Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopānam pārtrūkst iespaidīga rezultativitātes virkne, PSG 16. uzvara pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krištopānam pārtrūkst iespaidīga rezultativitātes virkne, PSG 16. uzvara pēc kārtas
Dainis Krištopāns (Nr. 10). Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Francijas meistarsacīkšu līderpozīciju atguva latviešu handbolista Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes "Saint-Germain" komanda, kas izbraukumā sagrāva (39:26) "Ivry" vienību, tādējādi visos turnīros kopā izcīnot 16. panākumu pēc kārtas.

• 32 gadus vecais Krištopāns šovakar realizēja trīs no četriem metieniem, kā arī trīsreiz pārtvēra bumbu un reizi rezultatīvi piespēlēja. Ludzānietim pārtrūka piecu spēļu virkne, kurās Latvijas vadošais handbolists katrā no tām bija guvis vismaz pa septiņiem vārtiem.

• Parīziešu rindās ar septiņiem vārtu guvumiem rezultatīvākie bija Francijas valstsvienības leģenda Luka Karabatičs un spānis Dāvids Balahērs.

• Kopš septembra nezaudējušajai Francijas čempionei šosezon valsts meistarsacīkstēs 12 spēlēs izdevies iekrāt 22 punktus. Tikpat daudz punktu nopelnījusi arī kopvērtējuma līdere "Montpellier".

• Jaunnedēļ PSG dosies uz Portugāli, kur trešdien aizvadīs EHF Čempionu līgas cīņu pret "Porto".

Izmantotie avoti:
https://www.lnh.fr/liquimoly-starli...