Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Liepājas talanti vienisprātis: pilsētas galvenajā komandā jaunajiem spēlētājiem nav ko meklēt

Liepājas talanti vienisprātis: pilsētas galvenajā komandā jaunajiem spēlētājiem nav ko meklēt
Niks Sliede. Foto: Kristians Putniņš

Kaut pilsētā ir lieliska jaunatnes akadēmija, Kurzemes spēcīgākais futbola klubs Liepāja ierasti neizvēlas savus jaunos spēlētājus, tāpēc talantīgākie liepājnieki šobrīd devušies uz citiem klubiem un par vienu no viņiem šoziem iekšējā tirgū tika samaksāti vairāk nekā simts tūkstoši eiro, vēstīts žurnāla Sporta Avīze marta numurā.

Liepāja ir futbola pilsēta, kur ierasts jaunos futbolistus rekrutēt no bērnudārziem. Tā tas piecu gadu vecumā bijis arī ar Niku Sliedi, kurš turpmākos desmit gadus trenējies pie Ingus Lukoviča, par speciālistu sakot tikai tos labākos vārdus. “Atmosfēra bija patīkama, ar prieku nācām uz katru treniņu – trenējāmies nopietni un bieži braukājām uz turnīriem ārzemēs,” saka 2,02 metrus garais futbolists, kurš šomēnes nosvinēja savu 19. dzimšanas dienu.

Tomēr pietiekami nopietnu uzmanību no 2015. gada Latvijas čempiones Liepāja viņš nav izpelnījies. “Mani jau 15 gadu vecumā treniņiem piesaistīja Aleksandrs Starkovs, viņam viss patika, bet tad tika atlaists. Nākamais treneris (Andrejs Kaļiņins) negribēja uz mani pat paskatīties, jo viņam biju par jaunu. Sapratu, ka tur skaidrības par manu likteni nebūs,” atceras Sliede, kurš nolēmis pamest Liepāju un doties uz galvaspilsētas klubu RFS. Aizsargs uzsver, ka Liepājā ir lieliska jaunatnes akadēmija, bet valda problēmas ar piramīdas virsotni, jo arī vairāki par viņu pāris gadus vecāki futbolisti nav spējuši izpelnīties pietiekamu uzmanību no pilsētas galvenās komandas. Šobrīd jau vairāk nekā desmit Liepājas jaunie talanti spēlē citos Virslīgas klubos, kamēr savas pilsētas vienībā izpelnījušies labākajā gadījumā minimālu laiku laukumā.

Šajā ziemā jau Sliede pārgāja uz Latvijas čempionvienību Valmiera, kas pēc Sporta Avīzes rīcībā esošās informācijas par viņu samaksāja vairāk nekā simts tūkstošus eiro, parādot Liepājai nevajadzīgā futbolista potenciālu.

Ļoti līdzīgi izsakās arī par Sliedi pusotru gadu jaunākais Rodrigo Gaučis, kurš gan ir īstens grobiņnieks. Jaunatnes vecumā Grobiņa regulāri esot apspēlējusi Liepājas metalurga vienaudžus, bet pēc Kurzemes kluba transformācijas par Liepāju jau kļuvis smagi spēkoties un 2018. gadā arī pats pievienojās reģiona lielpilsētas akadēmijai. Tur viņš ātri kļuva par līderi un pat tika atzīts par Latvijas U18 čempionāta labāko uzbrucēju. Šoziem Gaučis no Nākotnes līgas komandas Grobiņa pārgāja uz RFS un stāsta, ka Tamaza Pertija vadītā Liepāja pat īsti nav interesējusies – nosacītu interesi sākts izrādīt vien pēc viņa tikšanās ar RFS ģenerāldirektoru Māri Verpakovski.

“Viņi mani gribēja tikai ķeksīša pēc, jo biju vietējais spēlētājs – parādīt, ka rūp,” skarbs ir Gaučis, kurš pērn palīdzēja gados jaunajai Grobiņai Latvijas kausa spēlē izsist Liepājas profesionālus. Tieši Gaučis kompensācijas laikā apzaga pieredzējušo Igoru Tarasovu un izkārtoja partnerim uzvaras vārtus (2:1). “Skatoties šos vārtus atkārtojumā, joprojām skudriņas skrien pār ķermeni. Neaprakstāmas emocijas, ko nekad neaizmirsīšu. Īstie liepājnieki uzvarēja ārzemniekus.”

