Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas 11. kārtas simboliskā izlase

Virslīgas 11. kārtas simboliskā izlase

Vārtsargs

Vladislavs Kurakins (FK Jelgava) - reabilitējās par iepriekšējās spēles muļķīgo kļūdu un ļāva Jelgavai izcīnīt punktu. Pelnījis lielas uzslavas par šo spēli.

Aizsardzība
Abdoul-Gafar Mamah (FK Ventspils ) –74 spēles Togo izlasē aizvadījušais futbolists ir ventspilnieku cietoksnis aizsardzībā un arī šajā mačā bija lielisks divcīņās ( uzvarēts 89% divcīņu), diemžēl uzbrukuma iesākšanā šoreiz nevedās.
J. Akpudje (BFC Daugavpils) – iepriekšējās spēlēs vārījis gana daudz podu, bet spēlē pret Jelgavu bija komandas līderis aizsardzībā. Lieliska spēle divcīņās (92% uzvarēto) un labākais InStat indekss komandā.
Franklin (FK Metta) – allaž vokālais Franklins neaizvadīja gluži ideālu spēli, tomēr uz kopējās komandas fona ir spēcīgāks divcīņās un arī spēlē pret Liepāju šajā rādītājā bija komandas līderis (78%).
Janis Krautmanis (FK Tukums 2000/TSS) – daudz brāķa piespēlēs, bet aizvadīja labu un drošu maču, lai komandai atvestu vēl vienu punktu un pirmo sauso spēli sezonā.

Pussargi

Rihards Ozolins (FK Metta ) – divcīņās šis puisis uzvarēja reti (17%), bet lieliska piespēļu kvalitāte (94%), vārti un 3 punkti pret Liepāju. Ozoliņš ir ieskrējies un pārņēmis vārtu gūšanas stafeti no Raimonda Kroļļa.
Maksims Sidorovs (FK Tukums 2000/TSS) – lai arī ar rezultatīvām darbībām neizcēlās, tomēr patīkami pārsteidza Sidorova aktīvā spēle. Jācer, ka organisms būs izdzīvojis pēc daudzajiem ventspilnieku pārkāpumiem.
M. Nwaorisa (FK Spartaks) – kārtas simboliskajā izlasē šoreiz par uzņemto tempu - pēdējās trīs spēlēs ir guvis trīs vārtus. Spēlē pret Rigu izvirzīja Spartaku vadība un jau tobrīd bija redzams pieklibojam. Iespējams, kāda trauma vainīga pie mazaktīvās spēles citos rādītājos.
Felipe Brisola (Riga FC) – varbūt šoreiz varēja prasīt lielāku vērību pret bumbu, tomēr viņa lieliskā piespēle otrā puslaika sākumā ļāva Rīgai izlīdzināt rezultātu.

Uzbrucēji

K. Mbombo (Riga FC) – lai arī savā pirmajā vārtu guvumā bija grūtāk netrāpīt vārtos, tomēr laukumā fiziskais uzbrucējs bija ļoti redzams. Divi vārti un labākais InStat indekss komandā (306).
Darko Lemajic (RFS) – sezonas sākumā izskatījās visai bikli un savu bombardiera jaudu nebija ieslēdzis līdz spēlei ar Valmieru. 2+2 un var pamatoti teikt, ka Darko ir visas kārtas MVP.

Kārtas mīnusnieki

Virslīgas vārtsargi – nav kārtas, kad kāds no vārtsargiem nepieļautu rupjas kļūdas. Šoreiz īpaši sāpīgas spēles Dāvim Ošam un Rudolfam Soloham, kurš pat pamanījās nopelnīt dzelteno kartīti par bumbas padevēja pagrūšanu.
BFC Daugavpils uzbrukums– spēlē pret Jelgavu izveidoja vairāk fantastiskas vārtu gūšanas iespējas, bet izskatās, ka pēc Ofora un Askerova aiziešanas, komandas uzbrukuma noslēgšanas jauda ir noplīsusi. Nākotnes vārdā vismaz prieks, ka Regža iegūs lielu spēles laiku.
C. Ondong Mba (FK Ventspils) – pēc lieliskas spēles pret RFS (1+2), Ondong-Mba nespēja atslēgt Tukuma vārtos, bija vājš piespēļu kvalitātē un ieguva sliktāko spēles InStat indeksu starp spēlētājiem, kas devās laukumā sākumsastāvā.