Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Starpsezonā nolīgtais Islandes uzbrucējs Ļubičičs un "Riga" pārtrauc sadarbību

Starpsezonā nolīgtais Islandes uzbrucējs Ļubičičs un "Riga" pārtrauc sadarbību
Stefans Ļubičičs. Foto: brightonandhovealbion.com

Islandes futbolists Stefans Ļubičičs atstājis Latvijas futbola komandu „Riga”, tā arī neaizvadot tās sastāvā nevienu oficiālu spēli. Par sadarbības pārtraukšanu paziņots kluba mājaslapā.

„1999. gadā Islandē dzimušais Stefans Ļubičičs “Riga” pievienojās pirms 2020. gada sezonas. Futbolists uz pārbaudes laiku rīdzinieku rindas papildināja pēc 2019. gada sezonas noslēguma treniņnometnē Kiprā, kur veiksmīgi aizvadīja pārbaudes spēles, iegūstot iespēju aizvadīt visu starpsezonu ar mūsu komandu,” vēstīts kluba mājaslapā.

„Riga” norāda, ka Ļubičičs aizvadīja pilnvērtīgu pirmssezonas sagatavošanās posmu kopā ar komandu, taču viņam bija nelieli savainojumi, kas esot patraucējuši komandas iekšējā konkurencē.

„Maija beigās abas puses sēdās pie galda un pieņēma abpusējo vienošanos neturpināt sadarbību. “Riga” saka paldies Stefanam par ieguldīto darbu un vēl veiksmi karjeras turpinājumā,” rakstīts kluba paziņojumā.

Ļubičičs ir pārstāvējis Islandes U17, U19 un U21 izlases. U17 izlasē astoņos mačos Ļubičičs guva vienus vārtus, U19 izlases rindās uzbrucējs aizvadīja piecas spēles un guva trīs vārtus, savukārt U21 sastāvā Ļubičiča kontā četri mači. Viņš iepriekš bija Anglijas Premjerlīgas kluba „Brighton” sistēmā, bet 2019. gada vasarā atgriezās Islandē, kur spēlēja vietējā klubā „Grindavik”.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/riga-neturpinas-s...


, 2020-05-26 18:51, pirms 4 gadiem
Sūdīgs gan tas Riga fiziskais treneris, pat rūdītu Islandieti noveda līdz invaliditātei ...
, 2020-05-26 23:00, pirms 4 gadiem
Spriežot pēc uzvārda nav sakars ar islandi bet gan ar balkāniem.
, 2020-05-27 09:24, pirms 4 gadiem
Domājams,ne viens vien šogad pieteiktie leģionāri,tā arī neuzspēlēs virslīgā.
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
115

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".