Zaudējums Grobiņai liepājniekiem izmaksāja ļoti dārgi – vēlāk par Latvijas kausa ieguvēju kļuva Auda, kas nozīmēja, ka Kurzemes klubam ar ceturto vietu Latvijas čempionātā nepietika, lai kvalificētos Eirokausu sacensībām, kur tā piedalījās iepriekšējos sešus gadus.

Plašus stāstus par Sliedi, Gauči un arī Metta jauno talantu Bruno Melni, kurš pagājušajā sezonā Latvijas Virslīgā guva desmit vārtus, lasiet marta Sporta Avīzē, kas vēl nepilnu nedēļu pieejama labākajās preses tirdzniecības vietās.

Informāciju sagatavoja:
Sporta Avīze


, 2023-03-29 14:33, pirms gada
Liepājas kluba īpašniekam vienīgais kas ir,tas ir piķis,bet regulāra nepareizo cilvēku piesaistīšana pie kluba, klubs turpina mesties lejā pa krauju!Šis klubs nes kaunu ka nēsā Liepājas vārdu futbola pasaulē!Būtu jaaizvācas no Daugavas stadiona un to infrastruktūras!
, 2023-03-29 14:49, pirms gada
Madzigais rakstīja: Liepājas kluba īpašniekam vienīgais kas ir,tas ir piķis,bet regulāra nepareizo cilvēku piesaistīšana pie kluba, klubs turpina mesties lejā pa krauju!Šis klubs nes kaunu ka nēsā Liepājas vārdu futbola pasaulē!Būtu jaaizvācas no Daugavas stadiona un to infrastruktūras!
Brīnos, ka Liepājas pašvaldības atbildīgie par sportu to visu vel nav sapratuši, un pieprasījuši no FKL maksu par infrastruktūru.
, 2023-03-29 15:11, pirms gada
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Brīnos, ka Liepājas pašvaldības atbildīgie par sportu to visu vel nav sapratuši, un pieprasījuši no FKL maksu par infrastruktūru.
Drošvien tādēļ ka nosaukumā ir Liepāja..nauda ir,nemāk to likt lietā!Pertijas piesaistīšana iznīcināja pēdējo lai gribētos aiziet uz stadionu!
, 2023-03-29 15:11, pirms gada
Tā ir tā slavenā vietējo spēlētāju iespēja attīstīties, kas tika mālēta, palielinot leģionāru limitu. Lētticīgie, kādu pie mums netrūkst, tam tiešām noticēja.
, 2023-03-29 15:19, pirms gada
Madzigais rakstīja: Drošvien tādēļ ka nosaukumā ir Liepāja..nauda ir,nemāk to likt lietā!Pertijas piesaistīšana iznīcināja pēdējo lai gribētos aiziet uz stadionu!
Domā, ka Liepājas pašvaldības atbildīgie par sportu atbalsta ideju-slikta reklāma arī ir reklāma?😁
, 2023-03-29 15:19, pirms gada
Nu nav tas Hramovs atbildīgs par Liepājas jauno puiku lološanu. Viņš iegulda savu piķi un ko grib, to arī dara savā klubā. Ja pašvaldībai rūp vietējo talantu perspektīvas varētu ieguldīt naudu tajā pašā Karostā, vai Grobiņā, kura kaut arī formāli ir ārpus Liepājas robežām, bet es domāju jautājums ir risināms. (piereģistrēt skolu Liepājas teritorijā un miers).

Tas ir tas pats kā cilvēkam, kurš Rīgā atnācis uz Maksimu, pārmest kādēļ viņš nepērk Rīgas Miesnieka produkciju, bet pērk Rakveres steikus vai Rīgas Piensaimnieka produkcijas vietā ir nopircis Limbažu pienu. Hramovam tas nav bizness, viņš ik gadu maksā savu naudu par savu hobbiju. Nemaksās nekas nemainīsies. Nedz Sliedem būs kur spēlēt Liepāja, nedz vispār tur kas prātīgs notiks. Labāk jau tā nekā vispār bez kluba.
, 2023-03-29 15:45, pirms gada
Garais1606 rakstīja: Nu nav tas Hramovs atbildīgs par Liepājas jauno puiku lološanu. Viņš iegulda savu piķi un ko grib, to arī dara savā klubā. Ja pašvaldībai rūp vietējo talantu perspektīvas varētu ieguldīt naudu tajā pašā Karostā, vai Grobiņā, kura kaut arī formāli ir ārpus Liepājas robežām, bet es domāju jautājums ir risināms. (piereģistrēt skolu Liepājas teritorijā un miers).

