Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2557, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Ģenerālis un Bukmeikers par peripētijām Čempionu līgā

Ģenerālis Valdis Valters un Bukmeikers Arvīds Rasa šoreiz satikušies, lai atskatītos uz Čempionu līgas 1/8 finālu spēļu iznākumiem, kā arī, lai prognozētu 1/4 finālu cīņu iznākumus. 1/8 finālu prognozēs veiksmīgāks bija Bukmeikers, vai Ģenerālis spēs atspēlēties?

, 2015-04-01 10:51, pirms 9 gadiem
Visnotaļ savdabīgi skatījumi uz komandu uzbūvēm un taktikām! Viņi varbūt ir spējīgi teik, kura komanda ir favorīts, vai kurai ir lielākas cerības uzvarēt, taču, lai cilvēki, kuri nekad nav bijuši uz laukuma, nestāsta kā kura komanda spēlē taktiski! Banāli izklausās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-04-01 14:31, pirms 9 gadiem
Nespēju beigt brīnīties kādu ekspertu no sevis ir iedomājies Valdis Valters... Ķipa eksperts par visiem sporta veidiem, par visām tēmām, bet nu nekā tur no viņa nav, vislaik tik maļ kautko, bieži pat pilnīgas muļķības.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-04-01 16:14, pirms 9 gadiem
vēl neesmu noskatījies, bet varu derēt, ka, ja Valters runās par Ibru, tad teiks "IbraGimovičs". Tā kaitina
, 2015-04-01 21:03, pirms 9 gadiem
Rasa gan kaut ko murgo par to, ka ESP vidusdaljas un vaajaakaas komandas raada nebaudamu speeli. Taada sajuuta, ka vinjs 1 La Liga speeli ir paskatiijies un taa tieshaam patraapiijas garlaiiciiga un tagad vinjs domaa, ka visas speeles La Liga ir liidziiga stila.
, 2015-04-01 22:33, pirms 9 gadiem
VV neatceras, kad Juventus pedejo reizi speeleeja 1/4 finaalaa, kaut gan tas notika nesen, 2012./13. gada sezonaa, kad Juve bez variantiem zaudeja Bayern ar 0-4 divu speelju summaa.
, 2015-04-01 22:48, pirms 9 gadiem
Abiem ekspertiem buus aplauziens peec tam, kad Real izsitiis Atletico, varees mekleet attaisnojumus.
, 2015-04-01 22:57, pirms 9 gadiem
Eksperti nezina, ka PSG ne reizi nav uzvarejusi Cempionu Liigaa.
Smiekliigi.
, 2015-04-01 23:05, pirms 9 gadiem
Rasa saka, ka Baazele jau nav iists pretinieks. Pasaki to anglju klubiem MU, Tottanham, Chelsea un Liverpool, kurus dazu peedeejo sezonu laikaa ir parmacijis shis Sveices futbola pasreizejais flagmanis.
, 2015-04-02 22:11, pirms 9 gadiem
casiljas rakstīja: Nespēju beigt brīnīties kādu ekspertu no sevis ir iedomājies Valdis Valters... Ķipa eksperts par visiem sporta veidiem, par visām tēmām, bet nu nekā tur no viņa nav, vislaik tik maļ kautko, bieži pat pilnīgas muļķības.
Viņš ir bijis top sportists pasaulē. Tādu džeku viedokli ir interesanti paklausīties...
, 2015-04-04 02:01, pirms 9 gadiem
Briziem jau abi brauc auzaas, bet tapat interesanti paklausities. Toties NBA siem abiem looti labi padodas analizet. Futenee sie nav tik labi. Tapec ar regularkas beigaam jagaida NBA analiize no siem abiem.

P.S. ceru ka OKC netiks plovos

Klausītava | "Ģenerālis un Bukmeikers" par PK finālu

Pasaules kausa fināls futbolā ir klāt - Argentīna pret Franciju, Messi pret Mbapē. Valdis Valters ar Arvīdu Rasu analizē abu izlašu ceļu līdz fināliem, pašu veiktās prognozes par finālistiem un beigas arī veic savu čempiona izvēli.
4

Klausītava | Ģenerālis pret Bukmeikeru: solis līdz NBA izslēgšanas spēlēm

Esam mazāk kā desmit spēļu attālumā no Nacionālās Basketbola asocisācijas (NBA) sezonas izslēgšanas spēlēm.Bukmeikers Arvīds Rasa ar Ģenerāli Valdi Valteru iztirzāja šīs tēmas šajā "Ģenerālis pret Bukmeikeru" epizodē:- Vai varam nominēt līgas MVP jau tagad?- Dāvis Bertāns Dalasā pagaidām rāda blāvu sniegumu;- Kristaps Porziņģis kā pirmā vijole Vašingtonā;- Dončiča un Dalasas izredzes izslēgšanas spēlēs;- Rietumu un austrumu konferenču prognozes;- Kuras komandas tiksies finālos?- SĢenerāļa un Bukmeikera savstarpējās spēles rezultāti;
8

Klausītava | Ģenerālis un Bukmeikers Ziemassvētku NBA starpfinišā

Piedāvājam "Ģenerālis pret Bukmeikeru" Ziemassvētku epizodi, kurā Valdis Valters un Arvīds Rasa pauž viedokli par NBA sezonā redzēto.