Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Virslīgas spēles visā pasaulē būs redzamas "OneFootball" un "Eleven" platformās

Virslīgas spēles visā pasaulē būs redzamas "OneFootball" un "Eleven" platformās
Foto: optibetvirsliga.com

“Optibet Virslīga” un vēl astoņas Eiropas futbola augstākās līgas turpmāk būs pieejamas divās populārākajās futbola platformās pasaulē – “Eleven” un “OneFootball”, paziņojusi biedrība "Latvijas Futbola virslīga".

Pirmo reizi vēsturē “Optibet Virslīga” mediju tiesības tika pārdotas centralizēti kopā ar vēl astoņām Eiropas futbola augstākajām līgām: Dānijas, Norvēģijas, Polijas, Šveices, Islandes, Kazahstānas, Ziemeļīrijas un Slovākijas. Šī jaunā mediju tiesību pārdošanas stratēģija ir iespējama ciešā sadarbībā ar Eiropas Futbola līgu asociāciju (European Leagues).

Mediju tiesības nozīmē, ka to turētājam pieder spēļu tiešraižu, spēļu apskatu, kā arī audiotiešraižu pārraidīšanas iespējas. Virslīga būs pieejama bez maksas vairāk nekā 200 valstīs. Baltijas valstīs Virslīgu varēs skatīties Virslīgas mājaslapā un aplikācijā, kuru plānots realizēt 2022. gadā, kā arī Virslīgas televīzijas partneru kanālos.

“Ir grūti noformulēt, cik ļoti svarīgs mums ir šis projekts. Gandrīz divus gadus Eiropas Līgu asociācijas komanda kopā ar deviņām Eiropas līgām strādāja pie šī projekta. Tagad visi mūsu līdzjutēji neatkarīgi no tā, vai viņi dzīvo ārzemēs vai ceļo uz ārzemēm, varēs sekot savām iecienītākajām komandām. Virslīga kļūst arvien starptautiskāka - pie mums ierodas talanti no visas pasaules: Argentīnas, Brazīlijas, Japānas, Nigērijas, Kamerūnas, Horvātijas, Serbijas un citām valstīm.

Kopumā mūsu čempionātā piedalās spēlētāji no 32 valstīm. Priecājos, ka radinieki, draugi tagad varēs atbalstīt šos futbolistus savos TV ekrānos un viedtālruņos. Tāpat arī jebkurš cits futbola cienītājs pasaulē tagad varēs sev atklāt Virslīgu un ērti sekot tai. Šis ir viens no virzieniem, ko esam izvēlējušies sava čempionāta popularizēšanai,” akcentē Latvijas Futbola virslīgas valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs.

Līgums tika parakstīts uz trīs gadiem ar iespēju to pagarināt. Finanšu modelis paredz fiksētu ienākumu summu ar papildus ienākumu opcijām atkarībā no sasniegtajiem rādītājiem. “Neskatoties uz to, ka šis projekts sākās gandrīz pirms diviem gadiem, galvenais darbs mums sākas tikai tagad. Starptautiskie līgumi pieprasa no mums vēl lielāku profesionalitāti un kvalitāti. Tas ir ceļš, ko mēs ejam pēdējos gadus, un mēs noteikti vēlamies turpināt iet šajā virzienā,” uzsver Maksims Krivuņecs. “OneFootball” un “Eleven” platformās Virslīga būs pieejama sākot ar 2022. gada sezonu.

“Eleven” ir sporta un izklaides mediju grupa, kas tika dibināta 2015. gadā. Eiropā un Āzijā tai pieder svarīgāko sporta notikumu tiesības. “Eleven” atsevišķās valstīs pieder UEFA Čempionu līgas, Anglijas Premjerlīgas, Spānijas La Liga, Vācijas Bundeslīgas, F-1 un citas ekskluzīvas translācijas. Vairāk nekā 230 pasaules valstīs pieejamā platforma Live football streaming: Watch Football Online... nodrošina dažādas sporta tiešraides sporta faniem visā pasaulē. “Eleven group” šobrīd ir vairāk kā 1655 izplatīšanas kanāli ar kopumā vairāk kā 665 miljoniem sekotāju sociālajos tīklos, kas katru mēnesi nodrošina vairāk nekā 4 miljardus video skatījumu.

“OneFootball” katru mēnesi sasniedz 100 miljonus futbola fanu visā pasaulē un var lepoties ar to, ka ir populārākā jaunās paaudzes futbola mediju platforma. “OneFootball” aplikācija ir ērti pielāgojama katra cilvēka interesēm un ļauj ērti skatīties iemīļotās futbola komandas spēļu tiešraides, kā arī saņemt visu aktuālāko informāciju. “OneFootball” platforma ir pieejama 12 dažādās valodās un ir vislabāk novērtētā sporta aplikācija pasaulē pēc “App Store” un “Google Play” statistikas.

Izmantotie resursi:
https://optibetvirsliga.com/news/op...


, 2021-10-25 16:32, pirms 2 gadiem
Cerams, ka pārraižu kvalitāte arī uzlabosies, jo šobrīd nav labi. Nekādu titru nav, statistikas nav, kameras leņķi diezgan čābīgi. Reizēm pat vispār nevar saprast, kas notiek soda laukumā. Ļoti, ļoti jāstrādā pie vizuālās prezentācijas un kameru kvalitātes. Pagaidām tas viss atgādina sētu mačus.
, 2021-10-25 17:37, pirms 2 gadiem
Lai šādas filmēšanas vairs nebūtu: ';
, 2021-10-25 18:00, pirms 2 gadiem
Jāpiekrīt par filmēšanas un pārraižu kvalitāti, bet prieks, ka būs lielāka uzmanība virslīgai, tas tik labi!
, 2021-10-25 18:40, pirms 2 gadiem
Stadioni un to infrastruktūra ir tik briesmīgi, ka nezinu, kurš ārzemnieks gatavs skatīties mūsu virslīgas spēles? Vienīgais piesaistošais, lai skatītos to visu, ir izdarītās likmes toto.
, 2021-10-25 19:35, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Stadioni un to infrastruktūra ir tik briesmīgi, ka nezinu, kurš ārzemnieks gatavs skatīties mūsu virslīgas spēles? Vienīgais piesaistošais, lai skatītos to visu, ir izdarītās likmes toto.
Tik traki nav. Piemēram kāda mamma kaut kur Brazīlijā varēs apskatīties kā spēlē viņas dēliņš Latvijas virslīgā.
, 2021-10-25 20:17, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Stadioni un to infrastruktūra ir tik briesmīgi, ka nezinu, kurš ārzemnieks gatavs skatīties mūsu virslīgas spēles? Vienīgais piesaistošais, lai skatītos to visu, ir izdarītās likmes toto.
"Kopumā mūsu čempionātā piedalās spēlētāji no 32 valstīm. Priecājos, ka radinieki, draugi tagad varēs atbalstīt šos futbolistus savos TV ekrānos un viedtālruņos."
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.
Maksims Krivuņecs un Havjers Tebass. Foto: Sanita Ieva Sparāne/TonyBet Virslīga
15

''La Liga'' prezidentam viesojoties Rīgā, panākta sadarbības turpināšana ar Virslīgu

Trešdien, 17. aprīlī, viesnīcā “Grand Hotel Kempinski” tika aizvadītā īpaša paneļdiskusija, kurā piedalījās Spānijas futbola čempionāta “LALIGA” prezidents Havjers Tebass, biedrības “Latvijas Futbola Virslīga” valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs, kā arī futbola virslīgas klubu un mediju pārstāvji.