Tas ir tas pats kā cilvēkam, kurš Rīgā atnācis uz Maksimu, pārmest kādēļ viņš nepērk Rīgas Miesnieka produkciju, bet pērk Rakveres steikus vai Rīgas Piensaimnieka produkcijas vietā ir nopircis Limbažu pienu. Hramovam tas nav bizness, viņš ik gadu maksā savu naudu par savu hobbiju. Nemaksās nekas nemainīsies. Nedz Sliedem būs kur spēlēt Liepāja, nedz vispār tur kas prātīgs notiks. Labāk jau tā nekā vispār bez kluba.
Acīm redzami, ka tev grūti saprast uz ko vienmēr ir balstījies Liepājas futbols, un kādas ir Liepājas futbola tradīcijas.
, 2023-03-29 15:50, pirms gada
Pat sētas runcim Rēzeknē skaidrs, ka Liepāja savus lielākos panākumus vēsturiski ir guvusi spēlējot ar saviem audzēkņiem. Ja Hramovs grib izcīnīt titulu, tad Tamaza vietā jāņem atpakaļ Dobrecovu un jāļauj spēlēt ar Grobiņas puikām + pa pasauli izklīdušajiem liepājniekiem. Šitā ākstīšanās ar caurkritušiem ārzemniekiem nekādu rezultātu neatnesīs.
, 2023-03-29 15:59, pirms gada
Es tomēr neesmu atmetis cerību vēl kādreiz aizbraukt uz Liepājas stadionu paskatīties uz Liepājas komandu, bet ne uz šiem bezcerīgajiem salašņām, kas tur ir savākti šobrīd, ar visu jokaino treneri priekšgalā.
Jo Liepājas stadions un tā apkārtne ir vislabākā iespējamā vieta atpūtai ar ģimeni visas dienas garumā Latvijā. Ja vien Valmierā būtu normāla pludmale, tad to varētu teikt arī par Daliņa stadionu, bet pagaidām Liepāja ir labākais variants.
, 2023-03-29 16:19, pirms gada
Šobrīd visas cerības uz Oskaru Kļavu,beidzot profesionāls futbola cilvēks pie šprices Liepājā,mācēs ieskaidrot Hramovam kāds ir pareizais virziens Liepājas futbola attīstībai..jo ja tā turpināsiet,Daugavas stadions Liepājā nav priekš šīs komandas!
, 2023-03-29 16:26, pirms gada
Pandora rakstīja: Tā ir tā slavenā vietējo spēlētāju iespēja attīstīties, kas tika mālēta, palielinot leģionāru limitu. Lētticīgie, kādu pie mums netrūkst, tam tiešām noticēja.
Nevajag liet, paskaties cik daudz vietējie spēlētāji spēlē citās komandās. Pēdējos 2 gados ļoti daudzi jaunie debitējuši Spartakā, Super Novā, Mettā, Tukumā, Jelgavā. Pat Valmierā ļoti daudz jaunie spēruši soli nākamajā līmenī.
, 2023-03-29 16:30, pirms gada
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Acīm redzami, ka tev grūti saprast uz ko vienmēr ir balstījies Liepājas futbols, un kādas ir Liepājas futbola tradīcijas.
Tev acīm redzami izskaidroja, ka Hramovs tērē savu naudu kā viņš viņu grib. Visas iespējas Liepājas tradīciju atbalstītājiem samesties kopā un pārpirkt klubu
, 2023-03-29 16:39, pirms gada
Priekškam pārpirkt,ja var izveidot..!
, 2023-03-29 16:45, pirms gada
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Acīm redzami, ka tev grūti saprast uz ko vienmēr ir balstījies Liepājas futbols, un kādas ir Liepājas futbola tradīcijas.
Tradīcijas tas ir skaisti, bet ar tām algas spēlētājiem nemaksā. Tā nav tikai Liepājas problēma, šāda problēma ir visā pasaulē. Savi audzēkņi bumbo lejasgala un vidusdaļas klubos, bet līderos spēlē citi. Nav vairs Liepājas Zvejnieka laiki, kad tika piešķirts budžets, atbilstoši otrās līgas līmenim un tur visi bija vietējie, jo skaitījās uzņēmuma darbinieki. Nav arī 90-ie, kad maksāja 300-400 zaļos un loģiski ka vietējie bija prioritātē, jo viņiem bija kur dzīvot un viņi labprāt piekrita šādiem piedāvājumiem. Tagad situācija cita un pat Liepājā algas ir citā plauktiņā un maksājot šādas algas cilvēks grib to ko grib, nevis vizināt pa pasauli jaunos talantus. Nu nav Hramovam šis projekts ar 100 gadu perspektīvu.

