Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Bārtulis un Zuševics nepaliks Austrijā, Muštukovs turpinās spēlēt Čehijā

Bārtulis un Zuševics nepaliks Austrijā, Muštukovs turpinās spēlēt Čehijā
Oskars Bārtulis. Foto: Steinbach Black Wings 1992

Austrijas hokeja komanda Lincas ''Steinbach Black Wings'' savā ''Facebook'' profilā paziņojusi, ka neturpinās sadarbību ar diviem latviešu hokejistiem - 34 gadus veco aizsargu Oskaru Bārtuli un 27 gadus veco uzbrucēju Zinti Nauri Zuševicu. Savukārt Ervīns Muštukovs vienojies ar Čehijas otrās līgas klubu ''Poruba'' par sadarbības turpināšanu uz vēl vienu sezonu.

Oskars Bārtulis Austrijas Lincas ''Steinbach Black Wings'' pievienojās 2020. gada decembrī. Sezonu pieredzējušais aizsargs uzsāka Latvijā ''Mogo/LSPA''. 34 gadus vecais hokejists Austrijā nospēlēja 29 spēles, kurās guva trīs vārtus un izdarīja 10 rezultatīvas piespēles. Savas karjeras laikā Bārtulis spēlējis gan NHL, gan vairākos KHL klubos.

Zintis Nauris Zuševics 2020./2021. gada sezonu uzsāka Alpu līgas klubā ''Lustenau'', bet vēlāk pievienojās Lincas komandai. Tajā 20 spēlēs Zuševics izcēlās ar diviem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Savas karjeras laikā Zuševics spēlējis tikai Austrijā. Bez Lincas hokejists pārstāvējis arī ''Graz99ers'' un ''KSV Eishockey'' vienības.

Šodien ''Steinbach Black Wings'' paziņoja, ka nākamajā sezonā nedz Bārtulis, nedz Zuševics tajā nespēlēs. Klubs pateicas abiem latviešiem par pavadīto laiku komandā šajā sezonā. Oskars Bārtulis ir viens no kandidātiem uz dalību 2021. gada pasaules čempionātā Rīgā, kurš sāksies 21. maijā.

Ja Bārtulis un Zuševics meklēs jaunus klubus, tad vārtsargs Ervīns Muštukovs turpinās spēlēt turpat, kur šajā sezonā. Vārtsargs vienojies ar Čehijas otrās līgas klubu ''Poruba'' par sadarbības turpināšanu uz vēl vienu sezonu. 2020./2021. gadā Muštukovs laukumā devās 25 spēlēs, kuru laikā ielaida 2.38 vārtus un atvairīja 91.6% pretinieku metienus. ''Poruba'' regulārajā sezonā ieņēma sesto vietu, vēlāk izstājoties pusfinālā. Muštukovs savas karjeras laikā spēlējis Lielbritānijā, Dānijā, Zviedrijā un Francijā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/story.php?...
https://www.hcporuba.cz/clanek.asp?...


, 2021-05-01 19:44, pirms 3 gadiem
uz ģinamo riga
, 2021-05-01 21:04, pirms 3 gadiem
Zuševics parakstija ar Graz99ers
, 2021-05-01 21:07, pirms 3 gadiem
Džonnijs rakstīja: Zuševics parakstija ar Graz99ers
pēc vienas sezonas izlaišanas atgriezās klubā, kurā darbojās jau kopš tīņa gadiem
Teodors Bļugers cīņā ar pretinieku. Foto: AFP/Scanpix
15

Bļugeram un Šilovam zaudējums, "Panthers" bez Balinska izcīna uzvaru

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēles Stenlija kausa izcīņā aizvadījušas Teodora Bļugera, Artūra Šilova un Uvja Balinska pārstāvētās komandas. Vankūveras "Canucks" ar 1:4 piekāpās Nešvilas "Predators", ļaujot tai panākt izlīdzinājumu sērijā (1-1), bet Floridas "Panthers" pagarinājumā pārspēja Tampabejas "Lightning", tiekot pie otrās uzvaras sērijā (2-0).
Kolorado hokejisti pēc gūtajiem vārtiem. Foto: USA Sports Today/Scanpix
2

"Rangers" vēlreiz pārspēj "Capitals", "Avalanche" panāk izlīdzinājumu sērijā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa izcīņā pie panākumiem tikušas Ņujorkas "Rangers" un Kolorado "Avalanche", kas uzvarējušas attiecīgi Vašingtonas "Capitals" un Vinipegas "Jets". "Rangers" sērijā ir vadībā ar 2-0, bet "Avalanche" un "Jets" sērijā ir līdzsvars (1-1).
Ronalds Ķēniņš. Foto: Lausanne HC
3

Balcera vārti neglābj, Ķēniņam rezultatīvu piespēļu virkne: Lozannas un Cīrihes sērijā 2-2

Šveices Nacionālās līgas finālā turpina uzvarēt savā laukumā spēlējošās komandas, Lozannas vienībai šovakar ar 5:2 pārspējot Cīrihes "Lions" un sērijā panākot 2-2. Galvenajās individuālajās statistikas ailēs ierakstījās abi cīņas dalībnieki no Latvijas.