Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2557, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Video: Ģenerālis vs. Bukmeikers | 2011. gada Dāvja Bertāna ReDraft

Mūsu pašu ''Latviešu Lāzera'' Dāvja Bertāna 2011. gada ReDrafts ir klāt! Valdis Valters ar Arvīdu Rasu diskutēja par vienu no spēcīgākajiem 21. gadsimta otrās dekādes NBA draftiem.

Daudzi spēlētāji piedalījušies Visu zvaigžņu spēlēs un tikuši All-NBA team. Vēl jo vairāk spēlētāji ir izkrituši no pasaules spēcīgākās basketbola līgas un turpina savas karjeras mūsu pusē okeānam.

Vai Dāvis Bertāns ir pierādījis sevi, lai iekļūtu šī redrafta TOP20?

, 2020-04-30 20:50, pirms 4 gadiem
Andrejs Kopī Peist.

Dāvis 2004.?
, 2020-04-30 22:58, pirms 4 gadiem
Jo tālāk jo trakāk
Vismaz virsrakstus SC kāds kaut nedaudz domājošs cilvēks pārlasa????

KAUNS
, 2020-05-01 00:40, pirms 4 gadiem
Dāvi 12 gados draftēja... neko sev

Klausītava | "Ģenerālis un Bukmeikers" par PK finālu

Pasaules kausa fināls futbolā ir klāt - Argentīna pret Franciju, Messi pret Mbapē. Valdis Valters ar Arvīdu Rasu analizē abu izlašu ceļu līdz fināliem, pašu veiktās prognozes par finālistiem un beigas arī veic savu čempiona izvēli.
4

Klausītava | Ģenerālis pret Bukmeikeru: solis līdz NBA izslēgšanas spēlēm

Esam mazāk kā desmit spēļu attālumā no Nacionālās Basketbola asocisācijas (NBA) sezonas izslēgšanas spēlēm.Bukmeikers Arvīds Rasa ar Ģenerāli Valdi Valteru iztirzāja šīs tēmas šajā "Ģenerālis pret Bukmeikeru" epizodē:- Vai varam nominēt līgas MVP jau tagad?- Dāvis Bertāns Dalasā pagaidām rāda blāvu sniegumu;- Kristaps Porziņģis kā pirmā vijole Vašingtonā;- Dončiča un Dalasas izredzes izslēgšanas spēlēs;- Rietumu un austrumu konferenču prognozes;- Kuras komandas tiksies finālos?- SĢenerāļa un Bukmeikera savstarpējās spēles rezultāti;
8

Klausītava | Ģenerālis un Bukmeikers Ziemassvētku NBA starpfinišā

Piedāvājam "Ģenerālis pret Bukmeikeru" Ziemassvētku epizodi, kurā Valdis Valters un Arvīds Rasa pauž viedokli par NBA sezonā redzēto.