Ir Tukums, D-pils, Super Nova, Jelgava, kur ar atplēstām rokām paņems talantu un pat maksās naudu zupas tiesai. Nu tāda ir Liepājas kluba politika, ko tur čīkstēt? Cik redzu pēc translācijām kaut kāda tauta uz stadionu nāk, gadu atpakaļ biju caurbraucot Liepāja, stadions joprojām labā kvalitātē, bet tā uzturēšana maksā lielu naudu un no tā, ka pa laukumu bizo vietējie bāleliņi, stadiona izmaksas mazākas nepaliek. Ja kāds to dara no savas naudas, lai jau dara, bet pašvaldība varēs ieguldīt pilsētā. Par ko skatoties uz Liepāju ir prieks, kaut ko šķūrē, būvē un uzlabo. Savu artavu Liepāja dod, 3 Latvijas spēlētāji regulāri iegūst spēles praksi. Mūsu laikos, tradīcijas ir skaista pasaka, citi laiki, citi nosacījumi.
, 2023-03-29 16:55, pirms gada
Tur jau tā lieta,ka visu cieņu Hramovam par ieguldījumiem,bet vai nu viņam neiet ar tiem cilvēkiem ko nolīgst klubam vai paši viņi viņam pieglūn,nez,bet kā jau teicu,nauda ir,nemāk to likt lietā!Ar vājiem ārzemniekiem nav pareizais ceļš katrā ziņā!
, 2023-03-29 17:44, pirms gada
Madzigais rakstīja: Tur jau tā lieta,ka visu cieņu Hramovam par ieguldījumiem,bet vai nu viņam neiet ar tiem cilvēkiem ko nolīgst klubam vai paši viņi viņam pieglūn,nez,bet kā jau teicu,nauda ir,nemāk to likt lietā!Ar vājiem ārzemniekiem nav pareizais ceļš katrā ziņā!
Tā jau tas ir, bet vienīgais ceļš kā to mainīt ir izveidot pietiekoši lielus ieņēmumus no biļetēm. Ja Liepāja uz katru spēli būtu 6k skatītāji, vai cik tur tajā stadionā salien, visi šallītēs un cepurītēs, maksājot par biļeti 10 EUR un visi baigi gribētu vietējos sastāvā, tad būtu cita runa.

