējiem, bet apmierinājumu rada vienīgi Dinamo nīdējiem. Apriebies jau tas viss. Sezona nu beigusies, lai kāda bijusi, būtu labāk veltījuši savus spēkus kādam citam notikumam. Ja nav ko vērtīgu teikt, tad nesakiet neko, un ļaujiet līdzjutējiem atpūsties!
šprotucentram jau tik klikus vajag, lai to puslapu ar reklāmām kāds atvērtu.
, 2021-03-04 20:37, pirms 3 gadiem
denebs rakstīja: Ar runāšanu medijos vecais Juris regulāri izcēlies, un bieži galīgi greizi šāvis. Šajā jomā viņam absolūts antitalants. Bet lai nu kā bijis, varbūt pietiks te vilkt ārā no pagātnes visādu negatīvu informāciju, jo šādas no konteksta izrautas negatīvas informācijas drupatas nedod nekādu pievienoto vērtību, tik vairāk negāciju raida, un nevis uz pašu Savicki, bet gk. uz visu klubu, hokejistiem, treneriem, darbiniekiem un līdzjutējiem, bet apmierinājumu rada vienīgi Dinamo nīdējiem. Apriebies jau tas viss. Sezona nu beigusies, lai kāda bijusi, būtu labāk veltījuši savus spēkus kādam citam notikumam. Ja nav ko vērtīgu teikt, tad nesakiet neko, un ļaujiet līdzjutējiem atpūsties!
Jā, es domāju, ka vajag aizliegt rakstīt sporta komandas kritizējošus rakstus. Un vajag aizsūtīt uz KHL iesniegumu ar prasību izdzēst visu iepriekšējās sezonas DR spēļu momentus, lai neviens tos nekad neredzētu. Vajag, kā padomju Latvijā - tikai slavas dziesmas dziedāt.

