Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2557, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Video: Ģenerālis un Rims Kurtinaitis | Latvijas izlase, Timma un Bertāns Himkos, politika

Otrajā Ģenerāļa un Rima Kurtinaiša intervijas daļā noskaidrosim, vai Rims uzskata Latvijas basketbola izlasi par spēcīgāko Eiropā. Kurtinaitis arī pastāstīja par to kā tika atlaists un pieņemts atpakaļ Maskavas apgabala "Khimki" komandā, kā Rima trenētajā komandā ierakstās Jānis Timma un Dairis Bertāns, un vajadzīgās lietas un likumsakarības, lai pārspētu Maskavas CSKA. Nedaudz arī par politiku un Rimu Kurtinaiti kā Lietuvas sporta ministru.

, 2020-05-21 14:42, pirms 4 gadiem
Interesanti, vēl varēja virsrakstā leišu vai angļu valodā, lai tie var atrast.

Klausītava | "Ģenerālis un Bukmeikers" par PK finālu

Pasaules kausa fināls futbolā ir klāt - Argentīna pret Franciju, Messi pret Mbapē. Valdis Valters ar Arvīdu Rasu analizē abu izlašu ceļu līdz fināliem, pašu veiktās prognozes par finālistiem un beigas arī veic savu čempiona izvēli.
4

Klausītava | Ģenerālis pret Bukmeikeru: solis līdz NBA izslēgšanas spēlēm

Esam mazāk kā desmit spēļu attālumā no Nacionālās Basketbola asocisācijas (NBA) sezonas izslēgšanas spēlēm.Bukmeikers Arvīds Rasa ar Ģenerāli Valdi Valteru iztirzāja šīs tēmas šajā "Ģenerālis pret Bukmeikeru" epizodē:- Vai varam nominēt līgas MVP jau tagad?- Dāvis Bertāns Dalasā pagaidām rāda blāvu sniegumu;- Kristaps Porziņģis kā pirmā vijole Vašingtonā;- Dončiča un Dalasas izredzes izslēgšanas spēlēs;- Rietumu un austrumu konferenču prognozes;- Kuras komandas tiksies finālos?- SĢenerāļa un Bukmeikera savstarpējās spēles rezultāti;
8

Klausītava | Ģenerālis un Bukmeikers Ziemassvētku NBA starpfinišā

Piedāvājam "Ģenerālis pret Bukmeikeru" Ziemassvētku epizodi, kurā Valdis Valters un Arvīds Rasa pauž viedokli par NBA sezonā redzēto.