Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Jermacāns

Video: RFS nespēj atslēgt "Riga" vārtus un piedzīvo zaudējumu derbijā

16. kārtas "Optibet" futbola Virslīgas sezonā "Riga" un RFS otrajā tikšanās reizē, uzvaru izcīnīja ar rezultātu 2:0 "Riga" komanda. Spēles sākumā pēc Ngondas tālsitiena Artūrs Zjuzins ar galvu bumbu raidīja savos vārtos. Otros vārtus guva Ramos pēc Soisalo skaistas piespēles ar papēdi. Spēles beigās saņemot otro dzelteno kārtīti Kendysh saņēma noraidījumu. Piedāvājam noskatīties spēles apskatu.

, 2022-05-28 08:34, pirms 2 gadiem
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
12

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.