Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Vīriešu izlasei zaudējums arī otrajā pārbaudes spēlē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Vīriešu izlasei zaudējums arī otrajā pārbaudes spēlē
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Šodien Viļņā otro pārbaudes spēli ar Lietuvas izlasi aizvadīja Latvijas vīriešu handbola izlase. Arī šodienas spēlē piedzīvots zaudējums ar rezultātu 25:35 (13:15).

Rezultatīvākie spēlētāji Latvijas izlases rindās Austris Tuminskis ar sešiem gūtajiem vārtiem un Antons Šuleiko ar trim vārtiem.

Sandris Veršakovs, Latvijas izlases galvenais treneris
“Atkal zaudējums, bet kā jau teicu arī vakar, šī ir lieliska iespēja jaunajiem spēlētājiem, un arī man redzēt, kā spēlētāji uzvedas un reaģē konkrētās darbībās. Mazliet neierasti, ka spēlējām 10 no rīta, nepaspējām pat īsti paēst brokastis, uzreiz devāmies uz spēli. Šodien metienu realizācija jau bija labāka, varbūt mazliet ātrāk nogurām. Atšķirībā no lietuviešiem, kuri visu nedēļu aizvadīja treniņnometni, mēs aizvadījām krietni mazāk treniņus kopā un, tas bija jūtams laukumā – lietuvieši bija vairāk saspēlējušies, daudz kas izdevās labāk kā mums. Bet, tas nekas, šoreiz pieredze bija svarīgāka.”

Tāpat treneris atzīst, ka, lai gan piedzīvoti divi zaudējumi, ir arī daudz pozitīvu lietu, bet darba ir daudz, ir nepieciešams laiks un treniņi: “Priekšā liels darbs, bet ir ļoti daudz pozitīvas lietas, protams, neiztiekam arī bez negatīvajām, pie kurām jāstrādā, kā jau teicu, nepieciešams laiks un treniņi. Neskatoties uz to, ka abas spēles zaudējām, no tām lietām, kuras es gribēju redzēt, gala iznākums ir ar plus zīmi. Bija svarīgi redzēt komandu, komandas ķīmiju, gribēšanu iet laukumā un parādīt sevi. To, kas mums neizdodas – labosim ar treniņiem.”

Latvija-Lietuva 25:35 (13:15)
Latvija: Tuminskis 6, Šuleiko 3, Pančenko 2, Usāns 2, Ozols 2, Petuhovs 2, Serafimovičs 2, Miķelsons 2, Plūme 1, Krūmiņš 1, Grebeņņikovs 1, Leja 1

  -1 [+] [-]

, 2021-11-07 17:54, pirms 2 gadiem
Autor,,, tas bij hokejs, futbols vai kas? Normālu virsrakstu varbūt uzliec. Luņi jūs tur esat. Normāli vajag rakstīt 📝

     [+] [-]

, 2021-11-07 18:07, pirms 2 gadiem
Štrunts ar virsrakstu, kurš ir pareizs rezultāts, jo figurē divi dažādi, nu bardaks totāls, ne tikai šinī rakstā vien, bet kopumā

     [+] [-]

, 2021-11-07 18:36, pirms 2 gadiem
Nu,bāc ! Kāds tad ir pareizais rezultāts ? Vīriešu izlasei,protams.

     [+] [-]

, 2021-11-07 19:47, pirms 2 gadiem
kā var šitādiem fruktiem atļaut taisīt rakstus?

     [+] [-]

, 2021-11-07 20:14, pirms 2 gadiem
norm virsrakstu nevar uzlikt, tekstā arī nav saprotams par kādu sporta veidu runa. Pēc tam brīnās, ka handbols.nav populārs..sc lunahodi.