Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Autors: Anatolijs Kreipāns

"Ludzas trio" pirmā uzvara Islandē

"Ludzas trio" pirmā uzvara Islandē
Uzbrukumā Guntis Piļpuks.

Trīs Ludzas handbola audzēkņi - vārtsargs Rolands Ļebedevs, kā arī Guntis Pilpuks un Raivis Gorbunovs - šosezon spēlē Islandes 2. līgas komandā "Hordur". Trešās kārtas spēlēs izdevās gūt pirmo uzvaru un gandrīz pusi no vārtiem guva Piļpuks ar Gorbunovu.

Pirmajās divās spēlēs "Hordur" komanda, kas ir 2. līgas jaunpienācēja, zaudēja - vispirms savā laukumā tā ar 23:27 piekāpās "Vaengir Jupiters" komandai, bet tad viesos ar 31:33 zaudēja "Kria" komandai. Pirmajā spēlē Gorbunovs guva sešus vārtus, bet Piļpuks piecus, kamēr otrajā spēlē abiem pa trim precīziem raidījumiem.

Trešajā spēlē - savā laukumā ar "Fram" - beidzot izdevās gūt uzvaru - 30:26. Gandrīz pusi no visiem komandas vārtiem guva Piļpuks un Gorbunovs - katram pa 7 vārtiem.

Turnīra tabulā "Hordur" komanda ar 2 punktiem atrodas 7. vietā, bet tikai divi punkti ir līdz pirmajam trijniekam.


Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Marcel von Fehrn/Eibner-Pressefoto/Imago Images/Scanpix

Krištopāns palīdz Melzungenei izcīnīt svarīgu punktu pret pirmā trijnieka komandu

Vācijas handbola Bundeslīgā Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen" savā laukumā cīnījās 25:25 pret "Flensburg-Handewitt".