Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Krištopānam četri vārti, PSG nodrošina "top 3" Čempionu līgas grupā

Krištopānam četri vārti, PSG nodrošina "top 3" Čempionu līgas grupā
Dainis Krištopāns. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

EHF Čempionu līgas kārtējā spēlē graujošu uzvaru izcīnījusi Latvijas valstsvienības līdera Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes "Saint-Germain", kas izbraukumā ar 39:24 apspēlēja Norvēģijas čempioni un kausa ieguvēju "Elverum".

Ludzānietis šovakar realizēja četrus no pieciem metieniem. Francijas čempionvienība spēli gan iesāka ne pārāk veiksmīgi, nokļūstot iedzinējos ar dažu vārtu starpību. Tomēr līdz puslaika izskaņai PSG pārņēma stabilu pārsvaru, pārtraukumā dodoties ar 19:12 vadību. Mača otrajā cēlienā parīzieši ieguva vairāk nekā vārtu pārsvaru, droši novedot spēli līdz panākumam.

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās šovakar ar astoņiem precīziem metieniem bija Dilans Nahi. PSG ar 13 spēlēs nopelnītiem 17 punktiem nodrošināja vismaz trešo pozīciju Čempionu līgas A apakšgrupā. Lai pakāptos uz otro vietu PSG pašiem pēdējā kārtā jāuzveic Ungārijas "Szeged" (12 punkti), kā arī jācer uz to, ka Vācijas "Flensburg-Handewitt" apspēlēs Polijas čempioni Kjelces "Łomża Vive".

Izmantotie avoti:
EHF Ticker EHF Champions League 2020/21 Live...


Dainis Krištopāns (Nr. 10) ar biedriem. Foto: Eibner/Imago Images/Scanpix

Krištopāns komandas rezultatīvākais svarīgā panākumā cīņā par Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgā otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja un pirmajā četriniekā vismaz līdz rītdienai atgriezās "Melsungen", savā laukumā ar 26:25 pieveicot "Lemgo".
Renārs Uščins. Foto: Maximilian Koch/Imago Images/Scanpix

Krištopāns Bundeslīgā iemet divus no septiņiem, Uščinam astoņu vārtu vakars

Pirmo uzvaru izbraukuma spēlēs Vācijas handbola Bundeslīgā kopš 22. decembra izcīnīja Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", ar 25:22 pārspējot sacensību pastarīti "Balingen-Weilstetten".
Jānis Valkovskis. Foto: Svenja Stache / HSC 2000 Coburg

Latvijas handbolisti ārzemēs rezultatīvi, bet ar mainīgām sekmēm vietējos čempionātos

Pagājušajā nedēļas nogalē rezultatīvas spēles savos ārzemju klubos aizvadījuši vairāki Latvijas handbolisti, spēlējot ar dažādām sekmēm, gan izcīnot uzvaras, gan piedzīvojot zaudējumus.