Es neatbalstu Liepājas politiku, kad sabrauc sazin kas no pasaules jobberlīgām. Bet būsim godīgi, ar Kamazu tas var nostrādāt. Pirmajā kārtā, spēleja džeks no Beļģijas vai Holandes (?) amatieriem un godīgi sakot diezgan labi spēlēja. Kamazs ir izveidojis kārtējo savu blici, kur viņš ir dievs un tēvs un pārējie viņu klausās. Es nebrīnīšos, ja viņš kaut kādā veidā iesprauksies Eirokausos, kā arī nebrīnīšos ja smagi atrausies, bet tāds ir Kamaza stils. Un runājot godīgi, Latvijas futbola mērogā nav svarīgi vai pa laukumu bizo Liepājā dzimušie vai arī no citām pilsētām, lai tik spēlē. Pat Virslīgā ar vietējiem kadriem nekas nespīd. Valmierā bija daudz letiņu, bet nedz Matrevics, nedz Krollis nebija vietējie produkti un kaut kā es nedzirdēju, ka Valmieras fani baigi raudātu par to, ka ir te sabraukuši un mūsu puikām no Gaujas krastiem spēlēt nedod.
, 2023-03-29 17:53, pirms gada
Viss liepājnieku pašu rokās. Esošo kārtību var mainīt. Liepājas futbola skola, cik noprotu, ir pašvaldības paspārnē esoša funkcija, kurai ar FKL ir tikai sadarbība (labojiet ja kļūdos).
Tātad, jāveido Liepājas futbola skolas meistarkomanda, kas iet uz 2. līgu (vai 1. līgu, vienojoties ar Grobiņu). Liepājas pašvaldība atsakās no jebkādas sadarbības ar FKL un visu tagadējo domes atbalstu novirza futbola skolas meistarkomandai. Ar vietējiem džekiem pat ar mazu budžetu, iekļūšana virslīgā būtu pa spēkam (ja jau FS Jelgava to varēja...). Un viss, būtu Liepājai virslīgas klubs kurā spēlē savējie.
, 2023-03-29 17:56, pirms gada
Garais1606 rakstīja: Pat Virslīgā ar vietējiem kadriem nekas nespīd. Valmierā bija daudz letiņu, bet nedz Matrevics, nedz Krollis nebija vietējie produkti un kaut kā es nedzirdēju, ka Valmieras fani baigi raudātu par to, ka ir te sabraukuši un mūsu puikām no Gaujas krastiem spēlēt nedod.
Pirms Hramova laikiem no Liepājas futbola jaunatnes regulāri caur vietējo meistarkomandu nāca gaismā kadri, kuri vēlāk spēlēja izlasē. Vietējie produkti.
, 2023-03-29 18:53, pirms gada
Priekssedetajs rakstīja: Pirms Hramova laikiem no Liepājas futbola jaunatnes regulāri caur vietējo meistarkomandu nāca gaismā kadri, kuri vēlāk spēlēja izlasē. Vietējie produkti.
Pirms Hramova bija citi laiki. Bija citi budžeti, citas prasības. Un varēja ar vietējiem kadriem tikt EK. Rīga, RFS un Hramovs pa lielam ir mainījuši spēles noteikumus. Gadus 10 tam atpakaļ, Liepāja ar tekošo budžetu, būtu stabils čempions. Tagad tas tā nestrādā un loģiski, ka labākos pārpērk biezeņi, bet spēlēt ar vidusmēra vietējiem nozīmē kulties lejasgalā.

RFS un Valmiera māk pārdot, izīrēt, bet Liepāja nē. Es domāju, ka arī te ir tas sunīts aprakts, jaunieši izvēlas perspektīvas.
, 2023-03-29 19:07, pirms gada
Suns ir aprakts tajā,ja Hramovs uzticētu klubu un komandu veidot vietējiem profesionāļiem kāds ir Oskars un Viktors nevis kautkādam gruzīnam,tad komanda šobrīd izskatītos pa 100% savādāka un rezultāti ne sliktāki,domāju būtu rfs līmenī komanda un klubs,nevis no 0 jāsāk katru gadu..
, 2023-03-29 19:26, pirms gada
Garais1606 rakstīja: Tradīcijas tas ir skaisti, bet ar tām algas spēlētājiem nemaksā. Tā nav tikai Liepājas problēma, šāda problēma ir visā pasaulē. Savi audzēkņi bumbo lejasgala un vidusdaļas klubos, bet līderos spēlē citi. Nav vairs Liepājas Zvejnieka laiki, kad tika piešķirts budžets, atbilstoši otrās līgas līmenim un tur visi bija vietējie, jo skaitījās uzņēmuma darbinieki. Nav arī 90-ie, kad maksāja 300-400 zaļos un loģiski ka vietējie bija prioritātē, jo viņiem bija kur dzīvot un viņi labprāt piekrita šādiem piedāvājumiem. Tagad situācija cita un pat Liepājā algas ir citā plauktiņā un maksājot šādas algas cilvēks grib to ko grib, nevis vizināt pa pasauli jaunos talantus. Nu nav Hramovam šis projekts ar 100 gadu perspektīvu.

