Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

SK Latgols izcīna trešo uzvaru sieviešu handbola čempionātā

SK Latgols izcīna trešo uzvaru sieviešu handbola čempionātā
SK Latgols. Foto: Latvijas Handbola federācija.

Šodien Latvijas handbola čempionāta spēlē virslīgā sievietēm SK Latgols ar 41:36 (19:16) pārspēja “LAT 2006”, tiekot pie trešās uzvaras šajā sezonā.

# Šodien Latvijas čempionātā handbolā sievietēm tika aizvadīta viena spēle, turnīra vicelīderiem SK Latgols tiekoties ar pastarītēm “LAT 2006”. Spēle norisinājās Dobeles Sporta centra hallē.

# Pirmajā puslaikā līdz 25.minūtei spēle noritēja ļoti līdzīgi, rezultātam bieži esot neizšķirtam – 4:4, 8:8, 11:11, 14:14. Taču, tā kā “LAT 2006” četru minūšu laikā nebija trāpījušas piecus metienus pēc kārtas, bet SK Latgols trīs reizes bija precīzas, tad rezultāts kļuva – 17:14.

# Šādu trīs vārtu starpību SK Latgols noturēja arī līdz puslaika beigām -19:16.

# Otrajā puslaikā Ludzas novada komanda savu pārsvaru pakāpeniski kāpināja, līdz 54.minutē tas sasniedza plus 10 – 39:29.

# Noslēdzošās sešas minūtes daudz sekmīgāk nospēlēja “LAT 2006”, gūstot septiņus, bet ielaižot tikai divus vārtus, tādējādi deficītu sadeldējot uz pusi līdz mīnus pieci – 41:36.

# Rezultatīvākās SK Latgols rindās bija Arina Zaharāne (10 vārti), Linda Krole (7) un Juta Bindermane (6), bet “LAT 2006” ar 9 un 7 vārtiem izcēlas Kristiāna Blažēvica un Elīza Bilkšte.

# SK Latgols tā bija trešā uzvara trijās spēlēs, ar nopelnītajiem 6 punktiem panākot līderes “Reir/Dobele SS”.

# Savukārt “LAT 2006” tas bija trešais zaudējums trijās spēlēs, bet ar mazāko vārtu starpību šosezon, ieņemot noslēdzošo 8.vietu.


U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.