Tu par britu, spāņu, vācu presi arī sūdzies, kad tie kritizē Barcu, Madrides "Real" vai Mančestras "United"?
, 2021-03-04 21:29, pirms 3 gadiem
padomju jenots
, 2021-03-04 23:26, pirms 3 gadiem
>>>Atlantique
Neviens neprasa slavas dziesmas dziedāt. Taču speciāli meklēt visu slikto, apkopot un tiražēt... Bla bla bla. Viens un tas pats tiek nebeidzami malts. Zinu, mūsdienās modē ir kritika - ne tikai objektīva, bet bieži vien kritika kritizēšanas pēc. Jo sevišķi kopš laikiem, kad katram, kam nav slinkums, tapa pavērta iespēja rakstīt, kas vien prātā nāk. Un daudzi to izmanto, lai izgāztu pār citiem savas negatīvās domas, lai par ko tās būtu. Tādi laiki, vai zini. Vari to izmantot un rakstīt, ko gribi. Gudrāks no tā nekļūs ne autors, ne par šādiem tekstiem fanojošs lasītājs. Es par tādiem pasmiešos. 😄
, 2021-03-04 23:49, pirms 3 gadiem
denebs rakstīja: >>>Atlantique
Neviens neprasa slavas dziesmas dziedāt. Taču speciāli meklēt visu slikto, apkopot un tiražēt... Bla bla bla. Viens un tas pats tiek nebeidzami malts. Zinu, mūsdienās modē ir kritika - ne tikai objektīva, bet bieži vien kritika kritizēšanas pēc. Jo sevišķi kopš laikiem, kad katram, kam nav slinkums, tapa pavērta iespēja rakstīt, kas vien prātā nāk. Un daudzi to izmanto, lai izgāztu pār citiem savas negatīvās domas, lai par ko tās būtu. Tādi laiki, vai zini. Vari to izmantot un rakstīt, ko gribi. Gudrāks no tā nekļūs ne autors, ne par šādiem tekstiem fanojošs lasītājs. Es par tādiem pasmiešos. 😄
Nu tad es atkārtošu savu jautājumu - vai Tu par britu, spāņu, vācu presi arī sūdzies, kad tie kritizē Barcu, Madrides "Real" vai Mančestras "United"? Vai par Ziemeļamerikas žurnālistiem, kuri veido rakstus par problēmām NHL klubos, arī sūdzies?
, 2021-03-05 07:55, pirms 3 gadiem
denebs rakstīja: >>>Atlantique
Neviens neprasa slavas dziesmas dziedāt. Taču speciāli meklēt visu slikto, apkopot un tiražēt... Bla bla bla. Viens un tas pats tiek nebeidzami malts. Zinu, mūsdienās modē ir kritika - ne tikai objektīva, bet bieži vien kritika kritizēšanas pēc. Jo sevišķi kopš laikiem, kad katram, kam nav slinkums, tapa pavērta iespēja rakstīt, kas vien prātā nāk. Un daudzi to izmanto, lai izgāztu pār citiem savas negatīvās domas, lai par ko tās būtu. Tādi laiki, vai zini. Vari to izmantot un rakstīt, ko gribi. Gudrāks no tā nekļūs ne autors, ne par šādiem tekstiem fanojošs lasītājs. Es par tādiem pasmiešos. 😄
Pasmiesies? Beidz melot - ar neapbruņotu aci var just Tavu sašutumu par rakstiem, kuri nav glaimojoši Dinamo R.
, 2021-03-05 07:55, pirms 3 gadiem
Atlantique rakstīja: Nu tad es atkārtošu savu jautājumu - vai Tu par britu, spāņu, vācu presi arī sūdzies, kad tie kritizē Barcu, Madrides "Real" vai Mančestras "United"? Vai par Ziemeļamerikas žurnālistiem, kuri veido rakstus par problēmām NHL klubos, arī sūdzies?
Viņš Barsas fans. Ik pa laikam kaut ko uzbrauc Real.
, 2021-03-05 09:49, pirms 3 gadiem
denebs rakstīja: >>>Atlantique
Neviens neprasa slavas dziesmas dziedāt. Taču speciāli meklēt visu slikto, apkopot un tiražēt... Bla bla bla. Viens un tas pats tiek nebeidzami malts. Zinu, mūsdienās modē ir kritika - ne tikai objektīva, bet bieži vien kritika kritizēšanas pēc. Jo sevišķi kopš laikiem, kad katram, kam nav slinkums, tapa pavērta iespēja rakstīt, kas vien prātā nāk. Un daudzi to izmanto, lai izgāztu pār citiem savas negatīvās domas, lai par ko tās būtu. Tādi laiki, vai zini. Vari to izmantot un rakstīt, ko gribi. Gudrāks no tā nekļūs ne autors, ne par šādiem tekstiem fanojošs lasītājs. Es par tādiem pasmiešos. 😄
Modē ir patiesība! Ten seit vispār ir vnk citātu rosols. Es tādu ģinamu iznīcinošu rakstu pat neesmu lasījis. Bet ģenebiem, tik makaronus ap ausi, batonu pa vairsu un jurkas sīrupu desertam. āksti
, 2021-03-05 10:20, pirms 3 gadiem
Autors visu sajauca. Pēdējā sezona ir labākais lpsr komandas sasniegums,to pārspēt var tikai beidzot agoniju un nosprāgstot.
Ja kāda kluba valdē vienlaikus ir 7 trekno gadu cūķis-gāzētājs, MR gazprom čekists un izkārtne-ziņotājs rumpītis,tad šāds klubs ir pelnījis visu kas ar to notiek
, 2021-03-05 10:26, pirms 3 gadiem
Starp citu čalim šogad paliek 75 , jāsāk meklēt aizstājējs !
Var droši teikt , koloborants kurš nomainīs čekistu būs ar sadiŗstu karmu uz atlikušo mūžu , lai veicās !
, 2021-03-05 10:41, pirms 3 gadiem
Savickis savā laikā labi tenisu spēlēja, servēja noteikti labāk par jeļenu. Starp citu teniss bija čekistu iecienīts sporta veids!
, 2021-03-05 12:12, pirms 3 gadiem
adrock rakstīja: padomju jenots
Vai patriots var būt arī idiots ?
, 2021-03-05 15:04, pirms 3 gadiem
Tiko jurka tādus murgus klāstīja Delfi žurnālistiem,ka pazuda visas šaubas par viņa politiskajiem uzskatiem un kolosālo dinamo.
, 2021-03-05 15:13, pirms 3 gadiem
coffijs rakstīja: Tiko jurka tādus murgus klāstīja Delfi žurnālistiem,ka pazuda visas šaubas par viņa politiskajiem uzskatiem un kolosālo dinamo.
nu nu?
, 2021-03-05 15:24, pirms 3 gadiem
, 2021-03-05 15:49, pirms 3 gadiem
Juris- krietns vīrs, pārsvarā nesamelos, bet nevajag, kungi, tā smīdināt, ka panorāmas ritenis vēderā apgriežas..
, 2021-03-05 16:51, pirms 3 gadiem
Paldies Jurisonam par drosmi un tiešumu...kremļa kalps bij sarkans kā bullis
, 2021-03-05 16:57, pirms 3 gadiem
Forma rakstīja: Paldies Jurisonam par drosmi un tiešumu...kremļa kalps bij sarkans kā bullis
Jurisons tiešām malacis atmeta tā saucamo politkorektumu,jo čekists tak pieradis pie kabatas žurnālistiem.
, 2021-03-05 18:26, pirms 3 gadiem
kgb goda konsuls Latvijā
, 2021-03-05 18:30, pirms 3 gadiem
Bet ir arī pozitīvais - ēšana no kgb bļodas tuvojas beigām, drīz varēs noslaucīt muti un likt nost karoti
Mārtiņš Dzierkals. Foto: Skellefteå AIK
3

Dzierkalam uzvaras ripa pusfināla septītajā kaujā, Lozanna atgūst paritāti finālsērijā

Zviedrijas hokeja meistarsacīkšu finālu sasniegusi arī "Skellefteå", izšķirošajā cīņā pusfināla sērijā ar 4:1 pārspējot Gēteborgas "Frölunda". Savu roku panākumā pielika Mārtiņš Dzierkals, kurš desmitajā minūtē panāca 2:1.
Radeks Smoleņāks un Eduards Tralmaks pēc vārtu guvuma. Foto: Josef Poláček/Rytíři Kladno
1

52 gadus vecajam Jāgram pirmie vārti sezonā, Tralmakam ripa un piespēle

Kladno "Rytíři" ļoti pārliecinoši ieguvusi 2-0 pārsvaru sērijā par tiesībām nākamsezon piedalīties Čehijas Ekstralīgā, šovakar Vsetīnas "Robe" vienību sakaujot ar 7:2. Pa 1+1 nopelnīja leģendārais Jaromīrs Jāgrs un Eduards Tralmaks.
Teodors Bļugers. Foto: Vancouver Canucks

Liekot punktu regulārajai sezonai, Bļugeram iespēja sasniegt karjeras rekordu

Šonakt noslēgsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā sezona, un pulksten 3:00 laukumā dosies arī Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks", kas izbraukumā spēkosies pret Vinipegas "Jets". Ja latviešu uzbrucējs nopelnīs vismaz vienu punktu, viņš sasniegs jaunu rekordu.