Ir Tukums, D-pils, Super Nova, Jelgava, kur ar atplēstām rokām paņems talantu un pat maksās naudu zupas tiesai. Nu tāda ir Liepājas kluba politika, ko tur čīkstēt? Cik redzu pēc translācijām kaut kāda tauta uz stadionu nāk, gadu atpakaļ biju caurbraucot Liepāja, stadions joprojām labā kvalitātē, bet tā uzturēšana maksā lielu naudu un no tā, ka pa laukumu bizo vietējie bāleliņi, stadiona izmaksas mazākas nepaliek. Ja kāds to dara no savas naudas, lai jau dara, bet pašvaldība varēs ieguldīt pilsētā. Par ko skatoties uz Liepāju ir prieks, kaut ko šķūrē, būvē un uzlabo. Savu artavu Liepāja dod, 3 Latvijas spēlētāji regulāri iegūst spēles praksi. Mūsu laikos, tradīcijas ir skaista pasaka, citi laiki, citi nosacījumi.
Viss jau būtu labi, bet....patreizējā komandas komplektācija arī nedod rezultātu. Pat ne tuvu tādu, kādas ir Hramovam&Co. ambīcijas. Vienas vienīgas izgāšanās.
Droši vien visā pasaulē futbols klubu līmenī ir nopietns bizness, bet LV tas ne tuvu tā nav, un vel ilgi nebūs. Tikai tagad, lūdzu, nestāsti par tiem dažiem miljoniem, kurus kāds LFV klubs pa retam nopelna ar transfēriem. Ziemassvētki ir biežāk, nekā šādi darījumi.
Komandu var komplektēt arī sabalansētu u.t.i. ir gan vietējie spēlētāji, gan daži labi leģionāri. FK Valmiera to pagājušā sezonā pierādīja.
, 2023-03-29 20:46, pirms gada
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Viss jau būtu labi, bet....patreizējā komandas komplektācija arī nedod rezultātu. Pat ne tuvu tādu, kādas ir Hramovam&Co. ambīcijas. Vienas vienīgas izgāšanās.
Droši vien visā pasaulē futbols klubu līmenī ir nopietns bizness, bet LV tas ne tuvu tā nav, un vel ilgi nebūs. Tikai tagad, lūdzu, nestāsti par tiem dažiem miljoniem, kurus kāds LFV klubs pa retam nopelna ar transfēriem. Ziemassvētki ir biežāk, nekā šādi darījumi.
Komandu var komplektēt arī sabalansētu u.t.i. ir gan vietējie spēlētāji, gan daži labi leģionāri. FK Valmiera to pagājušā sezonā pierādīja.
Tu pats atbildēji, futbols nav bizness Latvijā, tādēļ katrs tērē savu naudu kā vien grib un Hramovam nav pienākums skolot liepājniekus, maksājot par to piķi. Nu negrib viņš ar vietējiem kadriem cīnīties pa apakšgalu. Pagaidām ir divi varianti - Liepāja bez futbola vai tāda kāda tā ir. Citu diemžēl nav.
Kaut gan vismaz divi klubi kaut kur ap nullēm/nelielā plusā pēdējo gadu nospēlēja - Valmiera un RFS. Jau nav slikti.
Hramova idejas ir dīvainas, nedod gaidīto rezultātu, bet nu tās ir viņa tiesības darīt ko vien grib. Galu galā iepriekšējā spēlē laukumā pabija 6 letiņi, nu nav jau tik slikti.
, 2023-03-29 21:11, pirms gada
Garais1606 rakstīja: Tu pats atbildēji, futbols nav bizness Latvijā, tādēļ katrs tērē savu naudu kā vien grib un Hramovam nav pienākums skolot liepājniekus, maksājot par to piķi. Nu negrib viņš ar vietējiem kadriem cīnīties pa apakšgalu. Pagaidām ir divi varianti - Liepāja bez futbola vai tāda kāda tā ir. Citu diemžēl nav.
Kaut gan vismaz divi klubi kaut kur ap nullēm/nelielā plusā pēdējo gadu nospēlēja - Valmiera un RFS. Jau nav slikti.
Hramova idejas ir dīvainas, nedod gaidīto rezultātu, bet nu tās ir viņa tiesības darīt ko vien grib. Galu galā iepriekšējā spēlē laukumā pabija 6 letiņi, nu nav jau tik slikti.
Skaidrs, ka Hramovam ir tiesības tērēt savu naudu kā grib. Sākotnēji gan bija runa par to, nahren Liepājas dome šito pasākumu līdzfinansē
, 2023-03-29 21:38, pirms gada
Garais1606 rakstīja: Tu pats atbildēji, futbols nav bizness Latvijā, tādēļ katrs tērē savu naudu kā vien grib un Hramovam nav pienākums skolot liepājniekus, maksājot par to piķi. Nu negrib viņš ar vietējiem kadriem cīnīties pa apakšgalu. Pagaidām ir divi varianti - Liepāja bez futbola vai tāda kāda tā ir. Citu diemžēl nav.
Kaut gan vismaz divi klubi kaut kur ap nullēm/nelielā plusā pēdējo gadu nospēlēja - Valmiera un RFS. Jau nav slikti.
Hramova idejas ir dīvainas, nedod gaidīto rezultātu, bet nu tās ir viņa tiesības darīt ko vien grib. Galu galā iepriekšējā spēlē laukumā pabija 6 letiņi, nu nav jau tik slikti.
Par to nav nekādu šaubu, ka viņš ar savu naudu var darīt ko vien vēlas.
Vienīgi žēl, ka viņš reāli čakarē to pie kā daudzi cilvēki ir strādājuši n-tos gadus.
, 2023-03-29 21:44, pirms gada
Liepājas futbola skolai jāizveido un jākļūst par galveno komandu pilsētā!
, 2023-03-29 22:09, pirms gada
Bez Hramova naudas,maz ticams ka FK Liepāja maz pastāvētu… tākā nebimbā Ivar…
, 2023-03-29 22:16, pirms gada
Garais1606 rakstīja: Nu nav tas Hramovs atbildīgs par Liepājas jauno puiku lološanu. Viņš iegulda savu piķi un ko grib, to arī dara savā klubā. Ja pašvaldībai rūp vietējo talantu perspektīvas varētu ieguldīt naudu tajā pašā Karostā, vai Grobiņā, kura kaut arī formāli ir ārpus Liepājas robežām, bet es domāju jautājums ir risināms. (piereģistrēt skolu Liepājas teritorijā un miers).

