Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Rams koronavīrusa dēļ spiests pārtraukt turnīru, kurā viņam bija sešu sitienu pārsvars

Rams koronavīrusa dēļ spiests pārtraukt turnīru, kurā viņam bija sešu sitienu pārsvars
Džons Rams. Foto: AP/Scanpix

Golfa ranga trešais numurs Džons Rams bija ieguvis sešu sitienu pārsvaru Dublinā (Ohaio) notiekošajā "Memorial" turnīrā, kuru viņam nācās pārtraukt pozitīva koronavīrusa testa dēļ.

Spānijas golferis šajā turnīrā uzvarēja pagājušajā gadā un tuvojās titula aizstāvēšanai, kas viņam būtu devusi 1,67 miljonu ASV dolāru prēmiju.

Rams nedēļas sākumā tika brīdināts, ka viņam pēc būšanas kontaktā ar inficētu personu ir divas opcijas – nespēlēt vai veikt testus katru dienu.

Ramam vairākas dienas bija negatīvi testi, bet sestdien veiktās pārbaudies uzrādīja pozitīvu rezultātu. Viņš par to tika informēts pēc otrā raunda pabeigšanas.

Ranga trešajam numuram tagad nepieciešama 10 dienas ilga pašizolācija. Tas noticis tikai 12 dienas pirms "US Open" sākuma. Sezonas trešais "major" turnīrs aiznākamajā nedēļā notiks "Torrey Pines" laukumā Sandjego, Kalifornijā.

Kopš PGA tūres atsākšanās 50 turnīru laikā konstatēti tikai četri koronavīrusa gadījumi.


, 2021-06-06 18:46, pirms 3 gadiem
Stulbums kaut kāds.
Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.
Foto: AFP/Scanpix
2

Eiropas golferi atgūst Raidera kausu

LETA--AFP. Eiropas golferi svētdien Romā noturēja pārsvaru duelī ar ASV komandu un savā īpašumā atguva Raidera kausu.
Karlota Siganda un Susanna Petešena. Foto: AFP/Scanpix

Eiropas golferes saglabā savā īpašumā Sūlheima kausu

LETA--AP. Eiropas golferes svētdien Spānijā cīnījās neizšķirti ar ASV komandu, saglabājot savā īpašumā Kaštena Sūlheima vārdā nosaukto kausu.