Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2985, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

"Latgols" handbolistes uzvar un nodrošina vietu Virslīgas pusfinālā

"Latgols" handbolistes uzvar un nodrošina vietu Virslīgas pusfinālā
Ludzas "Latgola" handbolistes. Foto: SK Latgols

Latvijas sieviešu handbola Virslīgas regulārās sezonas kārtējā spēlē Ludzas "Latgols" savā laukumā ar rezultātu 36:30 pārspēja Salaspils sporta skolas komandu, kopvērtējumā nodrošinot otro pozīciju.

Sieviešu handbola virslīgā pusfinālā kopā ar "Latgolu" iekļuvušas arī "REIR/Dobele SS" handbolistes. Savukārt Jēkabpils SS – LSPA, kā arī Salaspils SS – Stopiņu PHK komandas aizvadīs ceturtdaļfināla spēles, kurās uzvarētājas tiks noteiktas, ņemot vērā rezultātu divu spēļu summā. Jēkabpils un LSPA pāra pretinieks pusfinālā būs REIR/Dobele SS, bet Salaspils un Stopiņu pāra uzvarētājs pusfināla spēles aizvadīs pret SK Latgols.

Māris Cibuļskis, SK Latgols komandas treneris: “Spēle bija svarīga abām komandām, un galveno lomu mūsu uzvarā nospēlēja tas, ka mums bija mazāk kļūdu un garāks soliņš. Tā vien izskatās, ka šogad būs ļoti spraiga un aizraujoša cīņa par medaļām. Lai uzvar stiprākais!”

Ludzas "Latgols" – Salaspils sporta skola 36:30 (20:17)
Latgols: Rutkovska 10, Zaharāne 7, Cibuļska M., 7, Sidorova 6, Krole 3, Klementjeva 2, Ziediņa 1.
Salaspils: Agarkova 9, Salmane 7, Potapova 5, Binduka F., 3, Alksne 2, Maksurova 2, Kozloviča 2.

Izmantotie resursi:
https://handball.lv/news/dobeles-un...


Komanda un līdzutēji. Foto: Dobeles Tenax

Baltu diena Baltijas līgā: Dobele finālā uzveic arī Igaunijas čempioni, Klaipēdai bronza

Baltijas Handbola līgā pirmoreiz zelta godalgas izcīnīja Dobeles "Tenax", finālčetrinieka pēdējā spēlē ar 27:26 pārspējot mājinieci Pelvas "Serviti". Bronas medaļas izcīnīja lietuvieši.
Foto: Latvijas Hanbola federācija.

"HK S&A" saglabā tiesības nākamsezon spēlēt virslīgas čempionātā

Šodien Ogres novada sporta centrā līgu dueļa cīņā tiesības nākamsezon dalībai vīriešu virslīgā saglabāja Aizkraukles un Skrīveru handbola klubs “HK S&A”, kas izbraukumā apspēlēja 1. līgas čempionus “ONSC/HK Ogre” (30:25).
1

Noskaidroti Latvijas kausa izcīņas pāri handbolā

2023./2024. gada noslēgumā vairākas Latvijas sieviešu un vīriešu komandas tiksies Latvijas kausa izcīņā. Šodien notikušajā Latvijas Handbola federācijas rīkotājā izlozē tika noskaidroti pāri, kādos komandas tiksies pirmajās spēlēs.