Tas ir tas pats kā cilvēkam, kurš Rīgā atnācis uz Maksimu, pārmest kādēļ viņš nepērk Rīgas Miesnieka produkciju, bet pērk Rakveres steikus vai Rīgas Piensaimnieka produkcijas vietā ir nopircis Limbažu pienu. Hramovam tas nav bizness, viņš ik gadu maksā savu naudu par savu hobbiju. Nemaksās nekas nemainīsies. Nedz Sliedem būs kur spēlēt Liepāja, nedz vispār tur kas prātīgs notiks. Labāk jau tā nekā vispār bez kluba.
Starp citu - ''Rīgas miesnieks'' ir tikai etiķete - pradukciju ražo Igaunijā. Vari pats paskatīties veikalā un palasīt kur tā tiek ražota.
, 2023-03-29 22:33, pirms gada
Ļurba rakstīja: Bez Hramova naudas,maz ticams ka FK Liepāja maz pastāvētu… tākā nebimbā Ivar…
Nevajag vēlamo uzdot par faktisko!
Un patiesībā, FKL šobrīd ir uzkāpusi uz tā paša grābekļa uz kāda uzkāpa LM u.t.i. klubam ir tikai viens naudas devējs. Ja šim naudas devējam kaut kas šķībi aizies biznesā, tad pirmais no kā viņš attieksies ir FKL sponsorēšanas.
Tā kā uzradās Hramovs, tāpat varēja uzrasties kāds cits naudas devējs, vai pat vairāki. Pieteicās Hramovs, tad viņam arī nogrūda šo klubu. Mēs jau nezinām visus tos, kuri vel vēlējās, vai vēlas ieguldīt savas investīcijas FKL.
, 2023-03-29 23:34, pirms gada
Ivars Zvirgzdiņš rakstīja: Nevajag vēlamo uzdot par faktisko!
Un patiesībā, FKL šobrīd ir uzkāpusi uz tā paša grābekļa uz kāda uzkāpa LM u.t.i. klubam ir tikai viens naudas devējs. Ja šim naudas devējam kaut kas šķībi aizies biznesā, tad pirmais no kā viņš attieksies ir FKL sponsorēšanas.
Tā kā uzradās Hramovs, tāpat varēja uzrasties kāds cits naudas devējs, vai pat vairāki. Pieteicās Hramovs, tad viņam arī nogrūda šo klubu. Mēs jau nezinām visus tos, kuri vel vēlējās, vai vēlas ieguldīt savas investīcijas FKL.
kā tad...pasaki ka vēl rindā stāv tie naudas maisi,lai tiktu pie FKL....
, 2023-03-30 00:45, pirms gada
Bronsons rakstīja: kā tad...pasaki ka vēl rindā stāv tie naudas maisi,lai tiktu pie FKL....
Es neko tādu nerakstīju, un tāpēc nevajag man piedēvēt vārdus, kurus es neesmu paudis.
Tieši otrādi! Es teicu, ka mēs nezinām kas un kā, un tāpēc jebkurš komentārs uz vienu vai otru pusi ir tikai un vienīgi minējumi.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.